Big Bang Boom Big Bang Boom

Big Bang Boom - Slot

Hrát si Big Bang Boom

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Big Bang Boom
Software IconSoftware: NetEnt
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Vysoká volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 256/4
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Bonusová hra Násobitel výher

Big Bang Boom Průběh hry Pokud vám nejsou lhostejné výbuchy, samozřejmě ty virtuální, pak pro vás možná máme ideální nabídku. Toto je hrací automat Big Bang Boom vyvinutý specializovaným veteránem společnosti NetEnt iGaming. Nejedná se o hru, jejíž název říká jednu věc, ale ve skutečnosti dopadá úplně jinak. Naopak, Big Bang Boom na své rozsáhlé herní mřížce rozptyluje spoustu výbušnin v podobě symbolů bomb, které pomáhají učinit základní hru nepředvídatelnou a zároveň poskytují jedinečné a neobvyklé bonusové kolo ve stylu hold 'n win.

Díky vysoké volatilitě je Big Bang Boom k dispozici v různých variantách RTP a má maximální návratnost 96,07. To je velmi dobré, proto doporučujeme vyzkoušet hraní Big Bang Boom zdarma a v případě potřeby si vybrat také z našeho seznamu nejlepších kasin. kde je tento stroj dostupný v režimu skutečných peněz.

Big Bang Boom recenze slotu

V základní hře je herní mřížka velmi rozšiřitelná, takže každé otočení začíná se 4 válci, každý se 4 symboly. Big Bang Boom používá systém Big Bang Boom Průběh hry výplaty na principu „Ways To Win“, počet způsobů se pohybuje od 256 do 10 000, když je herní mřížka plně rozšířena. Velikost sázky se pohybuje od 25 do 100 kreditů na zatočení, přičemž jsou k dispozici dva bonusy.

Jednou z vlastností Big Bang Boom je, že v základní hře se mřížka může roztahovat pouze vertikálně. To znamená, že výherní kombinace mohou být pouze 3 nebo 4 jednotky. Pro nízké výplaty nabízí Big Bang Boom pořadí karet od J do A v hodnotě mezi 0,16 a 0,2 násobkem vašeho vkladu za 4 symboly, stejně jako modrý smajlík, zelený motýl, fialové srdce a žlutá koruna jako čtyři. prémiové symboly. Přiložením čtyř prémiových symbolů se vyplatí 0,4x až 1x sázka. Na konci této části je třeba poznamenat, že ve hře Big Bang Boom nejsou žádné divoké symboly, ale existuje hromada symbolů Bomb.

Jak hrát automat Big Bang Boom

Hratelnost Big Bang Boom je prostě úžasná a důkazem toho je fakt, že zde máme rozšiřující se kotouče, laviny, super bomby, roztočení zdarma, ceny za poklady a také bonusové nákupy.

Rozšiřující se bubny

Big Bang Boom Průběh hry Herní mřížka má 3 uzavřené řady pozic nahoře a 3 uzavřené řady pozic dole. Pozice je odhalena, když výherní symbol vertikálně sousedí s uzavřenou pozicí nebo exploduje bomba a exploze přímo ovlivní uzavřenou pozici.

Lavinová funkce

Vítězná cesta nebo explodující bomba spouští funkci Avalanche. Vítězné symboly nebo části exploze mizí z válců a ponechává prostor pro lavinu nových symbolů. Laviny pokračují, dokud se neobjeví nová výhra nebo se na válcích neobjeví žádné bomby. Pokud jsou výherní symboly a bomby na válcích současně, dojde k Avalanche poté, co zmizí výherní symboly a bomby explodují.

Funkce Super bomby

Ve hře je 7 druhů bomb. Bomby po sečtení výher explodují a způsobí laviny.

  • Vertikální bomba – exploduje ve svislém směru a odstraní sousední symboly nad a pod ze své pozice.
  • Horizontální bomba – exploduje v horizontálním směru a odstraní sousední symboly nalevo a napravo od své pozice.
  • Diagonální bomba – exploduje v diagonálním směru a odstraní sousední symboly v rozích ze své pozice.
  • Bomba s plusfigurkou – exploduje ve tvaru kříže a odstraňuje symboly sousedící s její pozicí shora, zespodu, zleva a zprava.
  • Plus Pattern Bomb – Exploduje v příčném směru a odstraňuje symboly poblíž své horní, spodní, levé a pravé pozice.
  • Všesměrová bomba – exploduje spolu se všemi symboly, které jsou poblíž její pozice.
  • Cluster bomb - v hlavní hře náhodně odhalí 3-5 uzavřených pozic. Ve volných zatočeních exploduje 3-5 náhodných pozic, které nejsou obsazeny jinými bombami.
  • Permanentní bomba – objevuje se pouze ve volných zatočeních. Exploduje spolu se všemi sousedními symboly a přetrvává až do konce funkce, exploduje při každém otočení.

Vertical Bomb, Horizontal Bomb, Diagonal Bomb a Plus Pattern Bomb se objevují v základní hře nebo během bezplatných zatočení. Permanentní bomba se objeví pouze během zatočení zdarma. Všesměrová bomba a Cluster Bomb se mohou objevit v bonusové funkci Treasure, v základní hře nebo během bezplatných zatočení.

Zatočení zdarma

Když všechny válce dosáhnou 10 pozic v základní hře, bude uděleno 6 otočení zdarma. Zatočení zdarma probíhají na mřížce 4x10, kterou lze rozšířit až na Big Bang Boom Průběh hry 8x10 - 2 válce navíc vlevo a 2 válce navíc vpravo. Během kola mohou padat pouze ceny 1x, vertikální bomby, horizontální bomby, diagonální bomby, bomby s plusovým vzorem a perzistentní bomby. Když ceny vypadnou, jsou fixovány na válcích až do konce kola. Když exploze bomby pokryje cenu, její hodnota se vynásobí x2 až do maximální hodnoty x2048. Na konci kola jsou všechny ceny sečteny a vydány.

Funkce ceny „Poklady“

Pokladové ceny lze nalézt při otevírání nových pozic v základní hře nebo během zatočení zdarma. Vertikální bomby, horizontální bomby, diagonální bomby, bomby se vzorem plus, všesměrové bomby a kazetové bomby jsou ceny za poklad, které lze odemknout v základní hře nebo během bezplatných zatočení. Během roztočení zdarma můžete také otevřít cenu ve výši x16, x32 nebo x64 nebo +1 další otočení zdarma.

Nákup funkce

V rámci funkce Koupit si hráči mohou zakoupit 6 bezplatných zatočení za 75násobek sázky nebo 6 bezplatných zatočení se stojanem na bomby umístěným na válcích od prvního bezplatného zatočení za 150násobek sázky. Po zakoupení se bezplatná otočení spouští okamžitě, v základní hře se netočí.

Platební tabulka

  • J, K-x0,08-x0,16;
  • Q, A - x 0,12- x 0,2;
  • smajlík, motýl - x0,2-x0,4;
  • srdce - x0,28-x0,6;
  • korunka - x0,4-x1.

RTP – 96,07 %

Populární otázky o automatech Big Bang Boom

Jaké je RTP automatu Big Bang Boom?
Nejvyšší úroveň RTP Big Bang Boom 96,07 % je mírně nad průměrem. V závislosti na situaci na trhu však mohou operátoři snížit míru návratnosti deklarovanou poskytovatelem.
Jak nestálá je hra Big Bang Boom?
Jedná se o hru s vysokou volatilitou od NetEnt a jako takovou můžete očekávat, že váš bankroll bude během dlouhých relací kolísat.
Jaká je největší možná výhra ve slotu Big Bang Boom?
V Big Bang Boom můžete vyhrát až 4300násobek svého vkladu, což je pro tuto úroveň volatility poměrně velký potenciál.
Jak funguje funkce Expanding Reels Feature ve slotu Big Bang Boom?
Vítězné symboly a 7 různých symbolů explodujících bomb odstraní blokující destičky, což vede k rozšíření mřížky.
Má Big Bang Boom režim roztočení zdarma?
Ano, získáte 6 bezplatných zatočení, když maximalizujete mřížku základní hry na velikost 4x10. Toto je standardní bonusové kolo, kde bomby zdvojnásobí peněžní výhry 1x až 2048x v nejlepším případě. Bomby také rozšiřují mřížku a umožňují větší peněžní výhry a extra zatočení.
Kolik způsobů, jak vyhrát, je k dispozici v automatu Big Bang Boom?
Ve výchozím nastavení hrajete s 256 výherními způsoby, ale toto číslo lze díky funkci rozšíření mřížky zvýšit až na 10 000.
Lze automat Big Bang Boom hrát zdarma?
Ano, na našem webu si můžete vyzkoušet bezplatný demo slot Big Bang Boom. Můžete také najít spolehlivá kasina, která podle našich údajů nabízejí tento slot v režimu skutečných peněz.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Big Bang Boom
Všechny hry výrobce NetEnt
Back to top