Return of the Dead Return of the Dead

Return of the Dead - Slot

Hrát si Return of the Dead

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Return of the Dead
Software IconSoftware: Pragmatická hra
RTP IconRTP: 96.71%
Volatilita IconVolatilita: Vysoká volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 10/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: 5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Lepkavé divočiny

Return of the Dead  Průběh hry Slot Return of the Dead je společným vývojem studií Reel Kingdom a Pragmatic Play. Vyšel 26. října 2020. Nový slot přitahuje pozornost originální zápletkou a jednoduchostí pravidel. Abyste se ponořili do atmosféry starověkého Egypta, poskytovatelé vybrali obrazy faraona a dobrodruha, figurky božstev a skarabea. RTP online automatu je 96,71 %. Chcete-li se seznámit se všemi funkcemi novinky, navrhuje se zahrát si demo v Return of the Dead pomocí virtuálních kreditů pro sázky.

Return of the Dead Slot Review

Děj je založen na dobrodružstvích ve starověkém Egyptě. Aby splynuly s tématem, jsou bicí umístěny v pozadí Return of the Dead  Průběh hry pyramidy ponořené do paprsků vycházejícího slunce. Navíc jsou použity dějové symboly a příjemný soundtrack.

Hra se odehrává na 5 válcích a 10 řadách. Na každé otočení můžete vsadit 1 až 10 mincí. Jejich nominální hodnota se pohybuje od 0,01 do 2,5 eura. Při sestavování výherních kombinací mohou hráči vyhrát až 5 000 mincí.

Jak hrát automat Return of the Dead

Hraní hry Return of the Dead je jednoduché a přímočaré. Hráči musí sázet podle svých zkušeností a velikosti vkladu. Chcete-li to provést, klikněte na tlačítka „+“ nebo „-“ umístěná na straně otočných kláves se šipkami. Otevře se okno, kde je třeba nastavit hodnoty v polích"Coins per Line" (počet mincí) a"Coin Value" (nominální hodnota mincí).

Return of the Dead  Průběh hry Po zadání parametrů by hráči měli roztočit válce. Proces se provádí v ručním nebo automatickém režimu. V druhém případě musíte kliknout na tlačítko"Autoplay", určit 10 až 50 otočení a vybrat parametry pro jejich zastavení (výše výhry nebo ztráty, aktivace bezplatných otočení).

Hlavními postavami hry jsou dobrodruh, vládce starověkého Egypta, figurka božstva, brouk skarabeus a stylizované nominální hodnoty karet. Nejméně tři stejné prvky na aktivní linii jsou vypláceny podle stanoveného kurzu.

Kromě hlavních obrázků jsou k dispozici speciální symboly. Wild a Scatter jsou spojeni v tajemné knize. Když se objeví na válcích, může nahradit chybějící obrázky a doplnit výherní kombinaci. Pokud kdekoli na hřišti spadnou alespoň tři knihy (ne nutně na stejnou řadu), hráči obdrží odměnu 2-200 celkových sázek. Aktivuje se navíc 10 roztočení zdarma.

Výplatní tabulka

  • 10, J, Q - x5/25/100; Return of the Dead  Průběh hry
  • A, K – x5/40/150;
  • skarabeus, figurka božstva – x30/100/750;
  • Pharaoh – x40/400/2000;
  • dobrodruh, kniha – 100/1000/5000.

RTP (procento návratnosti z celkové částky sázek) – 96,71 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Return of the Dead
Všechny hry výrobce Pragmatická hra
Back to top