Fire Hot 5 Fire Hot 5

Fire Hot 5 - Slot

Hrát si Fire Hot 5

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Fire Hot 5
Software IconSoftware: Pragmatická hra
RTP IconRTP: 94.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 5/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Náhodné divočiny Divoké kotouče

Fire Hot 5 Průběh hry Klasické výherní automaty jsou verzí „jednorukých banditů“ přizpůsobených online prostoru. Vyznačují se jednoduchými pravidly, šťavnatými symboly, dynamickým herním procesem a četnými výplatami. Každý znalec hazardní zábavy v nich alespoň jednou hrál. Fire Hot 5 automat od Pragmatic Play je moderní verzí klasického automatu. Jeho vydání proběhlo 29. srpna 2022.

Série Fire Hot slotů od známého poskytovatele vzbudila zájem znalců „staré školy“. Tento automat má celkem pět výherních linií, což je zobrazeno v názvu. Hlavní režim hry se odehrává na válcích. Jsou vymalovány sytě zelenou barvou a vzájemně odděleny zlatými rámy. Po spuštění válců na příjemném zeleném pozadí je kolem herní mřížky vidět neuvěřitelná záře bílo-žlutého světla. Pěkná hudba a zvukové efekty celý proces doplňují.

V případě potřeby lze výherní automat Fire Hot 5 stáhnout do přenosných zařízení se systémem Android nebo iOS za méně než minutu. Navzdory tomu mnoho uživatelů volí verzi prohlížeče pro volný čas. Pokud máte rychlé připojení k internetu, načte se během několika sekund a funguje efektivně.

Fire Hot 5 recenze slotu

Fire Hot 5 Průběh hry V recenzi slotu Fire Hot 5 se dozvíte jeho vlastnosti a jemnosti hry. Jde o klasický ovocný automat, který má pět válců se třemi řadami symbolů. Barevné plody jsou efektně zvýrazněny a na zelených kotoučích vypadají krásně. Automat má pět výherních linií.

Úroveň volatility je střední. To naznačuje, že uživatelé mohou očekávat pravidelné platby. V tomto případě bude jejich velikost od vysoké po extrémně vysokou. Rozsah sázek se pohybuje od 0,05 do 20 mincí. Takové sázky osloví každého, kdo má rád měřenou hru.

Tvorba vítězných skladeb jde až na vrchol. Charakteristiky slotu naznačují, že na jeho mřížce je pět výherních linií. Navzdory skutečnosti, že se jedná o skromný počet možností pro vytváření výherních kombinací, hráči často volí slot pro volný čas. Jejich výběr je vysvětlen pohodlnou matematikou, neustálými výhrami a vzrušujícím herním procesem.

Hrací automat Fire Hot 5 může hrát každý bez vkladu v demo režimu. K tomu není nutné se přihlašovat k účtu a vkládat na účet finanční prostředky. Slot Fire Hot 5 v demo verzi není o nic méně vzrušující než klasický režim. Hra zdarma je nejlepší způsob, jak ušetřit peníze, naučit se pravidla a procvičit své dovednosti.

Jak hrát automat Fire Hot 5

Fire Hot 5 Průběh hry V mnoha kasinech je Fire Hot 5 prezentován v sekci klasických automatů. Správa je co nejjednodušší, takže bude snadné pochopit její vlastnosti. Všechna tlačítka jsou umístěna ve spodní části obrazovky pod hracím polem. V levém dolním rohu vidíte "menu", informační blok - "i" a ovládání zvuku. V bloku menu je možné nastavit rychlost otáčení válců, zvukové efekty a velikost sázky.

Otáčení válců zajišťuje velké kulaté tlačítko. Pod ním je „autoplay“ a po stranách jsou „plus“ a „mínus“, pomocí kterých můžete upravit výši částky pro každou sázku.

Kromě peněžních symbolů jsou ve slotu i speciální. Posilují hráče a dodávají hře zvláštní přitažlivost. Automat má dva symboly Scatter. První je zlatý zvon. Přináší peněžní odměnu, když se na obrazovce objeví tři nebo více kusů. Může být na jakémkoli bubnu. Druhým je symbol dolaru. Znak lze nalézt pouze na 1, 3 nebo 5 kotoučích. Jakmile se na obrazovce objeví tři zlaté dolary, uživatel získá také výhru. V roli Divokého zeleného jetele. Nepřináší peníze, ale dokáže nahradit chybějící symboly a zvýšit počet obdržených výherních kombinací.

Platební tabulka

I přes jednoduchá pravidla nabízí automat Fire Hot 5 Czech Republic solidní výplaty. Speciální tabulka vám pomůže dozvědět se více o multiplikátorech každého znamení.

Symboly x2 x3 x4 x5
Scatter (znak dolaru) - x20 - -
Jablko x2 x10 x46 x560
oranžový - x8 x22 x104
švestky - x8 x22 x104
Třešně - x4 x12 x45
Rozptyl (zvonek) - x3 x25 x100
Citrón - x2 x7 x20
banány - x2 x7 x20
Hroznová - x2 x7 x20
Vodní meloun - x2 x7 x20

Na automatu Fire Hot 5 se RTP prezentuje ve třech ukazatelích – 96,27 %, 95,41 % a 94,32 %.

Populární otázky o automatech Fire Hot 5

Budu moci hrát Fire Hot 5 slot za skutečné peníze?
Ano. Tento režim je dostupný všem dospělým uživatelům, kteří si vytvořili účet a provedli vklad.
Kolik automatů Fire Hot má 5 výherních řad?
Tato verze automatu přichází s pěti výherními liniemi.
Lze peníze získané v demoverzi Fire Hot 5 vybrat na kartu?
Ne. Kredity (online mince) nelze vybrat, protože jsou vydávány pro seznámení s hracím automatem.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Fire Hot 5
Všechny hry výrobce Pragmatická hra
Back to top