Gaelic Gold Gaelic Gold

Gaelic Gold - Slot

Hrát si Gaelic Gold

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Gaelic Gold
Software IconSoftware: Nolimit
RTP IconRTP: 96.15%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 5/3
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: 9837
Funkce IconFunkce: Rozšíření divočiny Free spiny Lepkavé divočiny

Gaelic Gold Průběh hryGaelic Gold je další zajímavou novinkou od Nolimit. Datum vytvoření barevného slotu je 16.3.2020 a jeho procento návratnosti je 96,15 %. Tento virtuální automat s mýtickým tématem vypráví příběh o legendách Irska. Po zahájení hraní dema Gaelic Gold uvidí uživatelé na obrazovce automatu barevné tematické obrázky. Četné platby přinesou obrázky skřítků, jetelů, sud mincí.

Gaelic Gold Slot Recenze

Téma Gaelic Gold je mezi hazardními hráči velmi populární. To znamená, že nebyl náhodně vybránGaelic Gold Průběh hry vývojáři. Veselý hudební doprovod, barevné provedení, jasná animace nejsou jediné výhody automatu. Sázky jsou přijímány na každou z devíti řad a výplaty jsou vypláceny během výherního roztočení po skončení pěti válců. Minimální sázka na řadu je 0,05 mince a maximální je 100.

Jak hrát automat Gaelic Gold

Dokonce i pro nezkušeného začátečníka nebude těžké naučit se hru Gaelic Gold. Vše je zde jednoduché a intuitivní. Na ovládacím panelu v levém dolním rohu je tlačítko"Sázka". Kliknutím na něj se otevře tabulka se seznamem možností sázek. Nechybí ani tlačítko pro vypnutí hudebního doprovodu, klávesa pro vyvolání menu slotu s podrobným popisem pravidel hry. V pravém dolním rohu je spouštěcí tlačítko a kontrola vyvážení.

Gaelic Gold Průběh hry Po dokončení základního nastavení, zadání sázky na roztočení, hráč aktivuje roztočení válců. Výhry se udělují za kombinace sestávající ze tří stejných symbolů. Kombinace se vyplácí zleva doprava na aktivní výherní linii. Pokud se na obrazovce slotu během roztočení objevilo několik úspěšných kombinací, platba se provede pouze za nejúspěšnější možnost.

Obrázek hlavní postavy - skřítka - je vybaven možnostmi Divokého symbolu. Tento znak v případě potřeby nahrazuje základní symboly a doplňuje placenou kombinaci. Uživatel může získat přístup k nejzajímavějším možnostem stroje. Bonusovou funkci lze zakoupit za 50násobek vkladu.

Výplatní tabulka

  • Skřítek v zeleném oblečení: × 20;Gaelic Gold Průběh hry
  • žlutý jetel: × 15;
  • zlatá podkova: × 10;
  • pivo v kelímku: × 6;
  • Trpasličí boty: × 4;
  • klobouk gnome: × 2;
  • Nominální hodnoty karet: × 1.

Návratnost celkových sázek (RTP) 96,15 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Gaelic Gold
Všechny hry výrobce Nolimit
Back to top