Pink Elephants Pink Elephants

Pink Elephants - Slot

Hrát si Pink Elephants

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Pink Elephants
Software IconSoftware: Thunderkick
RTP IconRTP: 96.10%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 4096/6
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: 1000
Funkce IconFunkce: Free spiny Lepkavé divočiny

Pink Elephants Průběh hry Thunderkick se vždy vyznačoval svým nekonvenčním přístupem k vytváření hracích automatů bez registrace. Tentokrát však fantazie vývojářského týmu předčila i ta nejdivočejší očekávání. Nový vývoj Pink Elephants bude určitým objevem pro každého uživatele.

Na obrazovce uvidíte originální zvířátka, která vás nejen rozveselí, ale také vám pomohou získat velké ceny. Abyste ocenili všechny možnosti mimořádného stvoření, můžete si stáhnout Pink Elephants nebo hrát na PC.

Recenze hracího automatu - Pink Elephants

Všechny herní události se konají v horkých zemích, jako je Jižní Amerika nebo Afrika. Právě v těchto zemích žijí hlavní hrdinové a jejich hlavní pochoutka, arašídy, roste. Jediné upozornění – sloni ve slotu Pink Elephants mají nestandardní růžovou barvu, díky čemuž je děj ještě vtipnější. Spolu se slony vás k vítěznému vítězství dovedou i roztomilé surikaty. Všechny mají různé barvy.

Označení symbolu

K vytvoření kombinací cen se používá několik kategorií symbolů najednou. První kategorií je sbírka základních ikon, které mají podobu hracích karet. V tomto případě zahrnují znaky od Ladies to Eso.

Pokud se podíváte na výplatní tabulku, uvidíte několik dalších ikon, které jsou tematické. Patří mezi ně:

  • Růžový slon;
  • surikata s květinou;
  • surikata na zeleném pozadí;
  • surikata na červeném pozadí;
  • Zvíře na modrém pozadí.

V bonusových kolech můžete také hrát zdarma a bez registrace. K jejich aktivaci se používají speciální ikony:

  • Scatter – arašídy ve skořápce;
  • Divoký symbol – písmeno W na fialovém pozadí.

Bonusová hra

Pink Elephants Průběh hry Další funkce jsou prezentovány ve formě bonusového kola s bezplatnými zatočeními v casinu. Pro zahájení výherního kola musíte nasbírat Scattery v určité výši. Minimum by měly být 3 symboly scatter a maximum by mělo být 6 kusů.

Tento režim vám umožňuje vyhrát ve hře Pink Elephants 7 až 19 roztočení zdarma. Kolo se otevírá na dalším poli, které je obklopeno surikatami. V procesu rotace může vypadnout obrázek růžových slonů se zářícími koulemi, které se okamžitě přesunou do surikat.

Průběh hry

Pink Elephants Průběh hry Funkce stroje je neobvyklá forma rozhraní. Pro hru je k dispozici 6 cívek, na kterých se vytvářejí výherní kombinace. Ve hře nejsou žádné tradiční výherní linie. Jsou nahrazeny 4096 kombinacemi.

Ovládací panel je poměrně jednoduchý. Existuje několik tlačítek k nastavení. Tlačítko s čipem umožňuje otevřít menu s úpravou velikosti sázky od 0,10 do 100 kreditů. Toto číslo uvidíte v poli Sázka. Pro otevření výplatní tabulky použijte tlačítko umístěné na levé straně.

Platby se provádějí následovně:

  • surikaty – od 100 do 700 kreditů;
  • Hrací karty – od 30 do 400 mincí;
  • Růžový slon – od 100 do 1000 mincí.

Procento návratnosti (RTP) bloku je 96,1 %.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Pink Elephants
Všechny hry výrobce Thunderkick
Back to top