Frozen Gems Frozen Gems

Frozen Gems - Slot

Hrát si Frozen Gems

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Frozen Gems
Software IconSoftware: Play'n GO
RTP IconRTP: 96.36%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 8748/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x10 000
Funkce IconFunkce: Rozšíření divočiny Free spiny Lepkavé divočiny

Frozen Gems Průběh hry Automat Frozen Gems je zajímavou novinkou od Play'n Go, která vznikla 10. prosince 2020. Téma hazardu je věnováno zimě a chladnému počasí. To znamená, že hráči budou sbírat četné výherní kombinace z barevných obrázků symbolizujících zimní období.

Procento návratnosti zařízení je 96,36 %. Hlavními symboly jsou obrázky různobarevných šperků, sněhových vloček a zasněžených karet. Můžete s námi studovat animaci, technické vlastnosti a výhody automatu, aniž byste museli investovat osobní prostředky. Vše, co musíte udělat, je začít hrát Frozen Gems zdarma, kdykoli budete chtít.

Recenze slotu Frozen Gems

Na aktivních liniích zařízení se odehrává zimní příběh a to není překvapivé, protože slot byl vytvořen Frozen Gems Průběh hry developer v předvečer oslav Nového roku. Navzdory „studeným“ tematickým znakům slotu slibuje proces hazardu, že bude horký. To je usnadněno vysokými výplatními sazbami pro každý tematický obrázek.

Symboly jsou umístěny na obrazovce ve třech řadách a vyplatí se v množství minimálně tří jednotek. Uživatel má možnost vytvořit 243 variant placených kombinací. Otočení je akceptováno od 20 do 100 stop. Maximální výplatní poměr je 5 kreditů.

Jak hrát slot Frozen Gems

Začátek hry je doprovázen volbou počtu aktivních linií, počtu mincí a jejich nominální hodnoty. Panel Frozen Gems Průběh hry ovládací prvek umístěný ve spodní části obrazovky zařízení. Zde si můžete vybrat sekci s pravidly, prostudovat si výplatní sazby, aktivovat roztočení válců.

Po prostudování hry Frozen Gems může hráč kliknout na „Start“, poté počkat, až se válce zastaví, a zkontrolovat výherní kombinace. Pokud takové možnosti existují, určitá peněžní výhra je připsána na hráčský účet.

Sněhová vločka se zlatým rámem je vybavena možnostmi Scatter. Je zodpovědná za spouštění bezplatných otočení, během kterých se výhry zdvojnásobí nebo ztrojnásobí. Celkem lze v hazardních hrách aktivovat až devět roztočení válců zdarma.

Znak s nápisem „W“ je divoký symbol. Zvýší sázku 5krát a v případě potřeby nahradí základní symboly, čímž dokončí ziskovou řadu. Na obrazovce se může objevit bonusový divoký. Tento symbol změní všechny obrázky na obrazovce na Divoká znamení. V důsledku toho se zvyšuje šance na úspěch.

Výplatní tabulka

  • oranžový kámen: × 0,5/× 1,2/× 2; Frozen Gems Průběh hry
  • růžový kámen: × 0,4/× 0,7/× 1,8;
  • fialový kámen: × 0,4/× 0,6/× 1,5;
  • zelený kámen: × 0,4/× 0,6/× 1,3.

RTP (procento návratnosti z celkové částky sázek) – 96,36 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Frozen Gems
Všechny hry výrobce Play'n GO
Back to top