Macau High Roller Macau High Roller

Macau High Roller - Slot

Hrát si Macau High Roller

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Macau High Roller
Software IconSoftware: iSoftBet
RTP IconRTP: 95.88%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 10/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: 2000
Funkce IconFunkce: Free spiny

Macau High Roller Průběh hry Automat Macau Hight Roller byl vytvořen společností iSoftBet, aby hráči mohli naplno zažít atmosféru casina a získat velké výplaty. Jako symboly jsou zde použity obrázky rulety, tradiční nominální hodnoty karet, auta a další atributy připomínající luxus. Procento návratnosti je oznámeno na 95,88 % a nyní si můžete zkusit zahrát demo v Macau High Roller na našem webu, abyste zjistili ještě užitečnější triky.

Macau High Roller Slot Recenze

Vzhledem k tomu, že tento slot je věnován legendárnímu městu kasin, měli by se fanoušci hazardních her cítit jako tady v Macau High Roller Průběh hry v klidu. Zde musíte dělat vše stejně jako návštěvníci skutečných heren s hracími automaty. Konkrétně:

  • určete velikost sazby (0,01–15 kreditů);
  • spustit roztočení – na výběr manuální nebo automatické;
  • počkej na shodu na 10 aktivních řadách placených kombinací.

Maximální výherní jedna po druhé je 2000 počátečních sázek. Vydává se, když se na hřišti objeví 5 obrázků dámy se skleničkou.

Jak hrát automat Macau High Roller

Macau High Roller Průběh hry Hra Macau High Roller nezpůsobuje vůbec žádné potíže, protože struktura slotu je jednoduchá a srozumitelná i pro začátečníky. Celou obrazovku zabírá hrací pole s 5 válci. Pod ním je ovládací panel s řadou kláves pro přednastavení rotací.

Co se týče bonusů, je jich zde dost:

  • zatočení zdarma (10–15) se spustí, když se objeví 3–5 obrázků se zlatým pouzdrem;
  • během těchto bezplatných zatočení se na hřišti mohou objevit obrázky s žetony, kterým byla přiřazena nominální hodnota, která několikrát zvyšuje výši výher;
  • Macau Spin Bonus – funguje v pravidelných tocích, sbírá žetony z pole a jako odměnu převádí částku odpovídající jejich nominální hodnotě na účet;
  • High Roller Bet – aktivace hry se zvýšenými sázkami s vydáním 3 dodatečných respinů, za předpokladu, že celé pole během tohoto kola bude pokryto pouze žetony.

Poslední bonus lze aktivovat podle vašeho uvážení. Pokud hráč není spokojen s hraním s běžnými kurzy, můžete v nastavení povolit možnost zvýšených sázek.

Výplatní tabulka

  • J, Q, K, A – x5/25/100;
  • ruleta, hrací karty – 20/100/500;
  • sportovní vůz – x30/150/1000;
  • dáma se skleničkou – 5/50/200/2000.

RTP – 95,88 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Macau High Roller
Všechny hry výrobce iSoftBet
Back to top