Burning Hot EQ Burning Hot EQ

Burning Hot EQ - Slot

Burning Hot EQ
Hrát si Burning Hot EQ

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Burning Hot EQ
Software IconSoftware: EGT (Euro Games Technology)
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 20/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Walking Wilds Jackpot

Burning Hot EQ Průběh hry Vypalování Hot EQ je online hrací automat, který je řešením pro ty, kteří mají stejně rádi vzrušení a lahodné ovoce. Řekněme, že v tomto tématu existuje mnoho softwarových možností? Ano, ale nezapomeňte, že je to nápad vývojářů EGT. Kteří opravdu vědí, jak překvapit gamblery tím, že vytvoří něco skutečně exkluzivního na základě šablony osvědčených témat. Navíc to platí nejen pro velikost plateb, i když také slibují, že budou prostě vynikající. Přesto vám doporučujeme, abyste si nejprve zdarma vyzkoušeli hraní automatu Burning Hot EQ, abyste mohli ocenit všechny výhody tohoto procesu.

Rozhraní a celkový dojem z automatu

Burning Hot EQ Průběh hry As sluší skutečně"horké" kopii, Burning Hot EQ je navržen velmi jednoduchým způsobem. Na poli 5x3 jsou velké obrázky odpovídající ovocné tématice. Nechybí hudební doprovod. A pouze během točení je slyšet klepání napodobující rotaci bubnů. Jako jednorucí bandité ze starých suchozemských klubů.

Ovládací panel obsahuje tlačítka pro výběr sázky. Jejich současným stisknutím se spustí roztočení. Modré tlačítko vlevo umožňuje definovat výši příspěvku. A „i“ otevře výplatní tabulku, kde jsou uvedeny ikony s přiřazenými koeficienty.

Symboly a násobiče

V Burning Hot EQ je strategie velmi jednoduchá. Kombinace se zde tvoří standardním způsobem – zleva doprava. A mohou být tvořeny ze stejných obrázků:

  • s pomeranči, švestkami, třešněmi a citrony - násobilky x20/60/200; Burning Hot EQ Průběh hry
  • se zvonky - x40/100/400;
  • s hrozny a melouny - x80/200/1000;
  • se sedmičky - x20/100/400/6000.

Kromě standardních obrázků v casinu Burning Hot EQ se na obrazovce mohou najednou objevit 3 speciální obrázky. Jedná se o první Scatter v podobě hvězdy s pevným multiplikátorem x800. A druhý je ve formě znaku dolaru, který zvyšuje kurz 120/800/4000krát. Oba nejsou vázány na dráhy a umožňují běh bezplatných zatočení. Nechybí ani Divočina s jetelovým listem. Nemá žádné šance, ale má funkci nahradit jiné ikony, když se objeví na 2., 3., 4. válci.

Specifikace automatu

Pro pohodlí se podívejme na hlavní parametry automatu Blazing Jackpot. Takže:

  • řádky – 20 (pevné);
  • bicí – 5;
  • maximální sazba je 100 kreditů;
  • minimální sazba je 1;
  • maximální koeficient – ​​x6000;
  • RTP – 96,45 %.

Burning Hot EQ Průběh hry Navíc je zde režim automatického spuštění rotace. A také rizikové kolo s kartami. Aktivuje se kliknutím na nápis „Double“, který se objeví v okně s výherní částkou. A umožňuje vám získat 2krát velké dividendy uhodnutím barvy vypadlé karty.

Burning Hot EQ si nemůžete stáhnout zdarma, ale jak je uvedeno výše, můžete jej spustit v demo režimu na našem webu . Máme také nejlepší výběr online kasin s tímto automatem v lobby – doporučujeme vybrat to nejspolehlivější.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Burning Hot EQ
Všechny hry výrobce EGT (Euro Games Technology)
Back to top