Torii Tumble Torii Tumble

Torii Tumble - Slot

Hrát si Torii Tumble

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Torii Tumble
Software IconSoftware: Relax Gaming
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 46656/6
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: 1000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Bonusová hra Násobitel výher Odmítnuto

Torii Tumble Průběh hry Při vstupu do šintoistické svatyně je velká šance projít pod torii, bránou, která symbolizuje přechod z běžného světa do světa více zaměřeného na posvátnou stránku života. Možná to není jen symbol. Možná se lidé doslova přesouvají z obyčejného světa do světa, kde žijí duchové a kde lze zažít vyšší úrovně vědomí. To by bylo skvělé. Jelikož je šintoismus původním japonským systémem víry, hráči vstupují do země vycházejícího slunce, když si vybírají automat Torii Tumble od Relax Gaming. Torii Tumble vychází ze série automatů „Tumble“, takže na nás čekají herní prvky, jako jsou hody, multiplikační schody, roztočení zdarma, speciální symboly a bonusový nákup.

Před umístěním své první sázky vás zveme k přečtení naší podrobné recenze tohoto nového slotu. Poskytujeme také možnost zahrát si Torii Tumble zdarma a najít v seznamu nejlepších online kasin, kde je tento automat k dispozici pro hraní o skutečné peníze.

Torii Tumble recenze slotu

Výhry jsou uděleny, pokud se odpovídající symboly objeví na alespoň 3 po sobě jdoucích válcích, počínaje od válce zcela vlevo a dále. Přestože je velikost mřížky 6x6, Torii Tumble Průběh hry při každém roztočení se na některých pozicích objeví aktivní symboly a na některých pozicích kamenné bloky, na kterých nezáleží. Vítězné symboly a kamenné bloky, které se nacházejí vedle nich, jsou zničeny a nové symboly spadnou, zaplní vzniklé mezery a vytvoří novou šanci na výhru. Tento systém hodů je řízen matematickým modelem s vysokou volatilitou, který ve výchozím režimu poskytuje hráči návratnost 96,1 %. Sázky lze vybírat od 10 do 50 kreditů a bonusový nákup má hodnotu 70násobku sázky. Při nákupu bonusového kola se RTP zvýší na 96,5 %.

Pokud jde o běžné symboly nízké výplaty, Torii Tumble obsahuje bloky s otisky JA, tři zvířecí tváře jako symboly střední úrovně a 2 symboly jako symboly vyšší výplaty. Výhra sestávající ze 6 symbolů s nízkou výplatou je x0,2 sázky, 6 symbolů se střední výplatou je x0,4 sázky a 6 symbolů je x0,6-1 sázky. Pokud jsou všechny pozice na válcích aktivní, pak se ve hře objeví 46 656 způsobů, jak vyhrát. Nakonec všechny kotouče kromě levého obsahují divoké symboly, které nahrazují všechny platící symboly.

Jak hrát automat Torii Tumble

Torii Tumble Průběh hry Hratelnost Torii Tumble je mimo chválu. Multiplikační žebřík je klíčová funkce, která se spouští zničením odpovídajících symbolů a kamenných bloků umístěných vedle výherních symbolů. S každou výhrou se žebříček multiplikátoru posouvá o jeden stupeň a mezi otočeními v základní hře se resetuje. Během hry mohou vypadnout speciální kamenné bloky obsahující multiplikátory od x1 do x3, které zvyšují každý multiplikátor na schodech.

Další speciální kámen - Spin Saver - pomáhá udržovat vzrušení. Když už nejsou žádné výhry, všechny placené symboly se odstraní a na jejich místo padnou nové. Během bezplatných zatočení lze funkci spustit přiložením 3 nebo více bonusových symbolů, které udělují 8 bezplatných zatočení a také zatočení navíc za každý další rozptyl při prvním zatočení. Tuto funkci si také můžete zakoupit za 70násobek svého vkladu.

Během zatočení zdarma se objeví modré speciální drahokamy, jejichž zničením získáte 1 až 3 roztočení navíc. Kromě toho se v tomto režimu hodnoty multiplikátoru žebříčku přenášejí a zdvojnásobují. Pokud jsou všechny kamenné bloky vyčištěny během bezplatných otočení, hodnoty násobitele se zdvojnásobí a budou udělena další 3 otočení zdarma.

Než začnete točit zdarma, můžete si vybrat ze tří režimů:

  • Režim multiplikátoru – Obsahuje speciální kamenné bloky s 1x až 3x multiplikátory a extra roztočení zdarma.
  • Režim Spin Saver – obsahuje speciální kamenné bloky s funkcí Spin Saver a extra otočení zdarma.
  • Smíšený režim – obsahuje speciální kamenné bloky s násobiteli od 1 do 3, spořiče obrazovky na otočení a další bezplatná otočení.

Jakmile je funkce roztočení zdarma spuštěna, můžete se zúčastnit hazardní hry Free Spins Gamble, která vám dává možnost zakoupit si další bezplatná otočení nebo je hrát za sníženou cenu. Zvýšení úrovně multiplikátoru přetrvává mezi relacemi roztočení zdarma při výhře v hazardu nebo nákupu dalších roztočení zdarma.

Platební tabulka

  • J, Q, K, A - x 0,05- x 0,2; Torii Tumble Průběh hry
  • maska ptáka - x0,1-x0,4;
  • maska divočáka - x0,1-x0,4;
  • maska myši - x0,1-x0,4;
  • maska čerta - x0,2-x0,6;
  • samuraj - x0,3-x1.

RTP – 96,1 %

Populární otázky o automatech Torii Tumble

Mohu hrát automat Torii Tumble zdarma?
Ano, náš zdroj je ideálním místem, kde si můžete zahrát demo verzi Torii Tumble bez registrace. Každá stránka kasina, která spolupracuje s Relax Gaming, také poskytne bezplatný přístup do testovacího režimu.
Mohu vyhrát skutečné peníze na automatu Torii Tumble?
Ano, registrovaný účet u provozovatele kasina je jediný způsob, jak hrát Torii Tumble o skutečné peníze a získat skutečné výhry.
Mohu hrát automat Torii Tumble na mobilu?
Ano, tato hra je vhodná pro mobilní zařízení a lze ji hrát na jakémkoli zařízení.
Jak vyhrát skutečné peníze zaručeně hraním Torii Tumble?
Toto je certifikovaná hra, která generuje náhodné výsledky a vše, co potřebujete, je trochu štěstí. Podívejte se na tabulku výplat a zjistěte, jak a kolik můžete vyhrát.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Torii Tumble
Všechny hry výrobce Relax Gaming
Back to top