Bicicleta Bicicleta

Bicicleta - Slot

Hrát si Bicicleta

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Bicicleta
Software IconSoftware: Yggdrasil Gaming
RTP IconRTP: 96.30%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 25/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x190 000
Funkce IconFunkce: Free spiny Lepkavé divočiny

Bicicleta Průběh hry Obrovská obliba fotbalu vedla k vytvoření velkého množství tematických her, včetně automatů. Jedním z nich byl originální slot Bicicleta, který vydala slavná společnost Yggdrasil Gaming.

Výraz Bicicleta v překladu z portugalštiny znamená mistrovský zásah do míče skrz sebe v procesu pádu. Za autora branky je považován Leonidas da Silva, ale po něm tuto techniku ​​dokázalo zopakovat několik profesionálních fotbalistů. Můžete se k nim připojit v demo hře Bicicleta nebo v plné verzi slotu.

Označení symbolu

Seznam základních ikon obsahuje několik obrázků fotbalových hráčů a také stylizované karty. Speciální znaky 3:

  • Fotbalový míč – Scatter;
  • Lettering Wild – Divoký symbol;
  • Pohár (Trophy) – Bonusový symbol.

Každý z nich může otevřít další příležitost vyhrát větší částky. Ve výplatní tabulce jsou umístěny samostatně. Základní symboly v této sekci mají různé koeficienty, protože jsou přímo zapojeny do výherních kombinací. Patří mezi ně:

  • Přehrávač na červeném pozadí;
  • Přehrávač na zeleném pozadí;
  • Přehrávač na modrém pozadí;
  • Přehrávač na fialovém pozadí.

Barvy hracích karet jsou reprezentovány tradičními ikonami: piky, srdce, tamburíny a palice. Tyto ikony mají nízkou cenu, ale v kombinaci s jinými obrázky poskytují dobré výplaty.

Bonusová hra

Bicicleta Průběh hry Chcete-li získat více příležitostí k vítězství, musíte nasbírat alespoň 3 Scattery nebo získat odznak Trophy. Zahájí další zatočení, která vám umožní vyhrát bonusové platby na Bicicleta. Zvláštní hodnotu má v tomto případě právě symbol poháru. V hlavním režimu se spustí 8 až 12 otočení a na účet nepřidá více než 1000 mincí.

V režimu roztočení zdarma se tento obrázek otevře od 2 do 4 otočení, přidá stejnou výplatu a aktivuje funkci Wild Drum. Jakékoli obrázky hráčů se mohou změnit na „lepkavé“ Wild. Na svých pozicích zůstávají až do konce kola. Hráč tak získá více příležitostí k vítězství.

Průběh hry

Bicicleta Průběh hry Fotbalový automat potěší nejen vášnivé fanoušky hry, ale také ty, kteří mají rádi zajímavé zajímavé hry s bonusovými funkcemi. Před spuštěním hry bude potřeba vybrat požadovanou verzi, poté bude následovat jednoduché nastavení parametrů. Můžete hrát o peníze v Bicicleta nebo si otevřít demo verzi, ve které nemusíte sázet na osobní prostředky.

Hrací pole je prezentováno v podobě 5 válců, na kterých vždy funguje 25 kapel. Všechny znaky jsou uspořádány do 4 řad. Nastavení slotu je poměrně jednoduché. Stačí nastavit velikost sázky a nominální hodnotu mincí. Kompilace cenových řetězců se provádí podle standardního schématu - na aktivním pruhu musíte nasbírat několik stejných obrázků.

Výplaty se určují s přihlédnutím k pravděpodobnosti symbolů

  • Fotbalisté – od 20 do 250 mincí;
  • Obleky hracích karet – od 5 do 80 mincí.

Teoretické procento RTP je 96,3 %.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Bicicleta
Všechny hry výrobce Yggdrasil Gaming
Back to top