Orient Express Orient Express

Orient Express - Slot

Hrát si Orient Express

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Orient Express
Software IconSoftware: Yggdrasil Gaming
RTP IconRTP: 96.50%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 20/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: 1000
Funkce IconFunkce: Rozšíření divočiny Free spiny Lepkavé divočiny

Orient Express Průběh hry Nový automat Orient Express od Yggdrasil Gaming nabízí všem uživatelům vyrazit na nevšední cestu. Jako dopravní prostředek slouží legendární vlak „Orient Express“ s luxusními sedačkami. A trasa povede z romantické Paříže do tajemného Istanbulu.

Tato kompozice je obzvláště oblíbená. S tím souvisí nejen rysy trasy, ale také zmínka o Orient Expressu v literárních dílech Jana Fleminga, Agathy Christie a dalších slavných spisovatelů. Chcete-li se cítit jako cestující v tak slavném vlaku a vydělávat dobré výplaty, stačí spustit demo hru Orient Express nebo otevřít plnou verzi slotu.

Označení symbolu

Všechny symboly slotu lze rozdělit na základní, standardní a speciální obrázky. První kategorie je určena k vytváření výherních kombinací a je reprezentována následujícími obrázky:

  • Dívky
  • muži s brýlemi;
  • Zrzavý muž;
  • Muži na zeleném pozadí.

Kromě nich používá hra Orient Express také standardní symboly - karty karet (piky, srdce, tamburíny a palice). Pokud jde o speciální postavy, existují 4 obrázky vytvořené speciálně pro každé město a také jeden společný symbol Wild.

V režimu Paříž funguje divoký symbol v podobě Průzkumníka. V režimu Bělehrad hraje Vlak roli Wild symbolu, v Istanbulu je Wild symbol prezentován ve formě pohlednice s obrázkem vlaku. Multiplikátorové hodiny se staly pro režim Benátek divokým symbolem. Společný Wild je logem hry. Namísto Scatteru je za aktivaci bonusových zatočení zodpovědný symbol zeměkoule.

Bonusová hra

Orient Express Průběh hry Na trase Orient Expressu můžete v Orient Express také vyhrát neuvěřitelné bonusy. Paříž vždy začíná jako první a přechod na další úroveň nastává po dalším spuštění bezplatných zatočení. Čím dále půjdete, tím více bonusů získáte:

  • Paříž – při jakémkoli otočení na jedné z pozic se objeví ikona Walking Wild, která se při každém posunu posune doleva a spustí respins;
  • Bělehrad – na hracím poli se pohybují malé kompozice, které mohou proměnit všechny obrázky na symboly Wild na náhodně vybraných válcích.
  • Benátky – během načítání výher se může objevit výsledková tabulka, na které je velikost multiplikátoru určena od 2 do 5;
  • Istanbul – pohlednice začnou létat po obrazovce a mění ikony na divoké symboly.

Režim roztočení zdarma se aktivuje po objevení se symbolu zeměkoule v množství 3 až 5 kusů. V závislosti na počtu bonusů hráč obdrží 7 až 30 otočení.

Průběh hry

Orient Express Průběh hry Můžete otevřít celou hru Orient Express nebo spustit demo verzi zdarma a bez registrace. Druhá možnost je vhodná pro ty, kteří se bojí riskovat a začátečníky. V každém z modelů je k dispozici hrací pole, na kterém rotuje 5 válců a je aktivních 20 aktivních výherních linií.

Na jeden řádek nemůžete vsadit více než 5 kreditů. Sazby za kolo se pohybují od 20 centů do 100 kreditů. Pro příjem plateb stačí nasbírat alespoň 3 stejné ikony na aktivním proužku. Při výpočtu plateb se berou v úvahu následující faktory:

  • Muž na zeleném pozadí – od 25 do 800 mincí;
  • Symboly karet – od 5 do 100 mincí;
  • Dívka – od 35 do 1000 mincí;
  • Muž s brýlemi – až 750 mincí;
  • Zrzavý muž – až 900 mincí.

Procento RTP dosahuje 96,2 %.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Orient Express
Všechny hry výrobce Yggdrasil Gaming
Back to top