Hrát si Hidden

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Hidden
Software IconSoftware: ELK Studios
RTP IconRTP: 96.30%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 178/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: 1000
Funkce IconFunkce: Free spiny Lepkavé divočiny

Hidden Průběh hry Mezi všemi emulátory od Elk Studios existuje několik modelů, které patří mezi nejlepší osvědčené automaty. Hidden označuje právě takové. Kromě štědrých výplat a funkcí výše má slot také barevnou grafiku a pohodlné rozhraní.

Vývojáři navrhují, abyste podnikli fascinující cestu ve dnech starověkého Egypta. Profesor Taylor a jeho synovec se stanou vašimi společníky v mobilním slotu Hidden. Ke spuštění hry stačí otevřít plnou verzi nebo demo hru.

Recenze slotu – skryté

Příběh automatu je docela zajímavý a vzrušující. Ponoříte se do světa plného tajemství a agresivních postav. Hidden proto mohou hrát jen zoufalí a odvážní hráči, kteří se nebojí riskovat a vyhrávat. Aby uživatelé získali poklady, musí bojovat s mumiemi a otevřít starověké hrobky. Taková cesta probouzí ducha dobrodružství a touhu jednat.

Označení symbolů

Téma starověkého Egypta je zde zobrazena v každém detailu, včetně symboliky. Ve skrytém slotu je věko několik kategorií symbolů najednou. Existují tematické ikony, které používají ke skládání kombinací cen, základní ikony i speciální ikony.

Hlavní tematické obrázky jsou:

  • Scatter symbol – lupa a mapa.
  • Divoký symbol – obrázek s nápisem Wild.

Základní ikony slotu Hidden jsou roky ve formě běžných hracích karet. Na krabici uvidíte odznaky od desítek po eso. Jako hlavní tematické postavy vybrané obrázky:

  • Sfinga;
  • Benjaminův synovec;
  • Profesor Taylor;
  • Velbloud.

Každá z těchto ikon má určitý koeficient, který lze zobrazit v tabulce výplat.

Bonusová hra

Hidden Průběh hry Ve hře není žádná tradiční bonusová prohlídka. Místo toho vývojáři nabízejí několik originálních možností, které poskytují další ceny. Jejich seznam obsahuje:

  • Zatočení zdarma v místnosti pokladů;
  • Opětovné otočení zpětné vazby

Poslední funkce je spuštěna v kterýkoli okamžik hlavního herního procesu a umožňuje vám vyhrát zatočení skrytých cen. V důsledku aktivace po normální rotaci se Wilds objeví na 3 prostředních cívkách, které jsou fixovány na svých místech na další 3 rotace. První možnost je vyvolána symbolem scatter. V důsledku toho uživatelé získají 5 otočení.

Průběh hry

Hidden Průběh hry Automat vám umožní mít skvělý čas a získat dobré částky. Hrací pole je rokyo v podobě 5 standardních válců. Na válcích je 178 výherních linií. Rozhraní je poměrně jednoduché, což vám umožňuje intuitivně upravovat parametry ve hře.

Ovládací panel je stručný. Základní možnosti jsou umístěny po stranách. Pod levou stranou je obrázek mince s plusem. Kliknutím na něj si hráči mohou vybrat velikost sázek. Dále se určí podmínky pro spuštění automatického režimu.

Výplatní schéma vypadá asi takto:

  • Profesor Taylor – od 250 do 1000 minut;
  • Benjamin – od 150 do 500 minut;
  • Velbloud od 100 do 300 minut;
  • Sfinga – od 60 do 200 minut;
  • Oblekky karet – od 20 do 120 mincí.

Procentuální návratnost RTP je 95,30 %.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Hidden
Všechny hry výrobce ELK Studios
Back to top