Witch School Witch School

Witch School - Slot

Hrát si Witch School

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Witch School
Software IconSoftware: Belatra
RTP IconRTP: 97.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 20/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče Bonusová hra Náhodný multiplikátor

Witch School Průběh hry Výherní automat Witch School od Belatra Games byl představen 23. března 2023. Slot se vyznačuje kvalitním provedením. Výherní automat Witch School je k dispozici v demo verzi. Je to skvělá příležitost, jak začít hru bez rizika.

Slot je k dispozici pro hraní nejen na PC, ale také na chytrých telefonech a tabletech. Čarodějnickou školu si můžete stáhnout do jakéhokoli vhodného zařízení nebo počítače pro pohodlnější hru. Automat se vyznačuje jednoduchými pravidly a intuitivním rozhraním.

Výherní automat Witch School zve hráče do světa magie a nadpřirozených sil. Každý má možnost naučit se magii, alchymii a čarodějnictví. Automat od známé značky je hráčům k dispozici v demo verzi a pro hraní o peníze.

Witch School recenze slotu

Recenze slotu Witch School by měla začít designem. Jedná se o výherní automat s magickou tématikou. Výrobce se drží tradičního přístupu. Pro obrázek na pozadí byla vybrána mystická fialová obloha se zářícím měsícem v pozadí. Centrální část obrazovky zabírá hrací pole 5x4. Symboly jsou okultní znamení.

Witch School Průběh hry Mnoho kasin nabízí pro čarodějnickou školu bonus bez vkladu. Bezplatnou čarodějnickou školu můžete hrát v demo režimu bez jakéhokoli rizika. Automat má širokou škálu sázek. Automat Witch School v demo režimu je skvělou příležitostí, jak se seznámit s hrou, jejími pravidly, zvolit strategii a zhodnotit šance na výhru. Stroj se vyznačuje průměrnou volatilitou.

Při bezplatném spuštění Witch School v demo režimu hráč uvidí na obrazovce 5 válců a 10 symbolů. Nízko platící obrázky jsou:

  • truhly;
  • klobouky;
  • kočky;
  • kuřecí tlapky;
  • kotle;
  • kouzelnické knihy.

Kombinace cen se tvoří z levého válce. Chcete-li získat výhru, musíte nasbírat 3 stejné symboly na jedné z 20 řad. Prémiové symboly jsou vypláceny v kombinacích ze dvou stejných obrázků. Patří mezi ně čaroděj, drahokamy a lektvar.

Jak hrát automat na čarodějnickou školu

Witch School Průběh hry Hrací automat Witch School v kasinu je velmi populární. Zajímavé téma, jednoduchá pravidla hry a intuitivní rozhraní činí hru žádanou. Kombinace cen poměrně často vypadávají. Výhru je možné navýšit aktivací bonusového kola.

Symboly se mohou objevit naskládané na válcích. Když padnou tři Scattery, aktivuje se funkce roztočení zdarma. Počet otočení zdarma určuje bonusové kolo. Hráč má možnost získat následující počet roztočení zdarma:

  • 3 symboly Scatter poskytují hráči 4 až 18 roztočení zdarma;
  • 4 Scattery - od 8 do 36 roztočení zdarma;
  • 5 speciálních symbolů otevírá možnost získat 16 až 72 roztočení zdarma.

Po aktivaci bonusového kola je vybrán náhodný obrázek, který se stane symbolem Super. Před začátkem kola bezplatných zatočení jsou přidány další super symboly, což výrazně zvyšuje šance na výhru. Ve slotu Witch School není žádný bonusový nákup.

Platební tabulka

Automat Čarodějnická škola v České republice nabízí výherní kombinace, které jsou vypláceny různými způsoby. Každý řetězec obrázků je schopen přinést hráči výhru. Všechny kombinace cen jsou sečteny.

Symboly x2 x3 x4 x5
Čarodějnická škola (divoká) 0,5 1.5 5 12.5
kouzelník 0,2 0,5 0,9 2.5
Krystal 0,15 0,35 0,8 2
Připravený lektvar 0,1 0,3 0,7 1.5
Lektvar v sázce - 0,25 0,6 1
Rezervovat - 0,25 0,5 0,75
Černá kočka - 0,2 0,45 0,7
Kouzelná hůlka - 0,15 0,4 0,65
Čepice - 0,1 0,35 0,6
Box - 0,5 0,3 0,55
kuřecí tlapka - 0,05 0,25 0,5
Čarodějnice na koštěti (Rozptyl) - - - -

RTP čarodějnické školy je 97,11%. Maximální výhra je x2000 sázek.

Populární otázky o automatech Witch School

Co je to RTP v automatu Witch School?
Procento návratnosti ve slotu je 97,11 %. Každé 3-4 otočení válců přináší výhru. Jeho velikost závisí na symbolech, které se podílejí na tvorbě cenového řetězce.
Je Witch School volatilní slot?
Automat Witch School od Belatra Games je založen na matematickém modelu se střední a nízkou volatilitou.
Jaká je maximální výhra v automatu Witch School?
Maximální výhra v automatu Witch School je x2000 sázek.
Na jakých zařízeních je slot Witch School k dispozici?
Výherní automat Witch School můžete spustit z počítače i mobilního zařízení s operačním systémem iOS nebo Android.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Witch School
Všechny hry výrobce Belatra
Back to top