Santas Gift Santas Gift

Santas Gift - Slot

Hrát si Santas Gift

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Santas Gift
Software IconSoftware: Endorphina
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 10/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče Bonusová hra Náhodný multiplikátor

Santas Gift Průběh hry Na konci každého roku začnou oblíbení poskytovatelé uvolňovat mnoho slotů s vánoční tematikou. Výjimkou není ani automat Santas Gift od Endorphina. S jeho pomocí se každý může ocitnout v pohádce a cítit nepopsatelnou atmosféru novoročních svátků. Prezentace slotu je naplánována na 13. prosince 2022. Rozhodně se to dá nazvat tím nejlepším způsobem, jak strávit volný čas a vyhrát štědré ceny.

Abyste dostali dárek od Santy, musíte provozovat automat. Před uživatelem se otevře úžasný obrázek. Hrací pole je okno, které je podmíněně rozděleno do pěti úzkých cívek. Kolem ní je vše připraveno na oslavu nového roku - visí zářící girlandy a červené efektní závěsy. Ve spodních rozích obrazovky je krásná vánoční dekorace s větvemi vánočního stromku, svíčkami a barevnými hračkami.

Hra je docela dynamická. Během otáčení válců je vidět nejen příjemná animace a rozptyl jiskřivých světel. Neustále zní příjemná hudba a zní tematický zvukový doprovod - mikulášský smích, zvonění zvonků, zvuky odbíjení hodin atd.

Recenze výherního automatu Santas Gift

Díky prostudování informací v recenzi automatu Santas Gift budou moci hráči rychle zjistit vše o jeho vlastnostech a pravidlech hry. Mřížka se skládá z pěti válců se třemi řadami symbolů. Na hracím poli je deset výherních linií. Jsou pevné, takže uživatel nemůže jejich číslo změnit. Výše sázky se může pohybovat od 0,01 do 100 mincí.

Úroveň volatility je nízká. Tento formát je obvykle vlastní klasickým výherním automatům. Umožňuje vám počítat s velkým množstvím výher. Kombinace úspěšných symbolů se budou tvořit poměrně často. Budou obsahovat alespoň tři stejné znaky. Více o jejich štědrosti se můžete dozvědět ve výplatní tabulce.

Automat Santas Gift v demo režimu je žádaný neméně než v tom klasickém. Každý host kasina může hrát v demo slotu Santas Gift bez vkladu a registrace. Délku takových kol volí uživatel.

Jak hrát automat Santas Gift

Santas Gift Průběh hry Hrací automat Santas Gift v kasinu je neuvěřitelně populární. Poskytuje solidní výhry a potěší množstvím bonusů. V roli Scattera můžete vidět velkolepou vánoční výzdobu - kouli s umělým sněhem a domečkem. Stává se to pouze na třech prostředních válcích a může přinést výhry. Rozptyl také spustí bonus za točení zdarma.

Divokým symbolem je Santa Claus. Je schopen nahradit všechny symboly peněz a získat více výherních kombinací. Toto znamení je vidět jak v hlavním kole, tak v těch bonusových. Tři symboly scatter udělují osm bezplatných zatočení. Jejich zvláštností je, že během FS se na kotoučích objevují pouze speciální nápisy a vánoční dárky.

Jakmile se na hracím poli objeví alespoň šest doplňkových znaků (vánoční krabičky s dárky), aktivuje se bonusové kolo. Mřížka se mění. Existují dva typy krabic. Zelené vám umožní získat promo akce s násobiteli od x1 do 16. Zlaté vám poskytnou cenu s vánočními ponožkami různých velikostí L, M, S. Slot také umožňuje hru se zdvojnásobením. Uživatel si ji může aktivovat po každé výhře. Je nutné uhodnout kartu více než dealer.

Automat Santas Gift si můžete stáhnout kdykoliv, ale pohodlnější je hrát v prohlížeči. Podporuje JS, HTML5, takže běží na PC, ale i přenosných zařízeních se systémem Android nebo iOS.

Platební tabulka

Výherní tabulka automatu Santas Gift vypadá stručně a umožňuje vám rychle pochopit štědrost peněžních symbolů.

Symboly x3 x4 x5
Rozptyl x25 - -
Santa x2 x6 x30
zlatý zvonek x1,5 x5 x25
Zlatá hvězda x0,5 x4 x20
Vánoční koule x0,5 x3 x15
Santovy sáně x0,5 x2,5 x10
ALE x0,5 x1 x5
Na x0,5 x1 x5
Q x0,5 x1 x5
J x0,5 x1 x5

Slot Santas Gift má RTP 96,06 %. Toto je průměrná hodnota, která se často vyskytuje v online kasinech. Umožňuje vám počítat s výhrou a je pozitivně vnímán fanoušky hazardní zábavy.

Populární otázky o automatech Santas Gift

Jak nakupovat bonusy v automatu Santa's Gift?
Tato funkce není ve slotu podporována, takže není možné zakoupit bonusy.
Mohu očekávat, že při hraní automatu Santa's Gift obdržím bonusové kolo?
Ano. Automat má bonusovou úroveň – roztočení zdarma. Umožňují vám přijímat štědré dárky a vyhrávat další zatočení. Nechybí ani kola „Vánoční dárky“ a riskantní hra.
Mohu si vybrat výhru z dema Santa's Gift?
Ne. Během demo režimu se používají online coiny (kredity), nejsou určeny k výběru a připisují se na virtuální účet.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Santas Gift
Všechny hry výrobce Endorphina
Back to top