Divine Fortune Divine Fortune

Divine Fortune - Slot

Hrát si Divine Fortune

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Divine Fortune
Software IconSoftware: NetEnt
RTP IconRTP: 96.59%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 20/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: 200
Funkce IconFunkce: Rozšíření divočiny Free spiny Lepkavé divočiny

Divine Fortune Průběh hry

Témy starověkého Říma a Řecka se pravidelně stávají relevantními pro vývoj nových hracích automatů. Nápad vytvořit hru ve stylu antiky tentokrát vznikl mezi vývojáři z Netentu.

Automat Divine fortune byl vytvořen s ohledem na ty nejmenší detaily, takže hráči mohou nejen zkusit štěstí, ale také si užít atmosféru dávných center civilizace. Chcete-li automat vyhodnotit, můžete nejprve hrát v demo režimu a teprve poté přejít na sázky za skutečné peníze.

Hodnocení Divine Fortune

Sloty od vývojáře Netent se vždy vyznačovaly originálním barevným designem, který uživatelům umožňoval cítit se jako skutečný hrdina různých příběhů. Divine Fortune není výjimkou. Vzrušující hra vás zavede do světa mýtických bytostí a krásných památek starověkých kultur. Kombinace cen se sčítají na sněhově bílém pozadí a znaky mají funkci animace a zvuku.

Označení symbolů

Divine Fortune Průběh hry Abyste mohli vyhrát v Divine Fortune, musíte vědět, s jakými ikonami máme co do činění. Hra má 2 skupiny postav. První kategorií jsou běžné znaky, jejichž seznam obsahuje:

  • Gorgon Medusa;
  • Lvi
  • Orli;
  • hraní karet;
  • Mystickí ptáci;
  • Pegas

Pokud chcete získat nejen zatočení zdarma za registraci v casinu, ale také další platby, pak byste měli věnovat pozornost speciálním znakům:

  • Divoký symbol je Pegas;
  • Scatter symbol – zip Dia s nápisem.

Poslední kategorie obrázku používá další funkce, které zvyšují pravděpodobnost velké výhry.

Bonusová hra

Divine Fortune Průběh hry Ve hře Divine Fortune si můžete vyzkoušet své síly nejen v hlavní hře, ale také v bonusových kolech. Jsou spuštěny, pokud se symbol Wild objeví současně s alespoň 1 mincí, která patří do kategorie bonusových symbolů.

K aktivaci bonusové úrovně může dojít také spontánně, pokud jsou na libovolné pozici slotu alespoň 3 mince. Pokud se na obrazovku dostanou Pegasus a 1 mince, pak se divočina posune dolů na tou pozici a mince přejde do amfory.

Pokud se na válcích objeví další 2 mince, můžete v budoucnu získat bonus bez vkladu s výběrem v úrovni ceny. Tato kombinace otevře výherní úroveň, kde uvidíte 5 válců s buňkami umístěnými na nich (15). Výsledkem hry je, že uživatelé obdrží další platby a 3 free spins.

Průběh hry

Pokud vás zajímají oficiální casina s garantovanými platbami, měli byste se seznámit se základními pravidly automatu Divine Fortune. Hra je osvědčený způsob, jak získat velké výhry s minimálními náklady. Kombinace cen jsou vypláceny, počínaje kompilací 3 nebo více identických obrázků na stejném řádku.

Výplatní tabulka

  • Leo přináší 4 až 400 sázek;
  • Medúza přidá 4 až 600 sázek;
  • Orel přinese 4 až 200 sázek;
  • Minotaurus přidá k platbám 4 až 300 kreditů;
  • Karty přinesou 4 až 80 sázek.

Koeficient návratnosti RTP je 96,59 %.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Divine Fortune
Všechny hry výrobce NetEnt
Back to top