Ali Babas Luck Megaways Ali Babas Luck Megaways

Ali Babas Luck Megaways - Slot

Hrát si Ali Babas Luck Megaways

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Ali Babas Luck Megaways
Software IconSoftware: Red Tiger
RTP IconRTP: 96.09%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 15625/6
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x20 336
Funkce IconFunkce: Free spiny Megaways

Ali Babas Luck Megaways Průběh hry Automat Ali Babas Luck Megaways byl vydán v roce 2020 společností Red Tiger Gaming. Děj hry je postaven na příběhu z pohádky o slavné postavě - Ali Baba a jeho lupiči. Automat je snadno ovladatelný, rozsah sazeb vám umožňuje sestavit si vlastní strategii pro ziskovou hru. Demo si můžete zahrát na Ali Babas Luck Megaways pomocí neomezených kreditů vydaných systémem ve výši 1 000 coinů. Pro sázky za skutečné peníze si vyberte jedno z důvěryhodných kasin v našem žebříčku.

Ali Babas Luck Megaways Slot Recenze

Hrací pole automatu se skládá ze 6 válců, symboly jsou umístěny ve 4 řadách. Vyhledejte výherní kombinace Ali Babas Luck Megaways Průběh hry běží podle 15 625 variant. Symboly slotů jsou obrázky s nominálními hodnotami karet, prsten, váza se zlatými mincemi, truhla, lupič Ali Baba, jeho milovaná. Některé z nich vypadnou a zabírají 2 buňky najednou na cívce. Maximální možná výhra je 20 336 mincí. K ovládání hry je potřeba použít tlačítka na speciálním panelu napravo od hracího pole. S jejich pomocí můžete upravit velikost sázky na sázku, roztočit válce, zobrazit pravidla hry a bonusové kolo, vyplatit tabulky.

Jak hrát automat Ali Babas Luck Megaways

Ali Babas Luck Megaways Průběh hry Hra Ali Babas Luck Megaways je dynamická a může vám přinést spoustu výher. Každý výherní symbol odemkne stejný symbol na herním plánu a změní se na zlato. Může nahradit některé symboly na poli a přinést další doplatky. Výherní kombinace obrázků se tvoří současně ze 3 (někdy 2) nebo více stejných obrázků (až 6 současně). Každá taková kombinace může přinést zvýšení sázky z x0,1 na x25.

Když se na válcích objeví 3 obrázky s truhlou najednou, hráč obdrží speciální výplatu ceny a 4 speciální otočení kola štěstí. Otáčejte, abyste viděli, kolik bezplatných otočení získáte.

Výplatní tabulka a obecné charakteristiky slotu

  • 10, J, Q-x0,1/0,2/0,3; Ali Babas Luck Megaways Průběh hry
  • K, A – x0,1/0,3/0,4/1,2;
  • prsten, váza – 0,3/0,6/0,8/1,5/3;
  • princezna – 0,5/1/2/4/8;
  • Ali Baba – 1/2/5/10/25.

Technické vlastnosti výherního automatu jsou následující:

  • min. sazba - 0,2;
  • Max. sazba - 4;
  • min. koeficient - 0,01;
  • Max. koeficient - 25;
  • riziková hra není.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Ali Babas Luck Megaways
Všechny hry výrobce Red Tiger
Back to top