Space Stacks Space Stacks

Space Stacks - Slot

Hrát si Space Stacks

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Space Stacks
Software IconSoftware: Push Gaming
RTP IconRTP: 95.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 243/10
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: 5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče Bonusové kolo Náhodný multiplikátor

Space Stacks Průběh hry Někdy populární poskytovatelé vytvářejí sloty se zcela novými pravidly a principy fungování. To způsobuje neuvěřitelný rozruch mezi znalci hazardní zábavy. Někomu se tyto inovace líbí, jinému ne, ale fakt, že novinky jsou vždy oblíbené, je nevyvratitelný fakt. Za takový software lze vzrušující automat Space Stacks od Push Gaming. Jeho vydání je naplánováno na 26. října 2022.

Všechno na tom překvapuje. Akce se odehrává ve vesmíru. Vzhledem k tomu, že jsme letěli daleko od planety Země, je obtížné se v něm orientovat. Po spuštění automatu se uživatel ocitne někde daleko uvnitř naší galaxie a mimo sluneční soustavu. kolem hřiště je vidět tmavě modrá obloha, která místy přechází téměř do černé. Jasné hvězdy, planety a prolétající meteority krásně září a přitahují pozornost cestovatelů.

Prozkoumávání neohraničených prostorů je vzrušující s pomocí příjemné hudby a zvukových efektů. Aby uživatelé byli pohodlnější, lze Space Stacks stáhnout do přenosného gadgetu s podporou Android nebo iOS. Slot je vyvinut na základě technologií JS, HTML5, takže jej lze snadno spustit jak na PC, tak na chytrých telefonech či tabletech.

Recenze slotu Space Stacks

Přehled slotu Space Stacks vám umožní pochopit, jak jedinečný je. Tento automat zcela boří zažité stereotypy. Nabízí se ponořit do atmosféry hry a seznámit se s neobvyklým hracím polem, které se skládá z deseti válců a stejného počtu řad. Nad hracím polem můžete vidět řadu jasných bloků. Umožňují vám získat okamžitou cenu. Výplatní tabulka uvádí multiplikátory každého z nich a pravděpodobnost návratnosti finančních prostředků. Sedm válců vám umožní získat okamžité odměny a tři bonusová kola.

Úroveň rozptylu automatu je velmi vysoká - 5 z 5. Rozsah sázek se pohybuje od 0,10 do 100 mincí. „Demo“ režim automatu Space Stacks vám pomůže dozvědět se více o pravidlech. To je ideální pro začátečníky a ty, kteří tento žánr ještě nikdy nezkusili. Demo slot Space Stacks může hrát každý bez vkladu a registrace. Čas takového volna není poskytovatelem omezen.

Jak hrát automat Space Stacks

Space Stacks Průběh hry Mnoho populárních online kasin nabízí ve svých katalozích Space Stacks. Nejsou zde žádné tradiční Scattery a Wilds, ale to hráče nerozčiluje. Z řady úžasných kol můžete zažít neuvěřitelné potěšení. Uživatel si vybere, který z bubnů se naplní rychleji. Po nastavení sazeb musíte kliknout na "Start". Na každém válci se objevují symboly a blokovací bloky. První jdou dolů a bloky jsou odstraněny.

Apex Round vylepšuje pravidla základní hry o další funkce. Rozprostírají se na šesti levých kotoučích. Celková výhra se násobí blokem funkcí. Tento multiplikátor bude hrací pole v době kola.

Bonusová hra Astro vám umožňuje roztočit kolo a získat bonusy, které jsou rozděleny do jejích 32 buněk. Obdržené částky budou sečteny před koncem kola.

Úroveň Flip vás zve, abyste důvěřovali své intuici a vybrali si náhodně tři žetony. Každý z nich má svůj násobitel. Pokud se na obrazovce objeví raketa, hráč získává další tři šance a zvyšuje celkovou výši výher.

Platební tabulka

Na automatu Space Stacks Ukraine se výplaty provádějí jedinečným způsobem. Výpočet multiplikátorů se provádí podle zvláštního principu. To se odráží ve výplatní tabulce. Udává také procento návratnosti pro každé bonusové kolo, protože. toto kritérium je důležité pro stanovení výnosu.

Symboly Minimální multiplikátor Max multiplikátor Procento návratnosti
MAX s vícebarevnými krystaly - x5000 96,07 %
střela APEX - x299,335 96,09 %
Fire Flip - x64.143 96,17 %
Modré ASTRO - x34,232 96,19 %
Červený blok 50 x50 x65,026 96,13 %
Žlutý blok 10 x10 x13,706 96,22 %
Malinový blok 5 x5 x6,944 96,31 %
Zelený blok 3 x3 x4,479 96,33 %
Fialový blok 2 x2 x2,759 96,35 %
Modrý blok 2 x2 x2,457 96,39 %

Automat má široký rozsah procent návratnosti. Průměr ve Space Stacks RTP je 96,23 %. Zároveň se v různých bonusových hrách může lišit a být 88,47%, 90,22%, 94,29%, 95,25%.

Populární otázky o automatech Space Stacks

Co jsou kotoučové sázky ve slotu Space Stacks?
Tato funkce vám umožňuje vybrat jeden z bloků každého válce, na který chcete vsadit. Počet bloků není omezen.
Jaká je maximální výhra v automatu Space Stacks?
Teoreticky je maximální výhra součin x5000 multiplikátoru a výše vsazené částky (od 0,01 do 100 mincí).
Jaké je průměrné procento návratnosti v automatu Space Stacks?
Průměrná návratnost slotů je 96,23 %.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Space Stacks
Všechny hry výrobce Push Gaming
Back to top