Bull in a Rodeo Bull in a Rodeo

Bull in a Rodeo - Slot

Hrát si Bull in a Rodeo

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Bull in a Rodeo
Software IconSoftware: Play'n GO
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 20/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče Bonusová hra Náhodný multiplikátor Záhadné symboly

Bull in a Rodeo Průběh hry Fanoušci vzrušení a jackpotů si pro trávení volného času vybírají sloty se soutěžemi nebo rodey. Umožňují vám užít si úžasnou atmosféru, vyhrát velký jackpot a také pocítit příval adrenalinu. Sloty vytvořené v tomto tématu obsahují i další novinku od známého poskytovatele. Po spuštění automatu Bull in a Rodeo od Play'n GO se můžete ocitnout v neuvěřitelně hazardním místě - na tribuně stadionu. Právě zde můžete sledovat, jak se bude konat vzrušující rodeo.

Produkt byl uveden na trh 25. srpna 2022. A okamžitě se stal populárním mezi fanoušky žánru. Rodeo vám umožňuje zažít širokou škálu pocitů, takže se ho chce zúčastnit každý. Ihned po načtení slotu se na obrazovce objeví hrací pole na pozadí velké arény. Příjemná hudba a perfektně sladěný hudební doprovod umožňuje hráčům vrhnout se po hlavě do vzrušující události.

V pozadí už někteří diváci netrpělivě mávají vlajkami, aby uspíšili nástup začátku rodea. Hrací pole vypadá jako stylová deska, na které se vyplňují výsledky soutěže. Nad ním je vidět výzdoba v odstínech americké vlajky, reproduktory. Nalevo se pravidelně objevuje poplašený býk.

Recenze Bull in a Rodeo Slot

Bull in a Rodeo Průběh hry V recenzi slotu Bull in a Rodeo můžete vidět jeho hlavní rysy a charakteristiky. Mřížka se skládá z pěti válců a tří řad symbolů. Má dvacet výherních linií. Rozsah sázek se pohybuje od 0,05 do 100 mincí. Maximální násobitel je x2000. S vysokým procentem výnosů a velkých sázek může hráč očekávat, že obdrží jackpot.

Výherní kombinace se tvoří zleva doprava. Pokud se vytvoří několik výherních kombinací současně, automaticky se vybere ta nejštědřejší. Slot obsahuje nejen hotovost, ale také speciální symboly.

Zjistěte více o složitosti správy v bezplatné verzi. Bull můžete spustit v demo automatu Rodeo bez vkladu a registrace po neomezenou dobu. Býk v automatu Rodeo v demo režimu není o nic méně vzrušující než při hře o skutečné peníze. Vývojář předvídal, že Bull ve slotu Rodeo lze stáhnout do přenosných zařízení, ale není to nutné - načte se rychle pomocí prohlížeče.

Jak hrát Bull ve slotu Rodeo

Bull in a Rodeo Průběh hry Bull v online casinu Rodeo najdete v nové sekci. Tento automat se vyznačuje klasickou hratelností a výhodnou sadou funkcí. Přilákejte možnost speciálních symbolů, roztočení zdarma a také možnost Multiplikátor.

Divoký symbol poskytuje tři možnosti, např může mít podobu jednoho ze tří býků účastnících se rodea. Jakmile se symbol objeví na válcích, spustí se modifikátor - Happy Bul (prostě Wild symboly), Angry Bull (symboly a multiplikátory), Proud Bull (hromady Wild symbolů).

Jakmile se na válcích objeví Scatter (červená brána s řetězem a zámkem), stejně jako býk, jsou automaticky připsána bezplatná otočení. Za tři různé býky, které se objevily na hracím poli současně, můžete získat „zatočení svobody“. Pokud jsou na bubnu tři Proud Bulls, stane se lepkavý. Tato funkce umožňuje hráči získat další výherní kombinace a výplaty.

Nebojte se zúčastnit rodea. Tato vzrušující událost někdy přináší neuvěřitelné výhry. Navzdory ostrým rohům vyvolávají býci sympatie a umožňují vám bavit se a bezohledně trávit volný čas.

Platební tabulka

Výherní automat Bull in a Rodeo Czech Republic je nejen velmi hazardní, ale také štědrý. Vyvážený matematický model vám umožní počítat se silnými výhrami. Každý, kdo si přečte recenzi, si bude moci podrobně prostudovat vlastnosti výplatní tabulky.

Symboly x2 x3 x4 x5
Divoký (býk - x4,50 x22,50 x60,00
Kovboj x0,30 x4,50 x18,00 x27,00
Zrcadlo - x4,50 x9,00 x19,50
Alkohol - x3,60 x7,50 x15,00
Boty - x3,00 x6,00 x10,50
Čepice - x1,50 x3,00 x6,00
modré vrcholy - x0,60 x1,50 x2,10
žluté červy - x0,60 x1,50 x2,10
Oranžové diamanty - x0,30 x0,90 x1,50
Zelené kluby - x0,30 x0,90 x1,50

Bull ve slotu Rodeo má RTP 96,21%. Toto je průměrný údaj, který se často používá v online kasinech.

Populární otázky o automatech Bull in a Rodeo

Kolik výherních linií má Bull v automatu Rodeo?
Popis slotu uvádí, že má dvacet pevných výherních linií.
Mohu očekávat, že dostanu FS v Bull ve slotu Rodeo?
Ano, tato funkce je podporována.
Vydělávají všechny symboly peníze v Bull v automatu Rodeo?
Ne. Vývojář vytvořil jeden symbol, který nepřináší výhry - to je scatter symbol. Aktivuje bonusová kola.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Bull in a Rodeo
Všechny hry výrobce Play'n GO
Back to top