Casanovas Ladies Casanovas Ladies

Casanovas Ladies - Slot

Hrát si Casanovas Ladies

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Casanovas Ladies
Software IconSoftware: Amatic Industries
RTP IconRTP: 97.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 25/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Rozšíření divočiny Lepkavé divočiny Odmítnuto

Casanovas Ladies Průběh hry Casanovas Ladies, stylový a snadno čitelný automat, vydali vývojáři Amatic. Uvádí se 20. ledna 2021. Děj je založen na romantických setkáních dámského muže Casanovy. Pro ponoření se do tématu vývojáři správně vybrali symboly (dívky, sklenka vína, vějíř a vlásenka, maska ​​a slavík). Díky vysokému RTP 97,1 % mohou hráči snadno zvýšit svůj zůstatek v online kasinech. Ale abyste se seznámili s funkcemi zařízení, bylo navrženo zahrát si demo na Casanovas Ladies.

Recenze automatu Casanovas Ladies

Casanova je známá postava a byl to právě on, kdo se stal hlavní postavou při tvorbě automatu. Hráčům je nabízeno 5 válců křížených 25 pevnými liniemi. Dostupné pro sázky od 1 do 120 mincí. Celková výše investic se však zvyšuje 25krát. Podle toho se částka pohybuje od 25 do 3 000 mincí. Hlavní cenou je 1 000 kreditů.

Jak hrát automat Casanovas Ladies

Před hraním se musíte naučit hru Casanovas Ladies. Je to standardní, hazardní hráči jsou povinni uzavřít sázky a začít roztáčet válce. Pro Casanovas Ladies Průběh hry Toto používá tlačítka na ovládací panel.

Úkolem hráče je získat odměnu. Uděluje se za kombinace tří nebo více symbolů stejného typu. Kombinace by se měly objevit zcela vlevo. Nejvýnosnější sekvence prvků jsou placeny, ostatní jsou ignorovány. Při hře na hřišti vypadává vějíř, sklenka červeného vína, rakev, vlásenka, Cupid a Casanova, dívky.

Casanovas Ladies Průběh hry Online automat používá Wild. Jeho role připadla hlavní postavě. Casanova, který se objeví na válcích, nahrazuje chybějící symboly a doplňuje výherní kombinace. Odměny jsou poskytovány s pevným kurzem, bez násobitelů.

Maska je bonusová položka. Nejméně tři její obrázky aktivují zatočení zdarma. Hráči si mohou vybrat 5, 8 nebo 15 bonusových zatočení, během kterých jsou aktivní 3, 2 nebo 1 Wild (dívky), resp. Také během roztočení zdarma se Casanova používá jako Wild symbol. Objevuje se na prvním válci a zabírá celou vertikálu.

Výplatní tabulka a obecné charakteristiky automatu

  • ventilátor, sklenka vína - x5/25/100; Casanovas Ladies Průběh hry
  • < li> krabice, vlásenka - 5/25/100;
  • anděl, slavík - 25/50/200;
  • dívky - 50/100/500;
  • Casanova – x100/500/1000;
  • maska ​​– x2/10/500.

Specifikace slotu jsou uvedeny níže:

    < li> řádky - 25;
  • bubny - 5;
  • min. sázka – 25 USD;
  • Max. sázka - 3 000 $;
  • min. koeficient - x5;
  • Max. koeficient – ​​x1 000;
  • riziková hra – ne;

RTP – 97,1 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Casanovas Ladies
Všechny hry výrobce Amatic Industries
Back to top