Spicy Meatballs Megaways Spicy Meatballs Megaways

Spicy Meatballs Megaways - Slot

Hrát si Spicy Meatballs Megaways

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Spicy Meatballs Megaways
Software IconSoftware: Big Time Gaming
RTP IconRTP: 96.67%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 117649/6
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Násobitel výher Odmítnuto Kaskádové navijáky

Spicy Meatballs Megaways Průběh hry Automat Spicy Meatballs Megaways je produktem Big Time Gaming, vydaný na konci června 2021. A to je skutečný dar z nebes pro hráče, kteří mají rádi skutečně „žhavé“ automaty a kulinářské motivy. Pokud jste stejně zapálení fanoušci, doporučujeme vám zkusit si zahrát demo Spicy Meatballs Megaways na našem webu. Je to skvělá příležitost vytvořit si vlastní recept na štěstí v hazardu. Což bude skutečně fungovat, přinejmenším proto, že RTP deklarované výrobcem je 96,67 % a to zaručuje konzistentně časté a velké platby.

Recenze slotu Spicy Meatballs Megaways

Automat Spicy Meatballs Megaways osloví hráče, které přitahují jednoduchá pravidla a Spicy Meatballs Megaways Průběh hry to má vynikající potenciál z hlediska zasílání plateb. Základní herní režim je zde stejně vzrušující jako chvíle, kdy se na hřišti objeví speciální symboly – divoké znaky, rozptyly a symboly, které spouštějí další dodatečné možnosti.

Na obrazovce mohou uživatelé vidět improvizovaný 6-buben sporák. Nejsou zde žádné standardní výherní řady, protože byla implementována jedinečná herní mechanika s mnoha způsoby, jak skládat placené kombinace. Je jich 117649, takže šanci na výhru má doslova každý první, kdo spustí automat. Rozsah sázek ve slotu je 0,1–20 kreditů. Maximální násobitel podle informací výrobce je x55210.

Jak hrát slot Spicy Meatballs Megaways

Spicy Meatballs Megaways Průběh hry Nyní se pojďme podívat na hru Spicy Meatballs Megaways. Na začátku musí hráči určit velikost sázky ve výše uvedeném rozmezí stisknutím kláves se šipkami na ovládacím panelu, který se nachází napravo od válců. Dále, pro spuštění točení je velké zelené tlačítko, po kliknutí na které se začnou po poli pohybovat tematické ikony, ze kterých lze po dokončení vytvořit několik výherních kombinací. Pro zobrazení dostupných kombinací a multiplikátorů pro zvýšení sázky má automat speciální menu, kde jsou ve formátu ilustrací popsána také základní pravidla a vlastnosti herního procesu.

Kromě obvyklého ikony, Spicy Meatballs Megaways má několik speciálních symbolů. Dva typy divokých Spicy Meatballs Megaways Průběh hry náhražky - obrázek s Divokým kloboukem padajícím na válcích 2-6 a Divoké karbanátky, které zvyšují multiplikátory. Oba divoké symboly mohou na hracím poli nahradit standardní symboly. Wild Meatball zase může dále zvýšit násobitel o jeden na kapku. Automat také poskytuje možnost „Reakce“, v rámci které se za 5 po sobě jdoucích vítězství spustí bonusové kolo s 8 otočeními válců zdarma. Pokud během bezplatných zatočení stále existuje výhra, je přidáno další zatočení nad rámec původně účtovaného poplatku. Ikony Wild Meatball vypadlé během zatočení zdarma také přidávají free spins, to znamená, že hra bez aktualizace kurzu uživateli může pokračovat poměrně dlouhou dobu a přináší velmi velké finanční odměny jako cenu.

Výplatní tabulka

  • hodnoty karet 9, 10 – x0,1–0,7;
  • J, Q – 0,2–0,8;
  • K, A – 0,3–0,9;
  • zelená paprika – 0,4–1;
  • modrá paprika – 0,4–1,5;
  • červená paprika – 0,5–3;
  • lilek – 0,5 -10.

RTP - 96,67 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Spicy Meatballs Megaways
Všechny hry výrobce Big Time Gaming
Back to top