Hrát si Big Ben

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Big Ben
Software IconSoftware: Aristocrat
RTP IconRTP: 95.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 25/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny

Big Ben Průběh hry Automat Big Ben vydal Aristocrat Gaming v zimě 2013. Jedná se možná o jeden z nejneobvyklejších herních produktů, pokud jde o tématiku - je věnován konzervativní britské kultuře. Na hřišti mohou hazardní hráči vidět slavnou věž s hodinami, obrazy pouličních lamp a neméně slavné červené autobusy se dvěma patry. To znamená, že hra slibuje, že bude vzrušující a dlouhodobě zisková, protože RTP je 95,55 %. Nabízíme několik testovacích zatočení – Big Ben si můžete zahrát zdarma na našem webu. A pokud si přejete, můžete si také vybrat ze seznamu nejspolehlivějších online kasin nejvhodnějších pro hraní o skutečné peníze.

Recenze slotu Big Ben

Tento slot je dokonale vyzdoben v britském motivu, ale design je extrémně jednoduchý, stejně jako u navigace Big Ben Průběh hry to bez problémů zvládne každý začátečník. Po zahájení točení na poli s 5 válci a 25 výherními liniemi se začnou pohybovat obrázky s nominálními hodnotami karet a britskými atributy a po zastavení lze ze stejných tvořit placené kombinace.

The minimální sázka v automatu je pouze 0,6 kreditu a největší částka, kterou lze vsadit v jednom otočení, je 150 kreditů. Maximální výplata, kterou lze získat za kombinace, je ekvivalent 30 000 sázek. Uděluje se za kombinace ikon zobrazujících legendární věž s hodinami.

Jak hrát automat Big Ben

Big Ben Průběh hry Jak je uvedeno výše, hratelnost Big Benu je jednoduchý a přímočarý. Nejprve musíte pomocí tlačítek na ovládacím panelu určit optimální velikost počáteční sázky a spustit točení v manuálním nebo automatickém režimu, ze kterého si můžete vybrat. Zde také stojí za zmínku, že výhry nejsou poskytovány pouze za vytvořené standardní kombinace stejných symbolů. Větší zisk vám umožní získat bonusy dostupné ve slotu.

Symbol scatter v automatu se může objevit na 1. a 5. válci, čímž spustí další kolo funkce Big Ben. Během kola se uživateli zobrazí vyskakovací okno, kde zvuk zvonku zvyšuje výplatní poměr. Jeden úder zvonu vynásobí výhru 2, tucet úderů - zvýší sázku na 500násobek maxima. Symbol Scatter je také schopen spustit kolo s otočeními zdarma: 3 z těchto ikon vám umožní získat 15 free spins, 4 - 20, 5 - 25 free spins. Je také pozoruhodné, že všechny výhry získané v kole bezplatných zatočení jsou automaticky zdvojnásobeny. Když se na poli objeví více znaků Scatter, počet dostupných bezplatných zatočení se zvýší, čímž se zvýší na maximálně 50.

V rizikovém kole, které se otevře, můžete zvýšit již obdržené výhry ve standardních zatočeních. stisknutím klávesy Gamble. Jedná se o jednoduchou, ale z dlouhodobého hlediska velmi výnosnou hru s kartami, ve které je pro zvýšení výplaty nutné správně označit barvu a barvu té, která padla na obrazovku.

Výplatní tabulka

  • 9 - x2-x100; Big Ben Průběh hry
  • 10, J , Q - x5-x100;
  • K - x5-x125;
  • znamení krčmy - x10-x250;
  • lucerna - x12-x250;
  • telefonní budka - x15-x400;
  • dvoupatrový autobus - x20-x500;
  • vlajka, koruna - x2-x600;
  • < li> věž s hodinami – x2-x1000;
  • strážce – x10-x30000.

RTP – 95,55 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Big Ben
Všechny hry výrobce Aristocrat
Back to top