Milky Ways Milky Ways

Milky Ways - Slot

Hrát si Milky Ways

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Milky Ways
Software IconSoftware: Nolimit
RTP IconRTP: 96.14%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 243/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: 5664
Funkce IconFunkce: 243 způsobů Rozšíření divočiny Free spiny Lepkavé divočiny

Milky Ways Průběh hryVýherní automat Milky Ways představil hráčům Nolimit 17. června 2020. Vesmírné prostory nyní může dobýt každý, i když se rozhodne hrát zdarma. Téma vesmíru je nevyčerpatelné, stejně jako hratelnost v tomto slotu.

V pozadí se chlubí obrovská černá díra, která láká do jiskřivých souhvězdí, takže hráči jsou vyzváni, aby rychle sbírali drahokamy v otevřeném prostoru a vybírali finanční odměnu. Chcete-li hrát demo, aktivujte tento režim automatu na našem webu a na váš zůstatek bude připsáno 10 000 kreditů. Návratnost celkových sázek je 96,14 %.

Recenze slotu Milky Ways

Automat Milky Ways je navržen v bohatých barvách a plně zprostředkovává atmosféru prostoru ve hře. Na tmavéMilky Ways Průběh hry na obrazovce se objeví jasné symboly a vzácné drahokamy. Pro vybarvení symbolů byly použity celkem 4 barvy - sytě modrá, jedovatá zelená, zářící žlutá a měděně červená.
Kurz je regulován kulatým tlačítkem se znakem dolaru v levém dolním rohu. Hodnoty sázek začínají od 0,20 mincí a v krocích po 0,2 mohou dosáhnout 100 mincí. Řádky pro počítání kombinací v zařízení 243. Řetězce zleva doprava se počítají při seřazení souvislé sekvence identických obrázků na proužku.

Jak hrát automat Milky Ways

Hraní hry Milky Ways představuje hrací pole se vzorem obrázků 5x3. Ovládací panel je rozmístěn po stranách otočných prvků. Zatočení se zapínají velkým čtvercovým klíčem v pravém rohu. Vedle je menší klávesa, která spouští automatické rolování. Jedním tahem jich lze zapnout 1000.

Milky Ways Průběh hry Po zastavení rotace je stávající kombinace jasně viditelná - ikony jsou orámovány stejnou září jako černá díra a výherní částka se objeví uprostřed obrazovky. Kromě základních symbolů proces zahrnuje také bonusové symboly. Divoký se pozná podle velkého písmene"W", může vyplnit mezeru v řetězu a udělat z něj cenu. Kromě toho může Wild zdvojnásobit nebo ztrojnásobit výplatu.

Automat má bonusovou funkci zvanou Mléčná dráha. Stačí dvě stejnojmenné karty na obrazovce a pole se rozšíří na 5 vodorovných pruhů. Tato možnost aktivuje 3 125 výherních kombinací.

Výplatní tabulka

  • jack, queen: x10, 15, 50;Milky Ways Průběh hry
  • král, eso: x10, 20, 60;
  • modrý kámen: x20, 25, 75;
  • zelený kámen: 20, 25, 100;
  • žlutý kámen: x25, 30, 150;
  • červený kámen: x 30, 40, 250.

Hodnota RTP ve slotu Milky Ways – 96,14 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Milky Ways
Všechny hry výrobce Nolimit
Back to top