Francouzská pravidla v casinu v České republice: jak hrát zdarma a za peníze Průběh hry Francouzská pravidla je vůbec první odrůdou v „ruletové rodině“. Který podle jedné verze vytvořil slavný matematik Blaise Pascal v XVII. Kromě něj existují i ​​​​​​americké a evropské verze. Ale ve skutečnosti jednoduše duplikují tento typ hry a nemají příliš významné rozdíly v pravidlech.

Dále se naučíte hrát francouzskou pravidla s maximálním přínosem. A také o tom, kde je to pohodlnější – v online kasinech nebo pozemních klubech s živou atmosférou.

Francouzská pravidla: pravidla hry a typy sázek

Význam francouzského pravidla je stejný jako u jiných odrůd. Aby uživatel vyhrál, musí uhodnout, které se objeví na kolečku na konci rotace. Pro ještě větší zajímavost a samozřejmě pro zvýšení šance na zisk jackpotu ve hře máte možnost dodatečně uhodnout sudá nebo lichá čísla, barvu pole atd.

Nyní hlavní hlavní tělo. Na kole francouzského pravidla jsou červeno-černé buňky s čísly od 1 do 36. Ve skutečné hře dealer přijímá sázky. A hodí míč a spustí rotaci kola. A online jsou tyto možnosti prováděné samotnými stroji pro náhodnost výsledků, které jsou nalezeny náhodných čísel. S výčtem živé pravidlo, kde jsou všechny funkce správy v rukou živého dealera.

Pokud jde o sázky, není rozdíl, jaký režim hrozí. Můžete hrát offline, dát přednost simulacím v online kasinech nebo si stáhnout francouzskou pravidla. Ale sazby jsou vždy stejné a jsou rozděleny do dvou typů.

Vnitrostátní sazby

  • o libovolném čísle, tedy jedno číslo s výplatním poměrem 35:1;
  • pár čísel – 17:1;
  • tři čísla současně – 11:1;
  • čtyři čísla s výplatou 8:1;
  • šest čísel najednou, když je žeton umístěn na průsečíku dvou řad čísel - 5:1.

Externí sazby

Tento pohled je také docela různorodý, ale koeficienty nejsou tak pevné. Hráči mohou vsadit:

  • na Rouge/Noire (červená/černá), Pair/Zhoršená (sudá/lichá čísla), více/méně (na sektorech čísel od 1 do 18 a od 19 do 36) – to jsou stejné šance s výplatami 1 : 1 ;
  • 12 čísel v jednom sloupci – 2:1;
  • tucet, tedy na skupiny čísel od 1 do 12, od 13 do 24, od 25 do 36 s platbou také 2:1.

Funkce francouzské rulety

Důležitými rozdíly tohoto druhu platí několik speciálních pravidel, která vám umožní minimalizovat některé instituce a zvýšit šanci hráče na výhru.

  • První je tzv. vězení (En Prison) při sázení na rovné šance s možností vrácení poloviny částky, pokud prohrajete. Ale uživatel může, pokud chce, riskovat a tuto polovinu nevyužít a počkat na dokončení dalšího kola bez aktualizace sázky. Pravda, v případě další porážky celá částka automaticky připadne instituce.
  • Druhé pravidlo La Partage je variací předchozího. Význam je stejný, pouze pokud míček zasáhne nulový sektor, polovina sázky bez opce se převede na účet casina.

Výhody francouzské rulety v online kasinech

Hlavní výhodou virtuálního hazardu je přítomnost demo režimu. To znamená, že můžete hrát francouzská pravidla bez registrace, abyste mohli používat pravidla a funkcemi zábavy. Je pravda, že taková herní možnost je u živého dealera nemožná, ale v testovacích verzích zařízení v online casinu si můžete zahrát kolik chcete. Včetně studia různých výherních strategií a systémů sázení na pravidlo.

Online casino s francouzskou pravidlem

Další online kasina