Triple Royal Gold Triple Royal Gold

Triple Royal Gold - Slot

Hrát si Triple Royal Gold

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Triple Royal Gold
Software IconSoftware: Thunderkick
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 27/3
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče Bonusová hra Náhodný multiplikátor

Triple Royal Gold Průběh hry Klasické automaty jsou oblíbené mezi fanoušky hazardní zábavy. Umožňují vám vychutnat si moderní technologie, ale zároveň se cítit jako návštěvník haly pozemního casina. Mezi takové automaty patří automat Triple Royal Gold od Thunderkick. Jeho prezentace byla naplánována na 19. října 2022. To se stalo populární hned po vydání.

Automat působí příjemným dojmem již od prvních sekund po aktivaci. Má jednoduchý, ale neuvěřitelně elegantní design. Tento slot je věnován drahokamům, koním a příjemně překvapuje vzrušující hratelností. Za zmínku stojí zejména fakt, že automat je doplněn o bonusová kola. To dodává chuť a dělá to ještě štědřejší.

Hrací pole se nachází ve středu obrazovky. Napodobuje starý hrací automat, který je umístěn v luxusní hale. Příjemná hudba a zvukové efekty doplňují vytvořenou atmosféru a umožňují co nejrychleji se ponořit do herního procesu.

Mnoho fanoušků hazardní zábavy si chce stáhnout Triple Royal Gold do přenosného zařízení se systémem Android nebo iOS. Není to složitý proces, ale pohodlnější je hrát v prohlížeči. To je možné díky podpoře technologií JS a HTML5.

Triple Royal Gold Slot Recenze

Přehled automatu Triple Royal Gold vám pomůže rychle pochopit jeho funkce a přejít ke hře o skutečné peníze. Klasická výherní mřížka se skládá ze tří válců. Každý z nich je oddělen od ostatních zlatými vložkami. Mají tři řady symbolů a 27 výherních linií. Kurzy jsou stanoveny v rozmezí od 0,10 do 100 coinů za otočení válců.

Na rozdíl od tradičních klasických automatů má tento automat vysokou úroveň volatility. Díky tomu je herní proces napínavější, protože. hráči budou dostávat promo akce méně často, ale zároveň bude jeho velikost solidní. Maximální násobitel je x5000. Jeho ztráta je možná za podmínky aktivní hry. Tvoření výherních kombinací se provádí zleva doprava. Tento proces začíná první cívkou.

Demoverze výherního automatu Triple Royal Gold vám umožní kdykoliv vyhodit nahromaděný adrenalin bez utrácení osobních úspor. Bez vkladu a registrace bude možné hrát i v bezplatné verzi Triple Royal Gold. Doba trvání takového režimu není poskytovatelem omezena, což pozitivně ovlivňuje dojem hráčů. Jakmile uživatel získá potřebné dovednosti a získá nové zkušenosti, může přejít ke hře o skutečné peníze.

Jak hrát Triple Royal Gold Slot

Automat Triple Royal Gold v casinu je obrovský úspěch. Poskytuje širokou škálu možností. Jakmile se na hracím poli vytvoří výherní kombinace, všechny obrázky v ní obsažené okamžitě zmizí. Na jejich místě se náhodně objeví nové. Pokud se v tomto okamžiku vytvoří výherní kombinace na kterékoli z 27 výherních linií, algoritmus se opakuje. To se děje, dokud se nepřestanou tvořit úspěšné kombinace.

Roli Wilda hraje obrovský diamant. Umožňuje vám získat více cen, protože. nahrazuje chybějící znaky. Slot také zajišťuje přítomnost bonusových obrázků. Těchto ikon je pět. Každý z nich je označen písmeny tohoto slova (B, O, N, U, S). S jejich pomocí automat poskytuje roztočení zdarma. Zároveň se v neprospěch doplňkové hry zvýší násobitel (x1, x3, x9, x27).

Zakoupení bonusu v Triple Royal Gold pomáhá učinit hru ještě dynamičtější. Můžete to udělat v jakoukoli vhodnou dobu. Cena je x120 aktuální sázky. Automat se neúčastní progresivního jackpotu.

Platební tabulka

Trojitý automat Royal Gold Czech Republic nabízí jednoduchá pravidla a malý počet symbolů peněz. Jsou uvedeny v tabulce výplat.

Symboly x2 x3
Koruna x1 x5
šťastné sedmičky - x2,5
BAR - x2
zlatý zvonek - x1,5
Podkova pro štěstí - x1

Automat Triple Royal Gold má dynamické RTP. Liší se v širokém rozmezí. Vyplatí se vyhnout online kasinům, u kterých provozovatel nastavuje návratnost na 94,27 %, 92,37 % a 90,34 %. Optimální sazba pro hru bude 96,41 %.

Populární otázky o automatech Triple Royal Gold

Jaké funkce má automat Triple Royal Gold?
Automat poskytuje následující funkce - roztočení zdarma, možnost speciálních symbolů, bonusové symboly, nákup bonusů.
Má automat Triple Royal Gold testovací režim?
Ano. Ve slotu je podobná funkce. Je k dispozici každému návštěvníkovi online casina.
Jaká je maximální výhra ve slotu Triple Royal Gold?
Jackpot výherního automatu je pětitisícinásobek sázky.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Triple Royal Gold
Všechny hry výrobce Thunderkick
Back to top