Raven Rising Raven Rising

Raven Rising - Slot

Hrát si Raven Rising

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Raven Rising
Software IconSoftware: Quickspin
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 20/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče Bonusová hra Náhodný multiplikátor

Raven Rising Průběh hry Barevný slot Raven Rising od Quickspin je věnován mýtickým postavám. Jeho premiéra je naplánována na 8. listopadu 2022. Hlavními postavami automatu jsou Odin a Freya, legendární skandinávští bohové. Vznikl v "dobrodružném" žánru a potěší od prvních vteřin.

Ihned po načtení se na obrazovce objeví mocní bohové. Celá atmosféra je prosycena magií a krutým skandinávským mrazem. Děj se odehrává mezi zasněženými horami. Příjemná hudba a perfektně sladěný hudební doprovod umocňují úžasný příběh. Zanechává úžasný dojem.

Hrací pole je vytvořeno ve formě kamenného pomníku, na který padají kamenné bloky seřazené v řadách symbolů. Když se vytvoří výherní kombinace, silné blesky spálí buňky a na jejich místo padnou nové. Za nimi je nápis vytvořený z run.

V procesu aktivace automatu si hráči mohou užít nejen nával vzrušení, ale také příjemnou animaci. Z nebe padá sníh. Padá na Odina a Freyu, kteří jsou na obou stranách hrací plochy. Vítr rozfoukává vlasy a plášť, dodává dynamiku, a černý havran se na hráče upřeně dívá.

Raven Rising recenze slotu

Přehled slotu Raven Rising umožní každému rychle pochopit jeho vlastnosti. Je to barevný automat s pěti válci a dvaceti výherními liniemi. Rozsah sázek se pohybuje od 0,20 do 100 mincí na kolo. Úroveň volatility je vysoká, takže se hráči mohou těšit na solidní výplaty. Maximální koeficient je x6804.

Hrací automat Raven Rising může hrát každý bez vkladu. Chcete-li to provést, stačí vstoupit na stránku a aktivovat slot Raven Rising v demo režimu. Tento formát hry osloví každého, kdo miluje vzrušení, ale nesnaží se utrácet úspory. Demo Raven Rising lze hrát zdarma po neomezenou dobu.

Slot podporuje technologie JS, HTML5. Lze jej aktivovat na počítači, stejně jako na přenosných strojích, které podporují operační systémy Android nebo iOS. V případě potřeby lze Raven Rising stáhnout bez problémů, ale verze prohlížeče není o nic méně pohodlná.

Jak hrát automat Raven Rising

Automat Raven Rising v casinu je představen v sekci novinek. Potěší nejen začátečníky, ale i zkušené hráče. Základní hra se jmenuje Midgard. Má vzrušující scénář a umožňuje vám počítat s velkými výhrami. Kromě symbolů peněz jsou k dispozici i speciální. Černý havran hraje roli Scattera a Wild je zlatá kostka s nápisem z run.

Když se na hracím poli objeví alespoň tři černí ptáci, aktivuje se bonusové kolo. Spouští se ze sedmi bezplatných zatočení. Každá úspěšná kombinace zvyšuje multiplikátor. Během roztočení se neresetují. Vlastnosti Wild symbolu jsou tradiční – umožňuje zvýšit počet výherních kombinací, protože. může nahradit jakýkoli symbol kromě Scatteru.

Bonusové kolo se nazývá Ragnarok. Během jeho aktivace začnou fungovat další pravidla. Jakmile se během roztočení zdarma vytvoří výherní kombinace, násobitel se zvýší. Jeho množství roste s každým znakem, který zmizel z hracího pole. Pokud padnou tři Scattery, uživatel získá sedm FS, za čtyři - 10 a za pět - 15 roztočení zdarma. K dispozici jsou také opětovné roztočení. Přidávají dynamiku a umožňují vám získat solidní výhry.

V automatu Raven Rising zajišťuje nákup bonusu vývojář. Jeho hodnota je x100 aktuální velikosti sázky. Během zakoupených roztočení zdarma se spouštějí stejné podmínky jako v náhodném bonusovém kole.

Platební tabulka

Automat Raven Rising Czech Republic má spoustu štědrých symbolů. Platby za každou z nich jsou uvedeny ve zvláštní tabulce.

Symboly x3 x4 x5
Divoký x2,5 x12,5 x125
Jeden x1,25 x7,5 x75
Freya x1 x5 x50
Hammer of Thor x0,75 x2,5 x25
Sekera x0,5 x1,25 x10
ALE x0,25 x1 x5
Na x0,2 x0,75 x3,75
Q x0,15 x0,5 x2,5
J x0,1 x0,25 x1,25

RTP slotu Raven Rising se liší v širokém rozsahu. Vyplatí se vybrat ta online casina, ve kterých je procento návratnosti 96,07%. Také u automatu to může být 94,19 % a 87 %. To je pro stránky výhodné, ale hráčům to neumožní získat stejné množství výher.

Populární otázky o automatech Raven Rising

Jaké je procento návratnosti hracího automatu Raven Rising?
RTP pro slot Raven Rising je 87 %, 94,19 % a 96,07 %.
Mohu hrát Raven Rising ve volném režimu?
Ano. Vývojář poskytuje podobnou funkci, ale není vždy k dispozici v online kasinech. Záleží na nastavení na webu a nastavuje ho provozovatel.
Poskytuje automat Raven Rising nákup bonusu?
Ano. Podobná funkce je povolena ve slotu.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Raven Rising
Všechny hry výrobce Quickspin
Back to top