Blast Boom Bang Blast Boom Bang

Blast Boom Bang - Slot

Hrát si Blast Boom Bang

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Blast Boom Bang
Software IconSoftware: Endorphina
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 50/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny

Blast Boom Bang Průběh hry Kultura grafických románů, lépe známá jako komiks, se opakovaně stala hlavní dějovou linií mnoha populárních hracích automatů na peníze. Tentokrát podobný námět použila Endorfina. Výsledkem byl fascinující Blast Boom Bang.

Původní hra vám umožní cestovat do světa dobrodružství, kde se můžete setkat s negativními i pozitivními postavami. Společně s nimi můžete plnit přísně tajné mise a užívat si štědré odměny. Chcete-li spustit automat, nemusíte sázet peníze, můžete si nejprve vybrat demo hru Blast Boom Bang.

Označení symbolů

Před zahájením rotace byste se měli seznámit s pravidly plateb a také se základními ikonami. Všechny symboly stroje jsou rozděleny do 3 kategorií. První tvoří několik tradičních ikon prezentovaných ve formě hracích karet. Na obrazovce se zobrazí hodnoty od devíti do esa.

Jako tematické symboly hracího automatu se používají následující symboly:

  • Dívky v červené masce;
  • muži s červenýma očima;
  • Pěst;
  • Na kole;
  • Muži ve fialové masce.

Speciálním znakům jsou přiřazeny speciální funkce. Zde jsou uvedeny ve tvaru:

  • Scatter – obrázek 2 hlavních postav;
  • Divoký symbol – Dynamit.

Každý z nich vám umožňuje hrát Blast Boom Bang s dalšími funkcemi.

Bonusová hra

Blast Boom Bang Průběh hry Pokud chcete ve stroji vyhrát významné ceny, měli byste věnovat pozornost funkcím odměňování zařízení. K dispozici jsou 2 režimy, které vám umožní získat bezplatná otočení a další multiplikátory. Pokud se na obrazovce slotu Blast Boom Bang objeví alespoň 3 Scattery, spustí se režim roztočení zdarma.

Zpočátku obdrží hráči 10 bezplatných zatočení, během kterých se drží symbol Wild. Na místě zůstává až do konce kola. Pokud během dalších zatočení vypadnou další 3 Scatter, hráči obdrží dalších 5 otočení. Kromě zatočení zdarma v automatu Blast Boom Bang existuje také riziková hra, ve které můžete zdvojnásobit své výhry.

Průběh hry

Blast Boom Bang Průběh hry Blast Boom Bang je originální slot, který je hráčům k dispozici v různých verzích. Pokud jste zkušený hráč, pak si můžete rovnou vybrat plnou verzi s reálnými sázkami. Pro začátečníky je k dispozici speciální zkušební verze. Emulátor je navíc přizpůsoben pro různá zařízení.

Můžete si stáhnout Blast Boom Bang do svého mobilního zařízení nebo si vybrat hru na počítači. V obou verzích musíte tvořit výherní kombinace na 5 válcích, na kterých funguje 50 výherních linií. Na hlavní obrazovce je 20 obrázků. Sázka na linii se pohybuje od 0,01 do 5 kreditů.

Výplaty:

  • Muž s červeným okem a dívka v červeném tričku – od 5 do 75 mincí;
  • Symboly karet – od 5 do 50 mincí;
  • Bike and Fist – od 5 do 50 mincí;
  • Muž ve fialové masce – od 5 do 100 mincí.

Teoretická návratnost (RTP) je 96 %.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Blast Boom Bang
Všechny hry výrobce Endorphina
Back to top