Mongol Treasures ll Mongol Treasures ll

Mongol Treasures ll - Slot

Hrát si Mongol Treasures ll

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Mongol Treasures ll
Software IconSoftware: Endorphina
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 10/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče Bonusová hra Náhodný multiplikátor

Mongol Treasures ll  Průběh hry Historické automaty jsou velmi oblíbené v hazardním zábavním průmyslu. Umožňují vám cestovat do vzdálené minulosti a dozvědět se více o těchto úžasných časech. Výherní automat Mongol Treasures ll Archery Competition od Endorfina je věnován Mongolům a období dobývání Asie. Úroveň volatility je střední. To naznačuje, že hráči často obdrží poměrně velké výhry.

Po spuštění automatu se fanoušci hazardní zábavy ocitnou v nekonečné stepi. Jen v dálce jsou vidět malé kopce. Hra se bude odehrávat na pozadí západu slunce. Hrací pole je rozděleno do pěti válců. Vypadá jako bílá kůže natažená přes velkolepý dřevěný rám s dekorem a zlatými kresbami. V pozadí je patrný obrovský stan, ve kterém nomádi odpočívají po náročném dni. Vedle něj se pasou koně. Večerní obloha jiskří oranžovými odstíny. Ideální čas na hazard.

Příjemná etnická melodie hraje pouze při roztočení válců. Jakmile se zastaví, uklidní se. Na jeho pozadí se ozývají zvuky větru, které kývají stěny stanu. Po zahrání tohoto stroje zůstávají jen příjemné dojmy.

Mongol Treasures ll Recenze slotu soutěže v lukostřelbě

Recenze automatu Mongol Treasures ll Archery Competition vám umožní podívat se blíže na jeho charakteristiky a pravidla. Na jeho hracím poli je pět válců a tři řady symbolů. K dispozici je také deset výherních linií. Rozsah sázek na zatočení je od 0,01 do 100 mincí. Maximální násobitel je x4000.

Tvoření výherních kombinací začíná od válce zcela vlevo. Minimální počet znaků se může lišit. U dražších bankovek stačí dva stejné obrázky a u málo platících symbolů v jedné kombinaci musí být alespoň tři.

Nejdostupnějším způsobem, jak prozkoumat možnosti automatu, je hra zdarma. Umožňuje vám bavit se v soutěži Mongol Treasures ll Archery Competition bez vkladu po neomezenou dobu. Uživatelům se líbí, že mohou hrát demo Mongol Treasures ll Archery Competition zdarma bez registrace. To vám dává příležitost zažít skutečné vzrušení, bez strachu z prohry.

Jak hrát soutěžní automat Mongol Treasures ll v lukostřelbě

Slot Mongol Treasures ll Archery Competition v casinu je neuvěřitelný úspěch. I přes poměrně skromnou animaci vám umožní ponořit se do jedinečné atmosféry a získat neuvěřitelné vzrušení ze hry. Slot má Scatter a Wild – to je krásná dívka. Jakmile se na hracím poli objeví tři symboly scatter, aktivují se bezplatná otočení. Na válcích se objeví Cíl a Štít. Každý z nich má speciální typ odměny.

Automat také poskytuje příležitost užít si riskantní hru. Funkce Gamble pomůže ještě více zvýšit míru vzrušení. Pravidla jsou jednoduchá – musíte uhodnout jednu ze čtyř skrytých karet. Úkolem uživatele je porazit dealera. Pokud vše vyjde, výhry se zdvojnásobí. V opačném případě - ztráta a ztráta finančních prostředků.

V automatu Mongol Treasures ll Archery Competition je pro hráče k dispozici nákup bonusu. Jeho hodnota je x87 aktuální sázky. V případě potřeby lze slot Mongol Treasures ll Archery Competition stáhnout do vhodného zařízení. Podporuje technologie JS a HTML5, takže běží bez problémů jak na PC, tak v přenosných zařízeních s operačním systémem Android nebo iOS. Pro efektivní práci v prohlížeči potřebujete spolehlivé internetové připojení.

Platební tabulka

Automat Mongol Treasures ll Archery Competition Czech Republic nabízí štědré výplaty. Zjistěte o nich z výplatní tabulky.

Symboly x2 x3 x4 x5
Mongol x1 x10 x100 x500
bílý kůň x0,5 x4 x40 x200
Černý kůň x0,5 x3 x10 x75
hnědý kůň x0,5 x3 x10 x75
ALE - x0,5 x4 x15
Na - x0,5 x4 x15
Q - x0,5 x2,5 x10
J - x0,5 x2,5 x10
deset - x0,5 x2,5 x10

Slot Mongol Treasures ll Archery Competition má RTP 96,06 %. To je průměr, který je úspěšný v online kasinech a umožňuje hráčům očekávat solidní výhry.

Populární otázky o automatech Mongol Treasures ll

Jaké funkce má hrací automat Mongol Treasures ll Archery Competition?
Automat vám umožní využívat možnosti opětovného roztočení, hazardních her, nalepovacích symbolů a bonusových nákupů.
Umožňuje vám hrací automat Mongol Treasures ll Archery Competition hrát zdarma?
Ano. Slot poskytuje možnost aktivovat testovací verzi.
Mohu očekávat, že dostanu zatočení zdarma na automatu Mongol Treasures ll Archery Competition?
Ano. Tato funkce je podporována.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Mongol Treasures ll
Všechny hry výrobce Endorphina
Back to top