Pyramyth Pyramyth

Pyramyth - Slot

Hrát si Pyramyth

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Pyramyth
Software IconSoftware: Thunderkick
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 15/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Lepkavé divočiny Odmítnuto

Pyramyth Průběh hry Automat Pyramyth od poskytovatele Thunderkick je možná jednou z nejočekávanějších letních novinek v oblasti hazardních her. A taková poptávka dlouho před vydáním (datum - 18. srpna 2021) se vysvětluje vysokou mírou důvěry ve vývojáře a také oblíbeným tématem věnovaným egyptským pokladům.

RTP ve slotu je 96,17 %, volatilita je vysoká a maximální multiplikátor je x15000. Pyramyth si můžete zdarma vyzkoušet na našem webu, kde kromě podrobných recenzí výherních automatů předkládáme našim návštěvníkům hodnocení nejlepších online kasin. Vyberte si vhodný slot v lobby a přejděte na sázky o skutečné peníze.

Recenze slotu Pyramyth

Téma hry je jedním z nejpopulárnějších ve světě hazardu. Hazardní hráče od vzniku prvních automatů přitahovalo vše, co bylo spojeno s pradávnými Pyramyth Průběh hry tajemství, vládci a poklady. V tomto případě se ale vývojáři rozhodli zaměřit na bonusy – přidali řadu dalších možností, které vám umožní přijímat ještě větší platby.

Pokud jde o standardní otočení, platby se počítají pro kombinace vytvořené na poli s 5 válci a 3 řadami symbolů. K tomu má automat také 15 výherních linií – optimální množství pro hraní s průměrnou úrovní volatility. Sázky před začátkem zatočení lze uzavírat v rozmezí 0,1–100 kreditů. Čím větší sázku hráč zvolí, tím větší může být výhra v důsledku shody stejných obrázků na řádcích.

Jak hrát automat Pyramyth

Pyramyth Průběh hry Hra Pyramyth je jednoduchá, protože pravidla v tomto automatu jsou také standardní. Algoritmus uživatelských akcí spočívá ve výběru vhodné velikosti beta, stisknutí tlačítka na ovládacím panelu pod hracím polem pro spuštění roztočení v manuálním nebo automatickém režimu, čekání na výskyt výherních kombinací a získání výhry. Výplatní částka se také zobrazuje na ovládacím panelu pod válci, v okně vedle místa, kde je viditelná aktuální částka sázky.

Nyní přejděme k bonusům. Divoký symbol v podobě skarabea se může objevit na kterémkoli z 5 válců. Nahrazuje všechny ostatní ikony kromě těch s dalšími možnostmi. Navíc, když se na poli objeví jeden divoký symbol, výplata se zdvojnásobí (násobitel x2) a pokud hráč obdrží celou sadu 5 divokých, výplata se co nejvíce vynásobí x32.

Bonusové kolo s otočeními zdarma je aktivováno, když je obraz odleskem slunce (Scatter) přistane na kotoučích. Může to být 3, 4 nebo 5 a zároveň Pyramyth Průběh hry hráč dostane 10, 15 nebo 20 free spins. Každá výhra v tomto kole navíc aktivuje funkci sticky respins. Když se zapne, ikony cen ve svých buňkách zamrznou, dokud se obrazovka nezaplní výherními kombinacemi. I během bonusového kola se mohou na hřišti objevit potulné divoké symboly. Poskytují také extra multiplikátory a přidávají až 5 bezplatných zatočení. Můžeme tedy říci, že přes veškerou jednoduchost stroje je jeho potenciál velmi solidní – doplněný o oblíbenou zápletku věnovanou pokladům Egypta, vše výše uvedené zaručuje jeho uznání od uživatelů ihned po spuštění.

Platební tabulka

  • symboly karet;

  • skarabeus;

  • modrá maska ​​božstva;

  • pes;

  • falcon;

  • dívka.

RTP – 96,17 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Pyramyth
Všechny hry výrobce Thunderkick
Back to top