Mummyland Treasures Mummyland Treasures

Mummyland Treasures - Slot

Hrát si Mummyland Treasures

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Mummyland Treasures
Software IconSoftware: Belatra
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 823543/7
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče Bonusová hra Náhodný multiplikátor

Mummyland Treasures Průběh hry Slot Mummyland Treasures Belatra byl vydán 7. března 2023. Stroj nabízí vzrušující hratelnost a stylový design. Hráči mohou hrát automat Mummyland Treasures v demo verzi. Bezplatná verze automatu umožňuje hráčům naučit se automat, jeho pravidla, funkce.

Mummyland Treasures si můžete stáhnout do svého počítače nebo smartphonu. To vám umožní rychle spustit slot v jakoukoli vhodnou dobu. Chcete-li vyhodnotit slot, musíte znát výkon hry. Automat Mummyland Treasures ocení hráči preferující automaty inteligentně protínající originální a tradiční prvky. Pokud nejsou aktivovány další funkce, zůstává standardní hra zajímavá. Když se na hřišti objeví speciální symboly, hra přechází na zcela novou úroveň.

Mummyland Treasures recenze slotu

Mummyland Treasures Průběh hry Recenze slotu Mummyland Treasures by měla začít u designu. Jedná se o barevný slot, který je věnován egyptské tématice. Hráč bude muset jít do hrobek, aby našel poklady, které střeží mumie. Hlavní děj se odehrává na hřišti 7x7.

Mnoho kasin nabízí bonus bez vkladu do automatu Mummyland Treasures. Hráči získají otočení zdarma. To je skvělá příležitost, jak roztočit válce bez jakéhokoli rizika. Slot Mummyland Treasures je v kasinu často k dispozici v demo režimu. Hrát o peníze je možné pouze po registraci a provedení vkladu.

Symboly jsou reprezentovány různými hieroglyfy. Obrázek na pozadí je vyroben v kresleném stylu. Animace je plynulá a efektivní. Zvláštní atmosféru vytvářejí zvukové efekty výbuchů, blesků, maniakálního smíchu mumie. Výrobce zvolil pro slot veselé hudební aranžmá, které příliš neodpovídá tématu.

Jak hrát automat Mummyland Treasures

Mummyland Treasures Průběh hry Mummyland Treasures můžete začít hrát zdarma v demo režimu. Automat je vybaven několika zajímavými funkcemi, které hráčům umožňují vyhrát velké částky. Užitečnou možností v automatu Mummyland Treasures je nákup bonusu. Zajímavými funkcemi jsou multiplikátory, kaskádové kotouče, odstraňování symbolů.

Po přidání Mummyland Treasures do kasina si automat rychle najde své publikum. Barevný a kvalitní design, velká sada funkcí dělá stroj oblíbeným. Automat je založen na moderních technologiích. Navzdory rozšířenému tématu lze stroj považovat za originální.

Automat se vyznačuje neobvyklým systémem výherních symbolů. Když se sousední kombinace začnou pohybovat, spodní a horní řada jsou zablokovány. Jsou rozbité kaskádovým systémem. Automat Mummyland Treasures má 7 válců a 823543 aktivních sázkových řad.

V levém dolním rohu je vidět vyvážení stroje. Vpravo hráči uvidí úroveň aktuální sázky a výhry. Šipky jsou nutné k výběru sázky na zatočení. Slot má na levé straně obrazovky třířádkové menu. Níže je k dispozici výplatní tabulka, kde hráč najde všechny důležité informace o multiplikátorech a výherních symbolech. Výrobce poskytuje přepínač pro vytvoření dodatečné sazby 25 %. K dispozici je automatický herní režim.

Výplatní linie fungují trochu jinak. Chcete-li vyhrát, musíte nasbírat alespoň tři stejné symboly, počínaje levým válcem. Kombinace mohou vznikat nejen na sousedních, ale i na sousedních linkách. Jak dokončíte výherní řetězec, symboly zmizí a neplatící obrázky se rozbijí a vytvoří ještě více potenciálních čar.

Blue Lightning je speciální symbol slotu, který ničí málo placené obrázky, otevírá nové řady a spouští kaskádu. Žlutý blesk ničí symboly, které nejsou součástí výherní kombinace. Pokud se objeví více než 4 symboly mincí, hráč obdrží progresivní multiplikátor.

RTP je 96,36 %. Slot se vyznačuje průměrnou volatilitou. Procento návratnosti se počítá pro miliony otočení. Hráči se mohou spolehnout na spravedlivé, transparentní herní podmínky a náhodný výsledek. Maximální výplata je x5000 sázek. Rozptyl dává hráčům 10 až 15 roztočení zdarma. Symbol scatter může zvýšit kumulativní multiplikátor.

Platební tabulka

Slot Mummyland Treasures v České republice lze nazvat štědrým. Je obdařen spoustou zajímavých funkcí, které mohou výrazně zvýšit vaše výhry.

Symboly x3 x4 x5 x6 x7
Červená runa 0,5 1 1.5 5 10
Zelená runa 0,4 0,8 1.2 4 7.5
modrá runa 0,3 0,6 1 3 5
fialová runa 0,25 0,5 0,8 2 4
Mincovní kříž 0,2 0,4 0,5 1 3
Oko mince 0,15 0,3 0,4 0,5 2
Prvek mince 0,1 0,2 0,3 0,4 1.5
Baňka na mince 0,05 0,1 0,2 0,3 1
Brouk (rozptyl) - - - - -

RTP Mummyland Treasures je 96,36 %. Štěrbina se vyznačuje vysokým rozptylem. Výherní potenciál je až x5000 vkladů. S poměrně vyrovnanou matematikou a možností výrazných výkyvů je hra vždy napínavá.

Populární otázky o automatech Mummyland Treasures

Lze Mummyland Treasures hrát zdarma?
Výrobce umožňuje spustit slot v demo režimu. Je to skvělá příležitost posoudit své šance na výhru, seznámit se s pravidly a zvolit správnou strategii.
Kde mohu hrát automat Mummyland Treasures za skutečné peníze?
Moderní kasina ráda přidají tento stroj do svých sbírek. Hrát o peníze je možné po registraci na stránce a provedení vkladu.
Má automat Mummyland Treasures progresivní jackpot?
Automat neposkytuje funkci progresivního jackpotu.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Mummyland Treasures
Všechny hry výrobce Belatra
Back to top