Warp Wreckers Power Glyph Warp Wreckers Power Glyph

Warp Wreckers Power Glyph - Slot

Hrát si Warp Wreckers Power Glyph

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Warp Wreckers Power Glyph
Software IconSoftware: Quickspin
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: -/-
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče

Warp Wreckers Power Glyph Průběh hry Výherní automat Warp Wreckers Power Glyph od Quickspin je unikátní software se zábavnou hratelností. Jeho vydání je naplánováno na 22. listopadu 2022. Ocení jej příznivci produktů značky a znalci sci-fi. Děj výherního automatu je neuvěřitelně zajímavý.

První věc, která se objeví na obrazovce, je vědecká základna hluboko ve vesmíru. Vědci jej vytvořili na jedné z mnoha planet bez života. Krajina se skládá převážně z růžových krystalů. Vypadají velkolepě na pozadí zelené hvězdy a lila oblohy. Hrací pole je průsvitné, takže hráči mohou sledovat, co se děje na pozadí. Je zde kulatý oblouk z kamenů - warp brána. Pravidelně otevírá portál.

Postup skvěle doplňuje hudební doprovod. Díky melodiím vesmírných témat a zvukům robotů je hra dynamičtější a zábavnější. Nalevo od mřížky můžete vidět robotickou pistoli - hromadu vylepšení. Pečlivě sleduje, co se děje a sbírá speciální symboly. Jakmile se vítězné kombinace shodují, spustí se velkolepá animace. Automat Warp Wreckers Power Glyph není potřeba stahovat – rychle se načítá v prohlížeči.

Warp Wreckers Power Glyph Slot Recenze

Přehled slotu Warp Wreckers Power Glyph vám pomůže pochopit jeho vlastnosti. Není nižší než ostatní výtvory známého poskytovatele. Hrací pole se skládá z pěti válců a pěti řad symbolů. Neposkytuje výherní linie, protože. je vytvořena na principu klastrové mechaniky. Úroveň volatility je velmi vysoká (5 z 5). Sázky lze uzavírat v rozmezí od 0,20 do 100 mincí.

Demo režim (demo) automatu Warp Wreckers Power Glyph vám umožní získat potřebnou míru vzrušení v jakoukoliv vhodnou chvíli a zároveň ušetřit peníze. Každý si může zahrát demo Warp Wreckers Power Glyph zdarma bez vkladu. To nevyžaduje registraci a přihlášení. Sázky se uzavírají pomocí online mincí – kreditů. Testovací režim je nejlepší možností, jak se naučit funkce stroje a poté je uvést do praxe při hře o skutečné peníze.

Jak hrát automat Warp Wreckers Power Glyph

Warp Wreckers Power Glyph Průběh hry Slot Warp Wreckers Power Glyph v casinu najdete v sekci "vesmír" a "fantasy". Je vyvinut v souladu s technologiemi JS a HTML5 a je přizpůsoben jak pro PC, tak pro přenosná zařízení se systémem Android nebo iOS. Hra vás zaujme od prvních vteřin. Po nastartování se kotouče netočí. Bloky padají shora dolů a vyplňují prostor mřížky. Jakmile se postavy setkají se svými protějšky na stejné lince (vertikální nebo horizontální), dojde k explozi. V tomto případě se výsledné multiplikátory sečtou. Výherní kombinace musí obsahovat alespoň tři stejné symboly.

Proces je neuvěřitelně barevný a dynamický. Hromada vylepšení v podobě robota přidává funkce do již tak zábavné hry. Scatter je ničitel. Tento symbol vypadá jako zlý robot v ohnivé kapsli. Symbol scatter uděluje roztočení zdarma a zabírá 4 buňky mřížky.

Symbol moci je tvořen kombinací 3 až 5 robotů. Vypadá jako energetická koule ve skořápce a kolem je elektrický náboj.

Wild je tvořen výherními kombinacemi tvořenými vícebarevnými krystaly. Jakmile vyhrají zpět, zmizí z pole. Nové symboly nezapadají do vytvořených prázdnot.

Platební tabulka

Výherní automat Warp Wreckers Power Glyph Česká republika poskytuje skvělé šance na výhru. Každý symbol je charakterizován určitým násobitelem. Všechny informace k tomuto tématu jsou uvedeny v tabulce výplat.

Symboly x3 x4 x5
Divoký x2,5 x5 x50
Symbol síly x2,5 x5 x50
červený robot x0,5 x1 x10
Malinový robot x0,5 x1 x10
modrý robot x0,5 x1 x10
Tři roboti na zelených blocích x0,25 x0,5 x5
žluté krystaly x0,2 x0,4 x4
Malinové krystaly x0,15 x0,3 x3
fialové krystaly x0,15 x0,3 x3
zelené krystaly x0,1 x0,2 x2
modré krystaly x0,1 x0,2 x2

Slot Warp Wreckers Power Glyph má následující hodnoty RTP - 90,29 %, 94,29 %, 96,29 %. Nejlepší možností je ta poslední, protože pouze odpovídá průměrné hodnotě, která se používá v online kasinech.

Populární otázky o automatech Warp Wreckers Power Glyph

Umožňuje vám automat Warp Wreckers Power Glyph vyhrát jackpot?
Ano. Jeho hodnotu můžete vypočítat vynásobením sázky maximálním multiplikátorem (x4500).
Mohu si koupit bonusy v automatu Warp Wreckers Power Glyph?
Ne. Taková funkce není k dispozici.
Jakou funkci má růžové dělo ve Warp Wreckers Power Glyph?
Posilovací stack transformuje symboly, odstraní je, změní je na divoké a bombarduje mřížku novými výherními symboly.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Warp Wreckers Power Glyph
Všechny hry výrobce Quickspin
Back to top