Giga Jar Giga Jar

Giga Jar - Slot

Hrát si Giga Jar

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Giga Jar
Software IconSoftware: Push Gaming
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 10000/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Megaways Lepkavé divočiny Náhodné divočiny Bonusová hra Násobitel výher

Giga Jar Průběh hry Někdy zdánlivě podivné nápady fungují dobře, že? Je to však háček pro Giga Jar Cluster Link od Push Gaming, pokračování giga-populárního online automatu Jammin' Jars, automatu doslova postaveného na bankách, které poskakují po mřížce. Kdo by si pomyslel, že taková hra vyvolá mezi fanoušky virtuálního hazardu takový ohlas? A teď, o pár let později, máme co do činění s jeho další verzí. Chcete vyzkoušet něco nového a zjistit, zda je to tak dobré?

Giga Jar Cluster Link je vzhledem k Jammin' Jars 2 blíže než původní Jammin' Jars. Originál byl trochu zjednodušený, co se týče obrázků na pozadí, zatímco druhý díl měl více pohlcující scénu, jako by hráči odpočívali v nočním klubu s tropickou tématikou. Giga Jar Cluster Link pokračuje v této myšlence a odehrává se v jiném klubu plném neonových světel a kostek, jako v jednom z těch ledových barů, které můžete navštívit pouze na 30 minut a obléct si něco teplého, abyste hru udrželi horkou. Všechno je zde však stejně pobuřující jako vždy a soundtrack plný boogie-woogie motivů přináší do hry finální zvukový nádech.

Téma a design Giga Jar

Původní Jammin' Jars měly poměrně primitivní rozhraní, které bylo Jammin' Jars 2 aktualizováno o tropické téma. Giga Jar se snaží být ztělesněním cool a dodává hře ledovcovou atmosféru a jistou dávku tajemna. Bílé osvětlení působí dojmem, že DJ's party se odehrává v ledovém paláci, byť se známými palmami.

Ovoce zde získalo krychlový tvar, aby získalo pikantnější nádech. A soundtrack zůstal stejný, jak si ho pamatujeme z předchozích verzí hry – všechny tyhle disco beaty a tleskání, pod kterými svádí dupnout, ať se snažíte odolat sebevíc.

Hrajte Giga Jar bez registrace a za peníze

Pro zahájení hry si uživatelé vyberou sázku od 10 do 100 kreditů na kolo placené hry a rozhodnou se, zda aktivovat sázku „Ante Bet“ nebo ne. Ante Bet zvyšuje sázku o 80 %, Giga Jar Průběh hry aktivací první „Wild Jar“ od samého začátku roztočení. Stisknutí tlačítka "Hrát" způsobí, že destičky vypadnou na herní mřížku 7x7 v naději, že zasáhnete shluky 5 nebo více sousedních identických symbolů a vyhrajete. Výhry jsou odstraněny z hracího pole a symboly padají dále dolů, aby je nahradily, přičemž se sekvence opakuje, pokud se vytvoří nová výhra.

Tým Push Gaming mění herní funkce pro každý výlet svých diskotékových džemů. Tentokrát musíte dávat pozor na počítadlo banků, protože spouští většinu bonusů. Pult je rozdělen na tři části, z nichž každá je také rozdělena na tři části. Pokud na jedno placené zatočení padnou tři výhry v řadě, vyplní se spodní třetina počítadla a uživatel obdrží „Wild“. Tento symbol je umístěn náhodně a jeho násobitel se zvyšuje s každou výherní kombinací, do které přispěje. Můžete pokračovat ve získávání výher a poté aktivovat další dvě divočiny, než přijde na řadu giga bank.

Jakmile jsou všechny tři části měřiče naplněny, tři další výherní kombinace v pořadí spustí „Giga Jar Wild“ na rošt. Bude aktivní po další tři kaskády, po kterých se stane neaktivním, pokud nebude nadále přinášet výhry – další tři kombinace zvýší jeho multiplikátor, takže jsou možné velké výhry.

Hra také obsahuje dva náhodné modifikátory:

  • Icebreaker: 1-3 symboly jsou odstraněny z mřížky, čímž se zvyšuje šance, že zbývající symboly vytvoří výherní komba.
  • Sněhová koule: 1 nebo 2 sněhové koule se promění v obří symboly s libovolnou ikonou z výplatní tabulky nebo v mincích okamžité výhry.

Hraní o skutečné peníze podle výše popsaného schématu může být z dlouhodobého hlediska velmi ziskové. Za pozornost ale stojí i přítomnost demo režimu. Umožňuje vám hrát Giga Jar zdarma a bez registrace, pokud tuto možnost poskytuje správa online kasina vybraného pro hraní.

Slot Giga Jar: Další speciální symboly a bonusy

Kaskádová mechanika Giga Jar Cluster Link je klíčem ke všemu ostatnímu ve hře. Například, když jsou z hracího pole odstraněny výherní shluky, počítadlo banku umístěné vedle mřížky se zaplní o +1 krok. Počítadlo plechovek obsahuje položky, jako jsou počítadla aktivace divokých plechovek, počítadla aktivace giga plechovek nebo úrovně zvýšení multiplikátoru.

Funkce sněhové koule

Funkce Snowball se může spustit na nevýherní kaskádě po 2 po sobě jdoucích výherních kaskádách, náhodně přidáním 1 nebo 2 obřích symbolů do mřížky. Obří symboly mohou být 2x2, 3x3 nebo 4x4, buď platební symboly, nebo symboly okamžitých výher. Po upuštění jsou obří symboly rozbity na bloky 1x1.

Funkce "Icebreaker".

Když je funkce „Icebreaker“ náhodně spuštěna, odstraní z herní mřížky 1 až 3 platící symboly. Stejně jako dříve se může spustit na nevýherní kaskádě po dvou předchozích vítězných kaskádách za sebou.

divoký symbol

Giga Jar Průběh hry Symbol Wild Jar, který byl zmíněn již v recenzi výše, je divoký symbol, který nahrazuje všechny placené dlaždice. Po 3 po sobě jdoucích výherních kaskádách je první aktivace „Wild Jar“ dokončena. Poté se do hracího pole na náhodné pozici přidá symbol „Wild Jar“. Když „divoký hrnec“ vyhraje, skočí na náhodnou sousední volnou pozici před další kaskádou. Tři další po sobě jdoucí kaskády přidávají druhý Wild Jar a tři další po sobě jdoucí kaskády uvolňují třetí Wild Jar. Každý symbol Wild Jar má násobitel začínající na x1. Tento násobitel se vztahuje na jakoukoli výhru, jejíž součástí je symbol Wild Jar, a zvyšuje se o +1, když se tak stane.

Zatočení zdarma v Giga Jar

V tomto automatu nejsou žádná tradiční bezplatná otočení v chápání hráčů. Ale když jsou na mřížce aktivní všechny 3 symboly „Wild Jar“, aktivuje se počítadlo aktivace „Giga Jar“. Nyní 3 po sobě jdoucí výherní kaskády naplní měřič a spustí funkci „Giga Jar“. Symbol „Giga Jar“ pak přistane na náhodné pozici mřížky, kde zůstane až do konce funkce. „Giga Jar“ je divoký symbol 2x2, který se počítá jako 4 divoké symboly 1x1. Má také počáteční multiplikátor x1 a zůstane na místě po dobu tří kaskád, než se stane neaktivní. Nicméně přistání 3 výherních kaskád v řadě znovu aktivuje Giga Bank a každá reaktivace zvýší její multiplikátor až na x50. Když už v clusteru nejsou žádné výhry, funkce končí.

Platební tabulka

Shluky musí obsahovat alespoň 5 znaků, které se shodují svisle a/nebo vodorovně. Čím více symbolů zahrnete do shluku, tím větší bude zisk, zatímco ovoce Giga Jar Průběh hry přinést následující zisk, když se shoduje alespoň 16 symbolů:

  • švestky - x10;
  • hrozny - x10;
  • kiwi - 20x;
  • třešně - x 200;
  • pomeranče - x250;
  • jahody - 500 x.

Coiny přinášejí peněžní odměny v rozmezí od x1 do x1000 aktuální sázky, ale k získání velké výhry musíte nasbírat shluk pěti nebo více mincí.

Největší výplaty pocházejí ze spouštění divokých multiplikátorů a z toho, že reakce vydrží co nejdéle. Má slušné RTP, které je nad průmyslovým průměrem, a průměrná volatilita udržuje hratelnost dostupnou pro většinu rozpočtů. Snížení volatility z předchozích vysokých úrovní znamená, že maximální výplata je snížena na x10 000, což může odradit některé vysoké válečky.

RTP a volatilita

Automat Giga Jar se může pochlubit vysokým RTP (návratnost) 96,48 %. To znamená, že hráči mohou v dlouhodobém horizontu očekávat návratnost 96,48 vých celkových vkladů. S tak příznivým RTP je Giga Jar Cluster Link rozhodně dobrou volbou mezi hráči online automatů, kteří hledají spravedlivou šanci na velkou výhru.

Giga Jar Cluster Link je hra s vysokou volatilitou, která hráčům nabízí šanci vyhrát velké výplaty, ale s nižší frekvencí než hry s nižší volatilitou. Vysoká volatilita hry znamená, že uživatelé mohou zažít delší období bez výhry, ale potenciál velkých výplat je značný.

Hrajte z mobilu v Giga Jar

Slot Giga Jar, vydaný 28. března 2023, byl vytvořen pomocí nejnovější technologie HTML5. Optimalizovaná pro operační systémy Mac, Windows, iOS a Android si tuto hru můžete zahrát na mobilních zařízeních, tabletech, noteboocích a počítačích. Mřížka 7x7 vypadá a funguje dobře i na malých obrazovkách.

Výhody a nevýhody hraní Giga Jar

výhody:

  • skvělé vizuální prvky a celková hratelnost;
  • skvělé bonusové funkce;
  • průměrný rozptyl.

nedostatky:

  • maximální výhra je nižší než u předchozích slotů.

Nyní si to shrňme. Dobrou zprávou je, že Giga Jar Cluster Link rozbil očekávání, ale v pozitivním slova smyslu. Ve skutečnosti je to množné číslo. Zaprvé, nezdá se to tak únavné, jak by to zkušeným hráčům Jammin' Jars 2 mohlo připadat. Kaskád je zde nepřeberné množství, divoké symboly padají v poměrně častých intervalech a dokonce i giga džbán se velmi pravděpodobně objeví během prvních stovek zatočení resp. takže Togo. Na druhou stranu, průměrná volatilita a primitivnější maximální výhra 10 000násobku sázky může znamenat, že tato hra není dostatečně lukrativní pro hardcore fanoušky.

Co pomohlo Giga Jar Cluster Link získat důvěru uživatelů, je neuvěřitelné tempo hry. Tři po sobě jdoucí kaskády - a máte divoký symbol, několik dalších - a máte je tři najednou. Hra Giga Jar Cluster Link, která je tu a tam posypána dvěma dalšími funkcemi, je dobře vyvážená mezi škádlením a odměňováním. To je zajímavé a rozhodně záruka dobré nálady.

Populární otázky o automatech Giga Jar

Jaká je RTP slotu Giga Jar?
Slot Giga Jar má RTP 96,48 %, což je velmi dobré a vysoko nad průměrem online automatů. Rozptyl je střední, všechny výhry od nízkých po vysoké jsou v průměru velmi dobře vyrovnané.
Jaká je maximální výhra v Giga Jar?
Maximální výhra je x10 000 z celkové sázky, což je o něco méně než v předchozích tematických slotech od tohoto poskytovatele. Funkce Giga Jar bude pro hráče nejlepší šancí získat hlavní cenu díky přítomnosti mnoha multiplikátorů.
Jsou v Giga Jar otočení zdarma?
Ne, ve slotu Giga Jar nejsou žádná roztočení zdarma, ale je tu fantastická funkce Giga Jar, kde se Giga Jar může objevit s multiplikátory jako 2x2 Wild. To může potenciálně vést k velkým výhrám.
Bude možné v Giga Jar vyhrát velkou sumu?
Těžká otázka, ve slotu Giga Jar můžete vyhrát docela slušné částky. K tomu si ale musíte vybrat opravdu spolehlivé online kasino. To je důležité, protože je potřeba umět vysokou částku nejen vyhrát, ale také bez problémů vybrat z účtu.
Mohu hrát slot Giga Jar na mobilu?
Ano, automat Giga Jar lze bez problémů provozovat na jakémkoli mobilním zařízení.
Jak vyhrát na automatu Giga Jar?
Jedná se o certifikovanou hru od renomovaného poskytovatele Push Gaming, která generuje náhodné výsledky a vše, co hráči potřebují, je pozornost a trochu štěstí. Doporučujeme pečlivě prostudovat pravidla, seznámit se s výplatní tabulkou, abyste zjistili, jak a kolik zde můžete krátkodobě i dlouhodobě vyhrát.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Giga Jar
Všechny hry výrobce Push Gaming
Back to top