Legend of Heroes Megaways Legend of Heroes Megaways

Legend of Heroes Megaways - Slot

Hrát si Legend of Heroes Megaways

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Legend of Heroes Megaways
Software IconSoftware: Pragmatická hra
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 117649/6
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče Bonusová hra Náhodný multiplikátor

Legend of Heroes Megaways Průběh hry Vzrušující automat Legend of Heroes Megaways od Pragmatic Play vám umožní dostat se do nádherného světa. Je věnována dobrodružstvím legendárních hrdinů, kteří jsou připraveni bojovat s nepřáteli v každém okamžiku. Tento nový produkt od známého vývojáře je vytvořen v žánru fantasy. Osloví i znalce steampunkových slotů. Slot byl uvolněn 18. října 2022. Objevil se v mnoha populárních online kasinech.

Po spuštění automatu se před uživateli otevře unikátní místo. Připomíná továrnu s obrovskými rotačními mechanismy. Jsou zahalené v lehkém oparu. Heroický soundtrack, neuvěřitelná animace, barevné postavy a perfektní grafika vytvářejí jedinečnou atmosféru.

Každý, kdo si vybere slot, bude mít příležitost seznámit se s štědrými hrdiny. Vyvolávají strach do padouchů a zachraňují svět před jejich vlivem. Pouze člověk s čistým úmyslem a plný odvahy může počítat s jejich přízní, stejně jako s pevnými dary. Ke stažení Legend of Heroes Megaways do přenosného gadgetu nepotřebujete speciální dovednosti. Slot funguje perfektně také v prohlížeči na PC, smartphonu nebo tabletu se systémem Android nebo iOS. To je možné díky tomu, že stroj podporuje technologie JS a HTML5.

Legend of Heroes Megaways recenze slotu

V recenzi slotu Legend of Heroes Megaways se o něm můžete podívat na všechny důležité informace. Automat má šest válců. Vývojář použil neobvyklý přístup k vytvoření pracovního pole, takže počet řádků se může lišit od dvou do sedmi. Mají 117649 výherních linií. Úroveň volatility je vysoká. Maximální násobitel je x5000. Na zatočení je vyžadována sázka 0,2 až 100 mincí.

Vývojář nabízí v tomto slotu dva typy her – za peníze a zdarma. Když si uživatel zvolí zábavu v Legend of Heroes Megaways bez vkladu, získá jedinečnou šanci seznámit se se všemi jeho funkcemi a zároveň si ponechat osobní úspory. Jakmile je automat Legend of Heroes Megaways aktivován v demo režimu, uživatel pocítí nával adrenalinu. Tato verze hry může trvat neomezeně dlouho. Sázky v demo slotu Legend of Heroes Megaways se uzavírají pomocí virtuálních mincí. Je to zábavné, vzrušující a naprosto bezpečné. Tento typ zábavy je vhodný pro všechny typy uživatelů.

Jak hrát Slot Legend of Heroes Megaways

Legend of Heroes Megaways Průběh hry Slot Legend of Heroes Megaways v casinu je oblíbený u fanoušků hazardní zábavy. Hra je neuvěřitelně zábavná. Ve chvíli, kdy se vytvoří výherní kombinace, všechny symboly zmizí a místo nich se objeví nové. To může pokračovat mnohokrát. Automat vám umožňuje využívat následující možnosti - Wild Symbol, Tumble, Big Wild a Free Spins. Vytváření úspěšných kombinací symbolů začíná od válce zcela vlevo.

Wild - zlatý meč a zlatý nápis "WILD". Symboly Wild vám umožňují nahradit chybějící obrázky a vytvořit výherní kombinace. Tento symbol se může objevit na prostředních válcích (2, 3, 4, 5). Divoký symbol se může zvýšit. V některých případech dosahuje až tří buněk. Aktivuje se během bonusových kol a spolu se symboly scatter vám umožňuje získat další zatočení.

Scatter je maska zlatého draka. Aktivuje bonusové kolo. Když se na hracím poli objeví alespoň čtyři symboly (od 4 do 9), jsou udělena bezplatná otočení. Může jich být 10, 14, 18, 22, 26, 30. Uživatelům jsou nabízeny zajímavé doplňkové funkce. Aktivují se v okamžiku, kdy se na obrazovce objeví 4 až 6 symbolů Scatter, hráč obdrží 10, 14, 18 FS, během kterých můžete zahájit hazardní kolo. Aktivuje se speciální kolo. Umožní vám získat další čtyři FS.

Platební tabulka

Automat Legend of Heroes Megaways Czech nabízí mnoho způsobů, jak vyhrát. Všechny kombinace pro každý symbol peněz jsou uvedeny ve speciální tabulce.

Symboly x2 x3 x4 x5 x6
zlatý bojovník x0,2 x1 x5 x10 x20
Palladin - x0,5 x2 x2,5 x5
Pirátská královna - x0,5 x1 x1,5 x2,5
Válečník v zeleném - x0,25 x0,5 x0,75 x2
Na - x0,2 x0,4 x0,6 x1,5
Q - x0,15 x0,25 x0,5 x1
J - x0,15 x0,25 x0,5 x0,9
deset - x0,1 x0,2 x0,4 x0,8
9 - x0,1 x0,2 x0,4 x0,6

Slot Legend of Heroes Megaways má nadprůměrné RTP. Je to 96,55 %.

Populární otázky o automatech Legend of Heroes Megaways

Umožňuje vám automat Legend of Heroes Megaways koupit bonusové kolo?
Ne. Hráči si v tomto slotu nemohou zakoupit bonusové úrovně.
Jaké mohou být výhry ve slotu Legend of Heroes Megaways?
Rozsah sázek v automatu je 0,20 až 100 mincí. Pokud hráč zvolí maximální sázky, může získat nejvyšší multiplikátor – x5000.
Kolik výherních linií za Legend of Heroes Megaways?
Automat nabízí 1176409 způsobů, jak vyhrát.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Legend of Heroes Megaways
Všechny hry výrobce Pragmatická hra
Back to top