Easter Island Easter Island

Easter Island - Slot

Hrát si Easter Island

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Easter Island
Software IconSoftware: Yggdrasil Gaming
RTP IconRTP: 96.10%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 27/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: 500
Funkce IconFunkce: Lepkavé divočiny

Easter Island Průběh hry Originální slot Easter Island od Yggdrasil Gaming vás zavede na úžasné místo – Velikonoční ostrov. O tomto koutu lze slyšet mnoho legend, ale vše se scvrkává na mystičtí obyvatelé, kteří tam žijí. Uctívali starověká božstva, která měla vzhled různých zvířat.

Obrázky těchto tvorů se staly základem symboliky slotu. Easter Island je také vybaven funkcemi výher a velkým počtem výherních linií, což zvyšuje pravděpodobnost kombinací výher. Vyzkoušejte nový vývoj v různých režimech a naplňte svou peněženku velkými částkami!

Označení symbolu

Vývojáři automatu přiblížili symboly herního automatu co nejvíce skutečným atributům ostrova. Na obrazovce uvidíte různé figurky zvířat vyřezávané ze dřeva a také stylizované symboly karet. Tyto obrázky jsou uvedeny v tabulce výplat jako základní symboly.

Do této kategorie patří:

  • Idol of the Snake;
  • Idol of the Frog;
  • Idol of the Hawk;
  • Idol of Iguana;
  • Idol of the Fox.

Každý z těchto znaků se objevuje ve sloupcích ve formě svislého zásobníku, což způsobuje časté vyplňování sloupců. Kartové barvy jsou prezentovány ve formě piků, palic, tamburin a srdcí. Tyto ikony jsou na rozdíl od jiných symbolů levné.

Na Easter Island můžete vyhrát další ceny, pokud pustíte speciální ikonu – nápis WILD. Obrázek funguje jako divoký symbol, který může nahradit jiné ikony, stane se lepivým a roztáhne se. Expanding Wild má podobu Boha.

Bonusová hra

Easter Island Průběh hry Herní automat má 2 výherní režimy, které zlepší situaci a vydělají další bonusy. Patří mezi ně:

  • Rozšiřující se role
  • Opětovné otočení pro výměnu symbolů.

První možnost má několik možností vývoje. Pokud je opakované střídání vyvoláno kombinací čtyř postav, sloupce na hracím poli se zvětší. V důsledku toho budou obsahovat 5 ikon. Další možnost začíná výherním řetězcem o 5 znacích. V tomto případě se ve sloupcích zobrazí 7 obrázků.

Počet pravděpodobných řetězců roste na 65 a 103. Další pěkný bonus, symbol Swap Respin, se aktivuje po každém úspěšném roztočení. Hráč obdrží 1 respin. V procesu takové rotace jsou ikony nahrazeny. Pokud byl řetěz vytvořen za účasti karetního obleku, zůstanou na obrazovce pouze takové obrázky. U zvířat je to podobné.

Průběh hry

Easter Island Průběh hry Kompletní přehled Easter Island obsahuje také herní funkce. Tento kotouč používá 5 kotoučů a 103 řádků (maximální počet). Během hry se může zvýšit počet řádků a buněk. Zpočátku se na obrazovce objeví 3 řádky obrázků a 27 řádků.

Sázky jsou přijímány při roztočení. Jejich velikost se pohybuje od 0,10 do 200 jednotek. Nominální hodnota mincí je v rozmezí od 0,004 do 8 jednotek. Chcete-li vytvořit výherní kombinaci, musíte nasbírat alespoň 3 stejné prvky.

Platby se počítají s ohledem na koeficienty:

  • Idol of the Hawk – od 125 do 500 sázek;
  • Idol of the Fox – od 25 do 100 sázek;
  • Idol of the Frog – od 20 do 80 sázek;
  • Idol of the Snake – od 15 do 60 sázek;
  • Idol of Iguana – od 10 do 40 sázek;
  • Obleky hracích karet – od 5 do 20 sázek.

Procento výplaty RTP v herním automatu je 96,1 %.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Easter Island
Všechny hry výrobce Yggdrasil Gaming
Back to top