Sticky Bandits Trail of Blood Sticky Bandits Trail of Blood

Sticky Bandits Trail of Blood - Slot

Hrát si Sticky Bandits Trail of Blood

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Sticky Bandits Trail of Blood
Software IconSoftware: Quickspin
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 10/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče Bonusová hra Koupit funkci Náhodný multiplikátor

Sticky Bandits Trail of Blood Průběh hry Vzrušující a barevný slot Sticky Bandits Trail of Blood od Quickspin vám umožní zažít neuvěřitelné vzrušení. Je to čtvrtý díl z uznávané franšízy Sticky Bandits. Děj se odehrává na Divokém západě. Hlavní postavou, za kterou bude uživatel hrát, je bývalý zástupce šerifa Tex Tallonis. Není spokojen s tím, co se kolem děje, a začíná bojovat se zločinem. Dělat si nepřátele je příliš rychlé, a tak se Tex dostává do nebezpečné situace. Rok po ztrátě rodiny se vrací a mstí se.

Hřiště se nachází na pozadí městské ulice. Zde můžete vidět teplo z lan, dřevěných domů a horských štítů. neboj se. Pouze odvážní hráči mohou překonat nebezpečí a porazit bandity. Speciální hudba a přesně vybrané speciální efekty zvýší vzrušení. Pomohou zvýšit efekt a rychle proniknout do atmosféry slotu.

Sticky Bandits Trail of Blood si můžete stáhnout na jakékoli přenosné zařízení, které podporuje operační systém Android nebo iOS. To není nutné, protože v prohlížeči se načte rychle, když je k dispozici dostatečná rychlost internetu. Fanouškům je k dispozici také demoverze automatu Sticky Bandits Trail of Blood

Recenze výherního automatu Sticky Bandits Trail of Blood

Recenze slotu Sticky Bandits Trail of Blood podrobně popisuje jeho funkce a specifikace. Hrací pole se skládá z pěti válců s deseti výherními liniemi. Na každém válci jsou tři řady symbolů. Rozsah sázek je od 0,10 do 100 mincí. Hodnota maximálního násobiče je x17000. Úroveň volatility automatu je co nejvyšší. Podporuje technologie JS a HTML5.

Tvoření výherních kombinací začíná od válce zcela vlevo. Zahrnují dva symboly, pokud mluvíme o dražších slotech. Výherní automaty s nízkými výhrami tvoří kombinace tak, že se na hracím poli objeví ve výši tří shiuků.

Každý fanoušek hazardu si bude moci zdarma zahrát demoverzi Sticky Bandits Trail of Blood. Je vhodný k procvičování dovedností, seznámení s pravidly a získání neuvěřitelných emocí. Můžete jej aktivovat bez registrace. Ve výherním automatu Sticky Bandits Trail of Blood v ukázce se udělují také bezplatná zatočení, jako v klasické verzi. Doba trvání hry v demoverzi není vývojáři omezena, takže můžete slot kdykoliv spustit a bavit se neomezeně dlouho.

Jak hrát Slot Sticky Bandits Trail of Blood

V online casinu je Sticky Bandits Trail of Blood populární navzdory nestálému matematickému modelu. Správa slotů je maximálně zjednodušena. Tlačítka jsou na pravé straně obrazovky. Zde můžete upravit hodnotu sázky, zapnout režim zrychlení pro zrychlení rotace válců. Spouští je velkým kulatým tlačítkem se šipkou. V horní části je záložka nabídky. Zde si můžete prohlédnout seznam pravidel hry, tabulku výplat, popis symbolů, odpovědi na nejčastější otázky.

V automatu jsou dva druhy symbolů. Wild může nahradit všechny ostatní a také dávat bezplatná otočení. Tři stejné symboly přinášejí 10 free spins, čtyři - 12 a pět - 15. Zastaví se na válcích po celou dobu doplňkového kola. Pokud se objeví více divokých, je uděleno další roztočení zdarma.

Nákup bonusu v Sticky Bandits Trail of Blood je k dispozici v kterékoli fázi hry. Cena je 100 nebo 400 x aktuální sázky. V tomto případě bude návratnost 96,36 % a 96,68 %.

Platební tabulka

Symboly výherního automatu Sticky Bandits Trail of Blood Česká republika poskytují štědré výplaty. V tabulce jsou uvedeni násobitelé, kteří jsou oceněni při určitém počtu identických obrázků.

Symboly x2 x3 x4 x5
Divoký x1 x2,5 x15 x300
Revolver x0,5 x2 x10 x75
Dýka x0,4 x1,5 x7,5 x40
Stylet x0,3 x1,2 x6 x30
Molotovův koktejl x0,2 x1 x5 x20
ALE - x1 x2 x10
Na - x0,5 x1,5 x7,5
Q - x0,4 x1,2 x5
J - x0,2 x1 x4

Automat Sticky Bandits Trail of Blood má RTP 96,23 %. To je průměrný údaj, který je v online kasinech vítán.

Populární otázky o automatech Sticky Bandits Trail of Blood

Mohu si v online casinu Sticky Bandits Trail of Blood koupit bonusové kolo?
Ano. Podobná funkce je v tomto automatu.
Jak vybrat výhry v Sticky Bandits Trail of Blood po hraní v testovacím režimu?
Vyhrané prostředky v testovacím režimu není možné vybírat. Demo verze zahrnuje použití online coinů (kreditů).
Co dělají divoké symboly ve slotu Sticky Bandits Trail of Blood?
Wild je speciální symbol, který nahrazuje všechny ostatní symboly a zároveň přináší výhry.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Sticky Bandits Trail of Blood
Všechny hry výrobce Quickspin
Back to top