Hrát si Origami

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Origami
Software IconSoftware: Endorphina
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 10/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: -

Origami Průběh hry Origami je považováno za jeden z nejčastějších koníčků moderních lidí. Podstatou lekce je vyrábět různé figurky z papíru, které lze uložit v domě nebo darovat. O tak vzrušující a zároveň užitečnou činnost mají zájem i poskytovatelé her.

Jedním z nich byla společnost Endorphina, která vydala neobvyklý slot Origami. Na obrazovce slotu jsou roztomilé vícebarevné papírové figurky, které fungují jako symboly hry. Vytváření kombinací těchto úžasných obrázků vám pomůže získat ocenění různých hodnot. Nejprve si můžete automat vyzkoušet zdarma a bez registrace a poté přejít k sázkám za skutečné peníze.

Označení symbolu

Symboly jsou hlavními prvky hry. Každý z nich má určitou hodnotu a náklady, které se berou v úvahu v procesu vytváření kombinací. Chcete-li tyto informace zjistit, stačí se podívat na tabulku výplat. Existují základní a speciální ikony.

Mezi hlavní ikony patří:

  • Beruška;
  • Zlatá rybka;
  • Žába;
  • Růžové kotě;
  • Pes;
  • Pták;
  • Hvězdička.

Jako zvláštní obrázek byla vybrána červená kočka. Je obdařen speciálními funkcemi. Kočka v první řadě hraje roli symbolu Wild a nahrazuje ostatní obrázky. Ikona navíc aktivuje násobitel až 50. Hodnota násobitele je vybrána náhodně.

Bonusová hra

Origami Průběh hry Pro ty, kteří chtějí vyhrát bonusy v Origami, je k dispozici funkce s dalším multiplikátorem a riziková hra. Při jakémkoli běžném střídání se může ve spodní části hracího pole objevit kotě, což přinese určitý násobitel. Velikost násobiče bude uvedena přímo na obrázku.

Uvedená hodnota bude zohledněna při výpočtu plateb za vytvořené kombinace. Další příležitostí ke zvýšení odměny je hazardní hra. Uživatel si musí vybrat jednu z uzavřených hracích karet. Pokud je její nominální hodnota vyšší než hodnota karty dealera, výhra se vynásobí 2krát.

Průběh hry

Origami Průběh hry Origami je vzrušující slot, který je k dispozici v různých režimech. Můžete hrát v demo režimu, stejně jako zkusit štěstí v plné verzi. Kromě toho je slot dostupný pro různá mobilní zařízení. Struktura hracího pole v každém případě zůstává nezměněna.

Výherní řetězce se vytvářejí na pěti 5 válcích. Počet aktivních linií je 10. Rozsah sázek na zatočení je od 0,1 do 100 mincí. Abyste mohli přijímat platby, musíte nasbírat alespoň 3 stejné obrázky. Odměny se vypočítávají s ohledem na 2 ukazatele: kombinační koeficient a sázku na řadu.

Výplaty symbolů se počítají následovně:

  • Žába a beruška – od 50 do 1000 mincí;
  • Zlatá rybka a pták – od 50 do 2000 mincí;
  • Hvězdička – od 200 do 5000 mincí;
  • Růžové kotě a pes – od 100 do 3000 mincí.

Procento RTP je 96 %.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Origami
Všechny hry výrobce Endorphina
Back to top