Hot to Burn Extreme Hot to Burn Extreme

Hot to Burn Extreme - Slot

Hrát si Hot to Burn Extreme

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Hot to Burn Extreme
Software IconSoftware: Pragmatická hra
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 40/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče Bonusová hra Koupit funkci

Hot to Burn Extreme Průběh hry Automat Hot to Burn Extreme od Pragmatic Play osloví všechny fanoušky klasických ovocných automatů. Toto je třetí produkt v řadě berry her poskytovatele za posledních několik let. Slot byl uvolněn 18. srpna 2022. Okamžitě upoutal pozornost hráčů. Jednoduchá pravidla, dynamická hratelnost a unikátní funkce vzbudily zájem.

Po spuštění automatu se fanoušci softwaru od tohoto vývojáře mohou ujistit, že vypadá jako originál. Obsahuje všechny výhody klasických automatů – jednoduchost, příjemnou hudbu, vynikající animace, barevné symboly. Zároveň další možnosti způsobují potěšení. Na rozdíl od svých předchůdců se tento automat může pochlubit unikátním kolem.

Díky velkolepé animaci je okamžik vytvoření vítězné kombinace neuvěřitelně krásný. Symboly začnou zářit ohněm a zmizí. Hraje hudba a aktivují se příslušné zvukové efekty.

V případě potřeby si hráč může stáhnout slot Hot to Burn Extreme do přenosných gadgetů. Toto není povinný postup, protože. s prohlížečem běží dobře, ale takto se poskytovatel postaral o všechny fanoušky jejich softwaru. A rozšířili své schopnosti

Hot to Burn Extreme recenze slotu

Prostudováním recenze slotu Hot to Burn Extreme můžete rychle pochopit jeho vlastnosti. Automat má mřížku s pěti válci a čtyřmi řadami symbolů. Na hřišti je 40 výherních linií. Rozsah sazeb je poměrně široký. Hráči mohou vsadit od 0,40 do 200 mincí. V tomto případě je hodnota maximálního multiplikátoru x5000. Slot má středně vysokou úroveň volatility. To naznačuje, že výherní kombinace se budou tvořit poměrně často.

Podrobnější pochopení složitosti hry umožní demo verzi automatu Hot to Burn Extreme. Nevyžaduje registraci a doplnění účtu. Automat Hot to Burn Extreme v demo režimu je tím nejlepším řešením pro začátečníky, kteří se se softwarem poskytovatele teprve seznamují a neznají jeho funkce. Délka kol v testovacím režimu není omezena. Bezplatná verze má stejné vlastnosti a funkce jako klasická verze.

Jak hrát automat Hot to Burn Extreme

Hot to Burn Extreme Průběh hry V online casinu je Hot to Burn Extreme prezentována v sekci klasických automatů. Prvotřídní design a jedinečné možnosti jej činí atraktivním v očích milovníků volného času hazardu. Stroj se vyznačuje vyváženou matematikou. Hra je příjemná díky speciálním symbolům a kolům navíc.

Divočina je vtipálek. Když se objeví na hracím poli, začne dávat dárky vytvořením kombinace dvou symbolů. Jeho zvláštnost spočívá v tom, že znak dokáže nahradit všechny postavy na obrazovce a doplnit chybějící. Nemůže nahradit pouze zlatou hvězdu - Scatter.

Symbol scatter uděluje roztočení zdarma. Spuštění dalšího kola bude vyžadovat tři hvězdičky. Tato funkce se u klasických slotů obvykle nepoužívá, ale poskytovatel se rozhodl porušit tradici a potěšit své fanoušky. Zatočení skvěle doplňují hlavní hru a přinášejí spoustu adrenalinu.

V Hot to Burn Extreme je také možné zakoupit bonus. Cena zatočení zdarma se bude rovnat 100 x velikosti sázky. Spravovat slot bude snadné bez ohledu na typ zařízení, na kterém běží.

Platební tabulka

Výherní automat Hot to Burn Extreme Czech Republic má štědré symboly. Některé z nich přinášejí výhry, které se objevují na válcích ve výši dvou kusů. Výplatní tabulka vám umožní dozvědět se více o vlastnostech každého symbolu.

Symboly x2 x3 x4 x5
Divoký x0,05 x2,5 x25 x125
šťastná sedmička - x2,5 x25 x125
Šťavnatý meloun - x0,7 x2,4 x7
Jahoda - x0,7 x2,4 x7
Švestka - x0,2 x0,7 x2,4
oranžový - x0,2 x0,7 x2,4
Citrón - x0,2 x0,7 x2,4
Třešně x0,05 x0,2 x0,7 x2,4

Slot Hot to Burn Extreme má tři různé hodnoty RTP. Nejvýnosnější pro hráče lze nazvat 96,65%. Je mírně nadprůměrný. Také v casinu najdete tento automat s procentem návratnosti 95,63 % nebo 94,51 %. Jsou méně přínosné pro uživatele, takže tento problém by neměl být ignorován.

Populární otázky o automatech Hot to Burn Extreme

Budu si moci stáhnout Hot to Burn Extreme slot na přenosné zařízení?
Ano. Díky podpoře technologií JS a HTML5 může automat fungovat na jakémkoli zařízení. Dá se stáhnout nebo přehrát v prohlížeči.
Má automat Hot to Burn Extreme funkci nákupu bonusů?
Ano. Tato funkce je podporována. Cena kola je x100 sázky.
Vyplatí se všechny symboly automatu Hot to Burn Extreme?
Ne. Bodový znak nepřináší uživateli výhru. Dává vám možnost získat roztočení zdarma.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Hot to Burn Extreme
Všechny hry výrobce Pragmatická hra
Back to top