Sweet Alchemy 100 Sweet Alchemy 100

Sweet Alchemy 100 - Slot

Hrát si Sweet Alchemy 100

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Sweet Alchemy 100
Software IconSoftware: Play'n GO
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Vysoká volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: -/-
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Bonusová hra Násobitel výher

Sweet Alchemy 100  Průběh hry Automat Sweet Alchemy 100 je nový hazardní produkt vytvořený společností Play'n'Go na téma magie a sladkostí, které lze nalézt pouze v bonbonech, aby zprostředkovávaly skutečný pocit výhry. Herní automaty ušly dlouhou cestu a každá nová hra, která se připojí k milionům stávajících, se snaží přinést něco nového, aby vynikla. Téma je aspekt, do kterého poskytovatelé her dávají vše, aby vyvinuli hry, které nabízejí více než jen výplaty. Sweet Alchemy 100 od Play'n'Go se od běžné hry liší neuvěřitelným prostředím, které oživí vaše představy o tom, co byste mohli dělat s magií, kdybyste ji měli.

Jedná se o mřížkový slot 5x5 s klastrovými výplatami. Jeho výchozí RTP je 96,5 % a další možnosti RTP jsou 94,50 %, 91,51 %, 87,50 % a 84,50 %. Hra má nezveřejněnou míru poklesu a vysokou volatilitu umožňující minimální sázku 0,1 a maximální sázku 100 kreditů s maximální výhrou 3000 x sázky.

Sweet Alchemy má mnoho funkcí, které mění celkový herní zážitek k lepšímu. Patří mezi ně Wilds, Sugar Rush Metre, Mix The Elixir Free Round, Elixir of Power Bonus a Map. A my vám nabízíme vyzkoušet si hru Sweet Alchemy 100 zdarma na našem webu právě teď.

Sweet Alchemy 100 recenze slotu

Sweet Alchemy 100 je video automat 5×5 s mechanikou Cluster Pays. Výherní kombinace se tvoří, když vedle sebe padnou 3 nebo více stejných symbolů. Sweet Alchemy 100  Průběh hry vodorovně nebo svisle na kotoučích.

Minimální sázka je zde 0,20 kreditu na zatočení, maximum je 100 kreditů na zatočení a mezi tím je spousta dalších možností. Teoretické RTP této hry je 96,20 % a maximální výhra je x15000.

Pokud jde o symboly, nejvíce platícími běžnými symboly jsou třešeň, bobule a jablko (nebo jakákoli kombinace těchto tří symbolů). Nízko platící symboly jsou červená, světle modrá, zelená a mořské cukrovinky. Symboly Wild nahrazují všechny vysoce a nízko platící symboly.

Pokaždé, když se vytvoří výherní kombo, všechny výherní symboly se odstraní a všechny zbývající symboly se rozbalí, aby zaplnily všechna prázdná místa ve spodní části mřížky.

Poté lze na místo prostředního symbolu, kde se tvoří výherní kombinace, umístit náhodný Wild symbol, ale není to zaručeno. Divoké symboly jsou odstraněny, když nezbývají žádné další symboly, které by vyčistily celou mřížku.

Pokaždé, když se vytvoří a odstraní výherní kombinace, aktivuje se globální násobitel výher, počínaje x1. Tento multiplikátor se bude dále zvyšovat pro každou vytvořenou výherní kombinaci až do maximální hodnoty x100. Když už nedojde k žádné výhře, vrátí se při dalším otočení základní hry na hodnotu x1.

Jak hrát automat Sweet Alchemy 100

Funkce Witch Power může být spuštěna náhodně při jakémkoli nevýherním točení. V závislosti na symbolu čarodějnice umístěném na pravé straně hracího pole se k získání výhry použije 1 ze 3 jedinečných schopností postavy:

  • Třešeň změní náhodnou sadu symbolů na jiný typ vysoce nebo nízko platících symbolů.
  • Berry – přidává 1 nebo 2 divoké symboly na náhodné pozice na mřížce.
  • Jablko – odstraní z mřížky 2 sady náhodných symbolů.

Hra začíná náhodným symbolem čarodějnice na pravé straně mřížky, přičemž čarodějnice jsou v pevném pořadí Cherry, Berry a Apple. Jakmile je síla čarodějnice spuštěna, další symbol čarodějnice zaujme její místo vedle mřížky.

Funkce Trinity

Sweet Alchemy 100  Průběh hry Pokračujme ve Sladké alchymii 100. Zaplnění čarodějnice na levé straně mřížky vysoce platícími symboly spustí funkci Trinity. Počítadlo čarodějnic se skládá ze tří částí, které k dokončení vyžadují 5, 4 a 3 výherní symboly čarodějnice v částech 3, 2 a 1.

Pokud je počítadlo čarodějnic plné a nejsou již žádné výhry, je přiděleno 1 kolo volné hry a globální násobitel výher se vynuluje. Po aktivaci funkce „Síla čarodějnice“, když se objeví každý symbol, který neposkytuje výherní kombinaci, je tato funkce provedena, dokud všechny 3 čarodějnice nesplní svou příslušnou funkci.

Vymazání celé mřížky od symbolů během Trinity Feature spustí kolo roztočení zdarma. Po aktivaci kola budete požádáni, abyste si vybrali jednu ze tří čarodějnic:

  • Cherry - uděluje 4 bezplatná otočení a modifikátor Cherry.
  • Berry - 5 roztočení zdarma a modifikátor Berry.
  • Apple – 8 roztočení zdarma a modifikátor „Apple“.

Během bezplatných zatočení se globální násobitel výher přenese do kola bezplatných zatočení a neresetuje se až do konce kola a dosahuje úrovně až x100. Zvolená síla čarodějnice se spustí při každém nevýherním bezplatném zatočení.

Naplnění čarodějnice stejným způsobem jako v základní hře má za následek další +4, +3 a +2 roztočení zdarma pro třešeň, bobule a jablko, až do maximálního počtu 100 roztočení zdarma.

Vymazáním celé mřížky symbolů (s výjimkou funkce Trinity) získáte okamžitou výhru ve výši 50násobku vašeho vkladu, která se vynásobí aktivním násobitelem globální výhry v době, kdy je mřížka vymazána.

Platební tabulka

  • modré lízátko - x0,1-x2; Sweet Alchemy 100  Průběh hry
  • zelené lízátko - x0,1-x2;
  • tyrkysové lízátko - x0,15-x3;
  • želé ve tvaru srdce - x0,15-x3;
  • čarodějnice v zelené barvě - x0,3-x10;
  • čarodějnice v modrém - x0,3-x10;
  • čarodějnice v červené barvě - x0,3-x10;
  • Divoká — x1-x50.

RTP – 96,5 %

Populární otázky o automatech Sweet Alchemy 100

Jaká je RTP ve slotu Sweet Alchemy 100?
Nejvyšší RTP na Sweet Alchemy 100 96,2 % je mírně nadprůměrný. V závislosti na situaci na trhu však mohou operátoři snížit RTP na 94,2 %, 91,2 %, 87,2 % nebo 84,2 %.
Jak nestabilní je slot Sweet Alchemy 100?
Jedná se o hru s vysokou volatilitou od Playn Go.
Jaká je největší možná výhra ve slotu Sweet Alchemy 100?
Ve slotu Sweet Alchemy 100, který je stejný jako v původní hře, můžete vyhrát až 15 000násobek svého vkladu.
Má automat Sweet Alchemy 100 režim roztočení zdarma?
Ano, vyberete si jednu ze tří čarodějnic a její superschopnosti se odhalí při každém nevýherním zatočení. Násobitel výher se přenáší z funkce Trinity a dále se zvyšuje v bonusovém kole.
Kolik způsobů, jak vyhrát, je k dispozici ve slotu Sweet Alchemy 100?
Vyhráváte, pokud 3 až 5 stejných symbolů přistane kdekoli na mřížce, takže v této hře neexistují žádné tradiční způsoby, jak vyhrát.
Lze automat Sweet Alchemy 100 hrát zdarma?
Ano, můžete vyzkoušet bezplatnou demo hru úplně nahoře na této stránce. Najdete tam i kasina, kde si podle našich údajů můžete tento automat zahrát.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Sweet Alchemy 100
Všechny hry výrobce Play'n GO
Back to top