Templar Tumble 2 Dream Drop Templar Tumble 2 Dream Drop

Templar Tumble 2 Dream Drop - Slot

Hrát si Templar Tumble 2 Dream Drop

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Templar Tumble 2 Dream Drop
Software IconSoftware: Relax Gaming
RTP IconRTP: 94.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 117649/6
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Walking Wilds Jackpot

Templar Tumble 2 Dream Drop Průběh hry Automat Templar Tumble 2 Dream Drop od Relax Gaming je pokračováním senzačního slotu o templářích a neuvěřitelných pokladech. V této části najdou fanoušci automatů od známého poskytovatele ještě více vzrušujících dobrodružství, nebezpečí a odměn. Již od prvních sekund můžete vidět, že pokračování bylo vytvořeno s lepší grafikou a vylepšenými funkcemi. Hra nebude jednoduchá, ale pouze posílí vůli uživatele a umožní vám po vítězství získat neuvěřitelný nával emocí.

Pokračování senzačního slotu vám umožní vrátit se do dob, kdy vojenské operace prováděli nebojácní templáři. Vyhráli ve jménu cti a spravedlnosti. Vše je zde prosyceno atmosférou bitvy. Po obou stranách hracího pole jsou umístěny dva velké monumenty v podobě velkých rytířů v brnění. Zabořili své meče do země a nebudou tolerovat zbabělé a malicherné lidi na území svého chrámu.

Vstup na svaté místo bude otevřen pouze pro odvážné a spravedlivé cestovatele. Příjemný hudební doprovod a zvukové efekty harmonicky doplňují atmosféru slotu. V případě potřeby si hráči mohou stáhnout Templar Tumble 2 Dream Drop do přenosných zařízení s Androidem nebo iOS.

Recenze slotu Templar Tumble 2 Dream Drop

Templar Tumble 2 Dream Drop Průběh hry Recenze automatu Templar Tumble 2 Dream Drop pomůže každému fanouškovi hazardní zábavy dozvědět se více o jeho funkcích a pravidlech. Má vysokou úroveň rozptylu (5 z 5). To naznačuje možnost získat velkou výhru. Herní mřížka se skládá ze šesti válců a sedmi řad. Může tvořit 117649 výherních linií. To hráčům otevírá neuvěřitelné možnosti, a to i přesto, že procento návratnosti je podprůměrné a činí pouze 94 %.

Rozsah sázek se pohybuje od 0,20 do 100 mincí. Výhry se tvoří od válce zcela vlevo. Kromě symbolů se na hracím poli pravidelně objevují prázdné bloky. Říká se jim blokátory. Neúčastní se „kaskádové funkce“. symboly kromě plateb mají jedinečné vlastnosti.

Chcete-li pochopit vlastnosti slotu, umožní vám "demo" verze slotu Templar Tumble 2 Dream Drop bez vkladu a registrace. Uživatelům se testovací verze líbí. Pomůže to ušetřit osobní finanční prostředky a zaručí skvělou zábavu. Populární "demo" automat Templar Tumble 2 Dream Drop lze hrát zdarma neomezeně dlouho.

Jak hrát automat Templar Tumble 2 Dream Drop

Templar Tumble 2 Dream Drop Průběh hry Není pochyb o tom, že automat Templar Tumble 2 Dream Drop v casinu bude populárnější než senzační první díl. Hra je maximálně zjednodušena. To každému umožní rychle pochopit podstatu a začít se seznamovat s úžasnou svatyní templářů. Unikátní slot podporuje technologie JS, HTML5, takže jej lze bez problémů aktivovat na počítači nebo přenosných zařízeních.

Na obrazovce vidíte dvě počítadla. Opravují vzhled speciálních symbolů (červená) a násobitelů (modrá). Nad hracím polem jsou tři výklenky, kde se shromažďují Scattery. Jakmile se během jednoho kola nasbírají tři poháry, začne kolo bezplatných zatočení. Zpočátku se uděluje 10 FS, ale pak za každý další pohár můžete získat další roztočení.

Příjemným překvapením je i losování jackpotu. Dream Drop se spustí, když se na hracím poli objeví šest speciálních symbolů DD. Odehrává se na samostatném hracím poli, které vypadá jako pět různě vysokých buněk. Existuje pět úrovní jackpotu – Rapid, Midi, Maxi, Major nebo Mega. Během hry si užijete příval adrenalinu a atraktivní animace. Bloky mizí a spektakulárně vzplanou zlatými plameny. Slavnostní hudba doplňuje dění a výrazně zvyšuje dynamiku hry.

Platební tabulka

Symboly v automatu Templar Tumble 2 Dream Drop Czech Republic vypadají jako kamenné bloky. Více o jejich štědrosti se můžete dozvědět z výplatní tabulky.

Symboly x3 x4 x5 x6
Rytíř v brnění x0,5 x1 x1,5 x2
Obrázek lva x0,3 x0,5 x0,7 x1
Freska s orlicí x0,3 x0,5 x0,7 x1
obrázek stromu x0,3 x0,5 x0,7 x1
žluté červy x0,1 x0,2 x0,3 x0,4
Bronzové vrcholy x0,1 x0,2 x0,3 x0,4
modré kluby x0,1 x0,2 x0,3 x0,4
Růžové tamburíny x0,1 x0,2 x0,3 x0,4
zelená hvězda x0,1 x0,2 x0,3 x0,4

Slot Templar Tumble 2 Dream Drop má podprůměrné RTP. Je to 94 %.

Populární otázky o automatech Templar Tumble 2 Dream Drop

Jaké jsou funkce automatu Templar Tumble 2 Dream Drop?
Automat umožňuje aktivovat multiplikátor výher, přidat tajemné symboly, bezplatná otočení.
Jaký je maximální multiplikátor v automatu Templar Tumble 2 Dream Drop?
Hodnota maximálního násobitele je x20000.
Kolika způsoby vyhrát ve slotu Templar Tumble 2 Dream Drop?
Automat má 117649 výherních možností.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Templar Tumble 2 Dream Drop
Všechny hry výrobce Relax Gaming
Back to top