3 Devils Pinball 3 Devils Pinball

3 Devils Pinball - Slot

Hrát si 3 Devils Pinball

Popis

Název slotu IconNázev slotu: 3 Devils Pinball
Software IconSoftware: Microgaming
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 25/6
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Divoké kotouče

3 Devils Pinball Průběh hry světově proslulá společnost Microgaming představila 18. února 2021 výherní automat 3 Devils Pinball. Tématem je Deal with the devil. Výrobce použil kvalitní grafiku a jednoduché rozhraní. Výherní kombinace se nejčastěji skládají z barevných světel a kovových destiček.

Poměr výher a proher (RTP) je 96,7 %. Zde si můžete zahrát 3 Devils Pinball zdarma, nastudovat si pravidla a vybrat si efektivní strategii. Chcete-li vsadit peníze, vyhledejte důvěryhodný klub z 10 nejlepších kasin, který zaručují spravedlivé výplaty.

Recenze výherního automatu 3 Devils Pinball

Je pozoruhodné, že děj je o dohodě s ďáblem. Neexistuje žádný obrázek na pozadí, protože výrobce chtěl zjednodušit design. Použité technologie 3 Devils Pinball Průběh hry HTML5 a JS, takže emulátor běží na chytrých telefonech a tabletech. V druhém případě se software sám přizpůsobí úhlopříčce obrazovky.

Hrací pole obsahuje 6 válců a 25 pevných linek. Minimální limit pro celkovou sázku je 0,2 tokeno, maximum je 50. Při rozdělování rozpočtu na celou seanci je třeba vzít v úvahu průměrnou volatilitu. Bohužel neexistuje žádná cena progresivního jackpotu. Největší výhra je udělena, když vypadne nejvyšší kombinace.

Jak hrát slot 3 Devils Pinball

3 Devils Pinball Průběh hry Hraní hry 3 Devils Pinball je intuitivní. Chcete-li upravit velikost sázky, musíte kliknout na obrázek mince a vybrat částku. Kliknutí na ukazatel aktivuje rychlé roztočení, jedna šipka – jedno otočení, dvojitá šipka – automatická hra.

Výsledek (ztráta nebo zisk) závisí výhradně na RNG. Za ceny se považují celé kombinace tří, čtyř nebo pěti stejných symbolů. Musí začínat od prvního válce doleva. Mohou být vytvořeny z oranžových, fialových, zelených a modrých světel, trojzubců, obrázků ďábla a podivných tvorů.

Šnek – Divoký, okamžitě nahrazující ztracené obrázky (základní). Existuje speciální znak x2, kde jsou funkce Wild kombinovány s multiplikátorem. Dřevěný dům - Scatter, který aktivuje bonusové kolo. Tentokrát zatočení zdarma nahradila tematická hra. Otevře se záložka s míčky, velikost odměny závisí na volbě druhé.

Výplatní tabulka a obecné charakteristiky slotu

  • fialový, oranžový, modrý, zelený oheň - x7,5/12,5/25/37,5; 3 Devils Pinball Průběh hry
  • trojzubec, ďábel - x10/17,5/30/50;
  • tvor s velkýma očima - x15/30/62,5/125.

Seznam hlavních technických charakteristik je zveřejněn v tabulce:

  • řádky - 25;
  • bubny - 6;
  • min. sázka – 0,2 tokeno;
  • Max. sázka - 50 žetonů;
  • min. koeficient - x125;
  • Max. koeficient – ​​x7,5;
  • riziková hra – ne;
  • RTP – 96,7 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako 3 Devils Pinball
Všechny hry výrobce Microgaming
Back to top