Leprechaun’s Vault Leprechaun’s Vault

Leprechaun’s Vault - Slot

Hrát si Leprechaun’s Vault

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Leprechaun’s Vault
Software IconSoftware: Play'n GO
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 20/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče

Leprechaun’s Vault Průběh hry Je těžké najít člověka, který by nevěřil na pohádku nebo mýty. To vysvětluje, proč je toto téma populární v online kasinech. Výherní automaty věnované skřítkům, pokladům a kouzelnému lesu způsobují zvláštní potěšení. Play'n Go's Leprechaun's Vault je jednou takovou zábavou. Byla vydána předním softwarovým vývojářům 4. srpna 2022.

Tento úžasný slot zaujme od prvních sekund po aktivaci. Umožňuje vám cestovat do pohádkového lesa a poznat jeho kouzelné obyvatele. Ve stínu velkých zelených stromů jsou domy pro skřítky a hřiště. Za ní je vidět lesní jezírko, obrovské muchomůrky a krásné žluté květy. Mraky, domy se stromy a hejna ptáků stoupají na modré obloze. Ve vzduchu je vidět magický zářící prach.

Po celou dobu hry hraje příjemná hudba s prvky irských motivů. Během rotace válců můžete slyšet řadu dalších zvuků, které zvyšují atraktivitu hraní. Někteří hráči si raději stahují Leprechaun's Vault na přenosná zařízení, ale automat se v prohlížeči načte perfektně a funguje i v mobilní verzi.

Leprechaun's Vault recenze slotu

V recenzi slotu Leprechaun's Vault si o něm budete moci prohlédnout všechny důležité informace. Mřížka hracího pole se skládá z pěti válců a tří řad symbolů. Má dvacet výplatních řad. Úroveň volatility je středně vysoká. To naznačuje, že hráči obdrží poměrně velké výhry. Výherní kombinace se budou objevovat poměrně často.

Maximální multiplikátor je x9000 a rozsah sázek se pohybuje od 0,20 do 100 mincí. Slot je vyvinut s podporou technologií JS a HTML5, takže jej lze spustit jak na PC, tak na přenosných zařízeních.

Demo slotu Leprechaun's Vault vám pomůže pochopit hru a získat maximální zážitek. Získané zkušenosti vám umožní zvolit vhodnou win-win strategii, prověřit spolehlivost těchto vlastností a zbavit se strachu ze hry. Hraní dema Leprechaun's Vault zdarma a bez vkladu není o nic méně vzrušující než za skutečné peníze. Každý fanoušek hazardní zábavy to může udělat bez registrace.

Jak hrát automat Leprechaun's Vault

Každý fanoušek hazardu si v casinu užije hru Leprechaun's Vault. Po načtení automatu se budete muset rozhodnout o výši plánované sázky a poté spustit rotaci válců. K tomu pomohou speciální tlačítka - "plus", "minus" a "start". Zjednodušuje proces aktivace tlačítka automatického spuštění. Informační blok vám umožní dozvědět se více o funkcích slotu. Nachází se v levém dolním rohu obrazovky a je označen písmenem „i“.

Matematický model slotu je vcelku vyvážený. Slot osloví ty, kteří ocení klasiku a zároveň jim nevadí používat inovativní doplňky. Hlavním rysem automatu je funkce Treasure Free Spins. Aktivuje se třemi Scattery (zlatý klíč v podobě čtyřlístku). Speciální symboly se musí objevit současně na válcích 1, 2 a 3. Tento klíč otevře dveře do trezoru hlavního hrdiny - skřítka. Na kódovém zámku bude uvedeno několik čísel, pokud je sečtete, můžete zjistit, kolik otočení hráč obdrží. Maximální počet free spins je 24.

Divokým symbolem je pytel zlatých mincí. Objevuje se na válcích a nahrazuje chybějící symboly při vytváření výherních kombinací. Pouze ten nejšťastnější hráč může získat skřítkův poklad tím, že pomůže vílám z bažin otevřít trezor.

Platební tabulka

Hotovostní symboly hracího automatu Leprechaun's Vault Czech a jejich multiplikátory jsou podrobně popsány ve výplatní tabulce.

Symboly x3 x4 x5
Skřítek x2,5 x7,5 x37,5
růžová víla x1,5 x4 x20
Lila víla x1,25 x3 x15
modrý elf x1 x2 x10
zelený klobouk x0,6 x1,25 x6,25
šťastná podkova x0,5 x1 x5
ALE x0,2 x0,5 x2,5
Na x0,2 x0,5 x2,5
Q x0,1 x0,25 x1,25
J x0,1 x0,25 x1,25
deset x0,1 x0,25 x1,25

Slot Leprechaun's Vault má širokou škálu RTP. Je to 84,20 %, 87,20 %, 91,20 %, 94,20 %, 96,20 %. Hráči by si měli tento ukazatel pečlivě prostudovat, aby mohli hrát v casinu s průměrným procentem návratnosti.

Populární otázky o automatech Leprechaun’s Vault

Budu moci hrát automat Leprechaun's Vault bez registrace?
Ano. Testovací režim vám to umožní.
Bude možné zakoupit bonusová kola v automatu Leprechaun's Vault?
Ne. Taková možnost není poskytována.
Jak starý musí být hráč, aby se dostal do slotu Leprechaun's Vault?
Automat je k dispozici uživatelům starším 18 let.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Leprechaun’s Vault
Všechny hry výrobce Play'n GO
Back to top