Shining Hot 40 Shining Hot 40

Shining Hot 40 - Slot

Hrát si Shining Hot 40

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Shining Hot 40
Software IconSoftware: Pragmatická hra
RTP IconRTP: 96.36%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 40/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče

Shining Hot 40 Průběh hry Výherní automat Shining Hot 40 od Pragmatic Play byl představen znalcům hazardní zábavy 18. července 2022. Toto je třetí díl klasické franšízy slotů od známého vývojáře. Umožní nejen skvěle trávit volný čas, ale také poskytne celou řadu emocí. Zvláštností tohoto automatu je počet výherních linií. Je jich čtyřicet. S jejich pomocí může každý uživatel počítat s četnými výherními kombinacemi.

Na rozdíl od tradičních jednorukých banditů má tento slot hudební doprovod, který doplňuje zvukové efekty. Je dynamičtější a zaručuje i adrenalin. Ihned po spuštění se před přehrávačem objeví mřížka s krásnými modrými kotouči. Není průhledná. Každý z nich je obklopen zlatým tenkým rámem. Herní pole nabízí čtyřicet způsobů, jak vyhrát a každý znalec kvalitního softwaru by měl této příležitosti využít.

Neměli byste počítat s velkým množstvím doplňkových funkcí, ale dynamická hratelnost hlavního kola nezklame ani náročné uživatele.

Shining Hot 40 recenze slotu

Recenze slotu Shining Hot 40 popisuje všechny jeho vlastnosti. Z něj budete moci zjistit, že automat má pět válců a čtyři řady symbolů. Mají čtyřicet výherních linií. Rozsah sázek je od 0,40 do 100 mincí. Maximální násobitel je x2500. Úroveň volatility je středně vysoká, takže hráči mohou počítat s poměrně štědrými výplatami, které se během hraní budou objevovat poměrně často.

K tvorbě výherních kombinací dochází podle klasického schématu. Kombinace se musí skládat ze tří nebo více stejných symbolů, které jsou umístěny na jedné ze čtyřiceti výherních řad.

Každý znalec hazardu si může automat zdarma aktivovat. To vám umožní spustit Shining Hot 40 bez vkladu. Demoverze automatu Shining Hot 40 se aktivuje na jakémkoli přenosném zařízení nebo počítači. Poskytovatel nestanovil limit na dobu trvání takových volnočasových aktivit. Sázky se provádějí pomocí online mincí, které nelze po obdržení výhry vybrat. Demo Shining Hot 40 osloví i zkušené uživatele zdarma. tato možnost neznamená utrácení a zároveň dává příležitost zahodit nahromaděné vzrušení.

Shining Hot 40 pro přenosná zařízení nemusíte stahovat – rychle se načítá ve webovém prohlížeči. Slot je přizpůsoben pro Android nebo iOS, protože. podporuje technologie JS, HTML5.

Jak hrát automat Shining Hot 40

Shining Hot 40 v casinu je stejně úspěšná jako zbytek franšízy. Vzrušující motor a vysoce kvalitní design jej rychle proslavily. Slot má větší velikost mřížky, takže jej lze považovat za výhodnější pro uživatele. Splňuje přísné moderní standardy.

Mezi symboly můžete vidět peníze a speciální znaky. Šťavnaté třešně a jablka, barevné citrony, pomeranče a lahodné banány vám umožní přijímat platby v hotovosti. Symbol Scatter je zlatý zvonek a symbol Wild je hořící diamant. Přinášejí i výhry. Nejštědřejší symbol slotu lze nazvat Scatter. Diamant může nahradit chybějící symboly a zvýšit počet úspěšných kombinací.

Správa slotů není náročná. Všechna tlačítka jsou ve spodní části obrazovky. „Plus“ a „mínus“ pomáhají upravit výši sázek. Velké kulaté tlačítko spouští kotouče a funkce „autoplay“ vám s tím pomůže automaticky. Nastavení zvuku, nabídky a informační blok pomáhají zvýšit úroveň pohodlí a dozvědět se více o pravidlech.

Platební tabulka

Slot Shining Hot 40 Czech Republic je pozoruhodný svou štědrostí. Ve výplatní tabulce můžete vidět všechny peníze a speciální symboly, které jsou v automatu.

Symboly x3 x4 x5
zlatý zvonek 10:00 30:00 1000,00
zlatý diamant 2,50 35,00 125,00
Jablko 0,75 12,50 60,00
oranžový 0,75 2,50 11:50
švestky 0,75 2,50 11:50
Třešně 0,50 1.25 5,50
Citrón 0,50 1.25 5,50
banány 0,50 1.25 5,50

Automat Shining Hot 40 má RTP 96,36 %. Tento ukazatel je nadprůměrný a zaručuje vysoké výhry.

Populární otázky o automatech Shining Hot 40

Jak otevřít informační sekci v automatu Shining Hot 40?
K informacím o výplatní tabulce se dostanete pomocí speciální stránky. Je označena písmenem „i“ a nachází se v levém dolním rohu obrazovky.
Mohu získat příležitost k nákupu bonusového kola ve slotu Shining Hot 40?
Ne. Tuto možnost developer vylučuje.
Proč je ve slotu Shining Hot 40 potřeba funkce automatického přehrávání?
Pomocí autoplay bude možné automaticky spouštět válce automatu a zvýšit komfort při hře.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Shining Hot 40
Všechny hry výrobce Pragmatická hra
Back to top