Copy Cats Copy Cats

Copy Cats - Slot

Hrát si Copy Cats

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Copy Cats
Software IconSoftware: NetEnt
RTP IconRTP: 96.76%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 25/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: 400
Funkce IconFunkce: Free spiny Lepkavé divočiny

Copy Cats Průběh hry Švédská společnost NetEnt nepřestává těšit své fanoušky a přidala do hodnocení důvěryhodných kasin další hru, kde se můžete bavit a vydělávat peníze - hru Copy Cats.

Vzhledem k popularitě koček vytvořili vývojáři slot ze života koček domácích s využitím prvků animace. Právě tento slot dokázal dokázat, že vývojář má spoustu zajímavých nápadů, které jistě zaujmou jejich originalitou.

Přehled výherního automatu Copy Cats

Copy Cats Průběh hry Automat Copy Cats je kreslený automat, kde si můžete ověřit své štěstí na 5 válcích a 25 výherních řadách. Má skvělou grafiku a neméně působivý zvuk.

Budete se díky nim cítit jako součást karikatury, kterou budete hrát zdarma bez registrace. Nejdůležitější rozdíl je v původní zápletce, kde kočka vystupuje jako hlavní postava. Všechny akce se odehrávají na pozadí ulice malého města.

Jako všechny výherní automaty, které dávají výhru, má jednoduché a speciální znaky. Pokud jde o jednoduché symboly, patří mezi ně: obrázky koček, rybí kostra, kočičí stopy, láhev mléka a myš. Demo hra Copy Cats Slot vám umožní rychle se orientovat v celé její rozmanitosti. Kromě toho existují speciální znaky - scatter a wild:

  • „Divoký“ symbol je zlatá kočka, která nahradí jakékoli symboly v kombinaci. Pokud se během bonusového kola na prvním válci objevil divoký symbol, všechny kočky se na něj změní, což výrazně zvýší výhry;
  • Scatter přívěsek se objeví v 1/3/5 kotouči a znamená. Pokud se objeví současně na třech rozptylech, začíná bonusové kolo.

Speciální znaky se vyskytují poměrně často.

Bonusová hra Copy Cats Slot

Copy Cats Průběh hry Pokud je to pro vás šťastné sloty a na všech polích prvního válce uvidíte obrázek jedné kočky, zbývající kočky se promění v tuto postavu a začne bonusová hra.

Spuštění této možnosti zaručuje načítání výher pro novou existující kombinaci, která závisí na tom, jaké ukazatele má výplatní tabulka Copy Cats.

Dalším bonusem je dostupnost zatočení zdarma. K aktivaci tohoto bonusu musí uživatel nasbírat tři rozptyly. Musíte chytit symbol přívěsku na 1/3/5 válci a roztočení zdarma se začnou automaticky.

Hra ve slotu Copy Cats

Existuje virtuální slot s 5 válci a výherní kombinaci lze vytvořit maximálně na 25 řadách. Měly by obsahovat 3,4 a 5 stejných znaků. Všechny přijaté částky jsou okamžitě převedeny hráči na účet, protože není možné navýšení - žádná riziková hra. Rozsah velikostí sázek se pohybuje od 0,25 do 125 $. Maximální zisk je x200, což je poměrně vysoké číslo.

Očekávané procento výplaty je 96,76 %. Pravděpodobnost jakékoli výhry je 30,15 %.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Copy Cats
Všechny hry výrobce NetEnt
Back to top