Brooklyn Bootleggers Brooklyn Bootleggers

Brooklyn Bootleggers - Slot

Hrát si Brooklyn Bootleggers

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Brooklyn Bootleggers
Software IconSoftware: Quickspin
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 10/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Bonusová hra Násobitel výher

Brooklyn Bootleggers Průběh hry Jestli nás prohibice něco naučila, tak to, že ať už jsou zákony jakékoli, lidé se chtějí stále opíjet. Americký zákaz alkoholu překvapivě trval 13 let, od roku 1920 do roku 1933, a skončil částečně proto, že byl prakticky nevymahatelný. Lidé se chtěli napít a díky pašerákům mohli dostat svůj oblíbený nápoj. Právě tito obchodníci s nelegálním zbožím jsou středobodem výherního automatu Brooklyn Bootleggers od švédského poskytovatele Quickspin. Kromě nápojů pod stolem nabízí Brooklyn Bootleggers bezplatná otočení Tip Off a funkci Lock Up, která vám umožní vyhrát okamžité peněžní ceny.

Brooklyn Bootleggers je film noir hra odehrávající se v mlhavé noci v Brooklynu, pod mostem nebo nadzemní železniční tratí. Ať je to vážně, Brooklyn Bootleggers má také jemnou groteskní atmosféru, alespoň na hlavní obrazovce. Jakmile ji projdete, vstoupíte do světa stinných obchodů, gangsterů, zakouřených pokojů, detektivů, velkých bossů a podobně. Stejně jako v dramatickém filmu z 30. let 20. století se na kotoučích zobrazuje vzestupný seznam hodnot obklopený lahvemi likéru a žebříčkem cen ve stylu 9 masek ohně.

Zveme vás, abyste si před uzavřením své první sázky přečetli naši podrobnou recenzi tohoto nového automatu. Doporučujeme také zkusit si zahrát demo na Brooklyn Bootleggers a vybrat si ze seznamu nejspolehlivějších online kasin, kde bude tento titul dostupný v režimu skutečných peněz.

Recenze slotu Brooklyn Bootleggers

Brooklyn Bootleggers má 5 válců, 3 řady a 10 výherních linií s pravidelnými výhrami. Jedná se o hru střední až vysoké úrovně. Brooklyn Bootleggers Průběh hry volatilita, která ve výchozím nastavení poskytuje hráči návratnost 96,25 % (k dispozici jsou nižší verze, takže se nezapomeňte podívat na tabulku výplat). Velikosti sázek se pohybují od obvyklých 20 kreditů Quickspin až po 100 kreditů na zatočení, a pokud si to přejí, mohou si hráči místo hraní v základní hře zakoupit bonusovou hru.

V Brooklyn Bootleggers je 8 platících symbolů rozděleno do dvou skupin – nízké a střední. Spodní jsou hvězdy, piky, palice, diamanty a srdce a střední jsou 4 symboly s obrázkem Piky Blinders/Al Capone. Přiložením 5 výherních linií se vyplatí 10násobek sázky pro symboly s nízkou výplatou a 20-200násobek sázky pro symboly střední výplaty. Divoké symboly se mohou objevit na kterémkoli z válců a nahradit všechny symboly kromě symbolů scatter odznaků. Symboly Wild mají stejnou hodnotu jako symbol s nejvyšší výplatou, když samy o sobě přinášejí výhru.

Jak hrát automat Brooklyn Bootleggers

Hratelnost Brooklyn Bootleggers nelze nazvat obyčejnou. Lock Up je jedinečná funkce slotu, která je k dispozici jak v základní hře, tak v Tip Off Free Spins. Kromě těchto doplňkových funkcí je zde bonusový nákup.

Zámek

V základní hře lze The Lock Up aktivovat náhodně. Na mřížce se objeví rámeček 3x3, 4x3 nebo 5x3 obsahující 9, 12 nebo 15 znaků. Pokud se v The Lock Up Frame objeví 4 nebo více středních nebo divokých symbolů, hráči obdrží navíc k výhrám z běžných řad další cenu xBet. Zasáhnutí 4-15 středních nebo divokých symbolů v The Lock Up Frame přináší sázku od x2 do x10000, v tomto pořadí.

Zatočení zdarma Tip Off

Brooklyn Bootleggers Průběh hry Při přistání 3, 4 nebo 5 scatter symbolů v základní hře obdrží hráči 10, 15 nebo 20 tipovacích bezplatných otočení. Během tohoto bonusového kola je Lock Up Frame aktivní při každém otočení zdarma a na začátku kola přistane na poli 3x3, 4x3 nebo 5x3. Ceny obdržené při vypadnutí průměrů nebo divokých hodnot v rámci The Lock Up jsou podobné těm, které jsou popsány výše. Přiložením 3, 4 nebo 5 scatter symbolů během bonusového kola získáte další 3, 5 nebo 7 roztočení zdarma a zvětšíte velikost snímku The Lock Up o jeden válec, dokud nedosáhne maximální velikosti 5x3.

Funkce nákupu

Hráči, kteří milují myšlenku aktivního rámečku The Lock Up při každém otočení zdarma, si mohou zakoupit Tip Off bezplatná otočení za 60násobek jejich vkladu. Poměr návratnosti k hráči při nákupu zatočení zdarma je 96,65 %.

Platební tabulka

  • Hvězda — x1/x2/x10; Brooklyn Bootleggers Průběh hry
  • Piky — x1/x2/x10;
  • Hole - x1/x2/x10;
  • Diamanty - x1/x2/x10;
  • Srdce — x1/x2/x10;
  • Zelený gangster — x3/x10/x20;
  • Fialový gangster — x5/x15/x30;
  • Žlutý gangster - x10/x30/x100;
  • Červený gangster - x20/x50/x200;
  • Divoký — až x200.

RTP – 96,25 %

Populární otázky o automatech Brooklyn Bootleggers

Co je RTP ve slotu Brooklyn Bootleggers?
RTP Brooklyn Bootleggers je 96,25 %, což je nad průměrem online slotů 96 %. Navíc má průměrný rating volatility.
Jaká je maximální výhra v Brooklyn Bootleggers?
Maximální výhra na zatočení nebo zatočení zdarma je x10284 vaší celkové sázky na zatočení. Klíčem k dosažení velkých výher je spuštění funkce Lock Up a její rozšíření. To vede k obrovským multiplikátorům.
Existují bezplatná otočení na slotu Brooklyn Bootleggers?
Ano, přistání 3 nebo více rozptylů v základní hře Brooklyn Bootleggers spouští funkci roztočení zdarma. V závislosti na počtu nasbíraných rozptylů získáte 10-20 roztočení zdarma.
Existuje demo verze Brooklyn Bootleggers?
Ano, zde na našem webu si můžete zdarma zahrát demo slotu Brookly Bootleggers. Otestujte slot na mobilních zařízeních, notebookech, počítačích a/nebo tabletech.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Brooklyn Bootleggers
Všechny hry výrobce Quickspin
Back to top