Alchymedes Alchymedes

Alchymedes - Slot

Hrát si Alchymedes

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Alchymedes
Software IconSoftware: Yggdrasil Gaming
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 30/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: 500
Funkce IconFunkce: Lepkavé divočiny

Alchymedes Průběh hry Ve středověku existovali zvláštní vědci, kteří se zabývali neobvyklými experimenty - alchymisté. Snažili se získat zlaté slitky z běžných kovů, ale takové pokusy nepřinesly pozitivní výsledky.

Vývojáři Yggdrasil Gaming se rozhodli zasnít a provést experimenty v novém slotu Alchymedes úspěšnými. Ve virtuální laboratoři automatu se dějí úžasné věci: obyčejné symboly se náhle stanou divokými a multiplikátory se aktivují samy. Souhlasíte s tím, že tomu všemu musíte porozumět tím, že spustíte vzrušující slot.

Označení symbolu

V procesu činnosti alchymisté vždy používali láhve s barevnou tekutinou. Právě jejich obrázky byly pořízeny jako základ pro vytvoření symbolů hracího stroje. Nádrže s tajemnými látkami budou hrát roli základních a speciálních ikon. Pro rozlišení mezi nimi stojí za to podívat se do výplatní tabulky.

Mezi základní ikony v této části patří:

  • Baňka modré barvy;
  • Žárovka je hnědá;
  • zelená žárovka;
  • Baňka je fialová.

Jsou to vysoce placené obrázky, ale karty karet mají nízký poměr. K dispozici jsou všechny 4 možnosti: Peaks, Clubs, Hearts a Tamburines. Hráči mohou také vyhrát extra ceny na Alchymedes, pokud je na hracím poli speciální ikona. Tato kategorie zahrnuje pouze jeden symbol – pohár se zeleným lektvarem. Tento atribut se používá jako divoký symbol. Chybí zde rozptyl.

Bonusová hra

Alchymedes Průběh hry V Alchymedes neexistuje žádný standardní bonus ve formě roztočení zdarma. Místo toho budou mít uživatelé jiné možnosti, jak zvýšit výplaty. Před zahájením každé rotace se spustí bonusová funkce. Typ ceny bude záviset na místě, kde se běžící čára zastaví. Mohou to být další mince, multiplikátory nebo rozšířené symboly Wild.

Miska se zelenou hmotou se může rozšířit i v hlavním herním režimu. Tato funkce se nazývá Divoké vzory. Během provozu se tekutina z nádobí rozlije do několika nejbližších buněk a všechny obrázky se po cestě změní na Divoké. Seznam možností výher také obsahuje:

  • Násobitel úrovně;
  • Úrovně
  • Škála alchymistů.

Každý z nich může přinést multiplikátory a pokročilé postavy.

Průběh hry

Alchymedes Průběh hry Model má spoustu bonusů a poměrně jednoduché rozhraní. Kromě toho si všichni, kdo si přejí, mohou stáhnout Alchymedes do jakéhokoli zařízení. Slot se otevírá nejen na počítači, ale také na mobilních gadgetech. V jakékoli verzi je k dispozici hrací pole s 5 válci, na kterých funguje 30 aktivních linií. Obrázky jsou umístěny ve dvaceti buňkách. Na zapojené linie můžete vsadit od 0,01 do 2 eur. Řetězce cen se vytvářejí pouze na aktivních pásmech.

Během procesu udělování se bere v úvahu hodnota znaků:

  • Modré, fialové, hnědé a zelené baňky – od 10 do 500 mincí;
  • Obleky karet – od 5 do 100 mincí.

Teoretická návratnost slotu (RTP) je 96,1 %.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Alchymedes
Všechny hry výrobce Yggdrasil Gaming
Back to top