Hrát si Cuckoo

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Cuckoo
Software IconSoftware: Endorphina
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 10/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x500 000
Funkce IconFunkce: -

Cuckoo Průběh hry Lidové umění se stává známým nejen díky výstavám a veletrhům. Nyní se můžete seznámit s originálními technikami kreslení na předměty i v oblíbených výherních automatech. Endorfina se také rozhodla ukázat uživatelům jeden z nejkrásnějších malířských stylů – gzhel.

Tento styl se stal základem pro vytvoření zvláštního slotu Kukačka. Po spuštění slotu budou uživatelé moci vidět výsledky použití zadané techniky malby - krásné figurky vajec. Můžete si tak nejen užít vzrušující hru, ale také se naučit něco nového pro sebe.

Označení symbolů

Ve stylu gzhel jsou malovány různé předměty z keramiky a porcelánu. Vše záleží na fantazii interpreta. V tomto případě je originální malba vajec na figurkách, které jsou základními symboly ve hře Kukačka. Existují:

  • Stříbrné vejce;
  • Modré vejce;
  • Zlatá vejce.

Kromě nich se na přípravu kombinace podílejí standardní symboly karet. Patří mezi ně: Král, Eso, Piková dáma a Jack. Ve výplatní tabulce můžete také najít speciální symbol - Hodiny. Obrázek se používá jako bodový rozptyl, který bonus.

Bonusová hra

Cuckoo Průběh hry Slot poskytuje několik možností pro zvýšení výplaty. V první řadě stojí za to věnovat pozornost Scatteru. Pokud se na hracím poli objeví 3 nebo více takových symbolů, objeví se v samostatném okně namalované ve stylu Gzhel. Úkolem hráče je uhodit čas poplachu. Čím blíže je odpověď ke správnému času, tím větší je výhra. Maximální výherní částka je 2400 sázek.

Kromě toho může uživatel vyhrát v kukačce zdvojnásobení plateb. K tomu můžete spustit rizikovou hru, která je k dispozici po každém úspěšném roztočení. Na obrazovce se objeví okno s 5 hracími kartami. Jeden z nich patří dealerovi (otevřený). Pokud vytečete kartu s vyšší nominální hodnotou než otevřená, získáte dvojnásobný faktor.

Průběh hry

Cuckoo Průběh hry Pochopení pravidel hry Kukačka je snadné. Chcete-li začít, měli byste zvolit správnou verzi. Můžete hrát v demo režimu nebo vybrat plnou verzi. Dále musíte spustit slot a nakonfigurované potřebné parametry. Před začátkem si hráč zvolí nominální hodnotu mincí, velikost sázek a počet aktivních linií.

Hrací pole se skládá z 5 válců, na kterých můžete použít až 10 řad. Na zatočení nemůžete vsadit více než 100 kreditů. Odměny jsou vypláceny v případě kombinace 3 a více stejných obrázků. Hráč nemůže vsadit více než 10 mincí na jeden řádek. A nominální hodnota jedné mince je v rozmezí od 0,01 do 1 eura. Další funkce slotu je výpočet plateb za kombinované odznaky.

Výplatní schéma:

  • Stříbrné vejce – od 50 do 2500 mincí;
  • Modré vejce – od 20 do 1000 mincí;
  • Jack a Queen – od 5 do 100 minut;
  • Zlatá vejce – od 100 do 5000 mincí;
  • Král a Eso – od 10 do 150 mincí;
  • Kombinace s různými obrázky vajec – od 10 do 50 mincí.

Teoretická návratnost RTP slotu dosahuje 96 %.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Cuckoo
Všechny hry výrobce Endorphina
Back to top