Wild Lava Wild Lava

Wild Lava - Slot

Hrát si Wild Lava

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Wild Lava
Software IconSoftware: PlayTech
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 40/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Rozšíření divočiny Free spiny

Wild Lava  Průběh hry Slot Divoké lávy stroj vyniká mezi svými analogy originální strukturou hlavního pole a atraktivním designem. Představila ho světoznámá společnost Playtech, datum vydání je 3. března 2020. Slavný vývojář tentokrát použil téma života na tropických ostrovech a rizika sopečné erupce.

Kombinace jsou nejčastěji tvořeny symboly karet, mušlí a malovanými kameny. RTP (teoretická návratnost) - 96,47 %. Zkuste si zahrát demo Wild Lava na našem webu pouze pro informační účely. Pro skutečné sázky vyhledejte důvěryhodný licencovaný klub. Nejprve zvažte 10 nejlepších kasin a každou bonusovou politiku.

Recenze automatu Wild Lava

Simulátor je věnován životnímu stylu ostrovanů. Aby uživatelé cítili patřičnou atmosféru, je použit tematický obrázek. Zobrazuje sopku Wild Lava  Průběh hry zelené houštiny, nekonečná žlutá pláž. Pro zvukové řešení byla vybrána epická hudba.

Kromě 5 virtuálních válců je na pozadí přehrávání 40 pevných linek. Jejich počet samozřejmě nelze změnit. Povolená celková sázka na zatočení je od 0,1 do 500 žetonů. Informace o odchylce nejsou zveřejněny na webu vývojáře.

Jak hrát automat Wild Lava

Wild Lava  Průběh hry Autor stisknutím tlačítka"Total Bet" se upraví celková sázka, jsou zde tři tlačítka pro spuštění válců."Spin" - ruční spuštění,"Turbo Off" - turbo režim,"Autoplay" - automatické přehrávání. Kliknutím na"Info" se zobrazí výplatní tabulka.

Hra Wild Lava je stejná jako u jiných vývojů značky. Jediné, co musí hráči udělat, je upravit rychlost a aktivovat zatočení, výsledek závisí na standardním RNG. Za ceny se považují kombinace 3, 4 nebo 5 po sobě jdoucích symbolů. Skládají se z označení karet od jacka po eso, lodě, tom-tomy, malované kameny, mušle.

Wild pro nahrazení neúspěšných symbolů se vyrábí ve formě latinského písmene"W", Scatter - odpovídající anglický nápis. Ten se objeví ve třech prostředních sloupcích. Rozptyl se hromadí díky speciálnímu počítadlu. Používají se k aktivaci roztočení zdarma. Během kola zůstávají divocí na svých místech.

Výplatní tabulka a hlavní charakteristiky slotu

  • jack, královna, král, eso - x4/8/20; Wild Lava  Průběh hry
  • < li> dřez, malovaný kámen - x8/16/32;
  • buben, loď - x16/32/40;
  • idol, Wild - x20/40/80.

Uživatelé navštěvující časem prověřená nebo nová casina se mohou seznámit s technickými specifikacemi. Pro usnadnění jsou shromážděny v tabulce:

  • řádky - 40;
  • bubny - 5;
  • min. sazba - 0,1 mince;
  • Max. sázka - 500 žetonů;
  • min. koeficient - x4;
  • Max. koeficient – ​​x80;
  • riziková hra – ne;
  • RTP – 96,47 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Wild Lava
Všechny hry výrobce PlayTech
Back to top