Little Panda Little Panda

Little Panda - Slot

Hrát si Little Panda

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Little Panda
Software IconSoftware: Endorphina
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 1024/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x3 200 000
Funkce IconFunkce: Free spiny Lepkavé divočiny

Little Panda Průběh hry Sbírka hracích automatů Endorfina má několik hracích automatů věnovaných zvířecí tematice. Ale herní stroj Little Panda je mezi nimi ošetřený stroj za zvláště roztomilý a zábavný. Tato je věnována čínské kultuře, konkrétně malým chlupatým pandám.

Zástupce divoké fauny ví, jak jíst pomocí čínských hůlek, a také přinášet velké výhry. Charakteristickým rysem slotu je nedostatek tradičních aktivních linek. Místo toho se ve šťastném slotu používají metody vytváření kombinací.

Označení symbolů

Atributy čínské kultury, včetně roztomilých zvířecích pand, byly brány jako základ pro vytvoření nápisů na slotech. Na obrazovce uvidíte obrázky černobílých medvědů, jiných zvířat, rostlin a také základní obrázky.

Poslední kategorie představují ikony, které se v automatech nejčastěji používají. Vypadají jako ikony hracích karet (Deset, Eso, Queen, Jack, King). Kromě nich jsou ve slotu Little Panda tiché tematické ikony:

  • Žába;
  • Panda s čínskými hůlkami;
  • Květiny

Nízký počet základních obrázků doplněných speciálními ikonami. Jsou roky ve tvaru:

  • ScatterInt – znak jang;
  • Divoký symbol – nápis WILD na zeleném pozadí.

Každý z těchto symbolů je uveden v tabulce výplat. V této části jsou uvedeny všechny koeficienty a funkce speciálních ikon. Proto se před spuštěním hry vyplatí prozkoumat tuto sekci.

Bonusová hra

Little Panda Průběh hry Emulátor nemá mnoho výherních kol, protože hlavní důraz je kladen na hlavní hru. Vývojáři však nenechali hráče bez dalších funkcí. V Little Panda můžete vyhrát zdarma otočení. Podobné bonusy mohou výrazně zvýšit výplaty.

Pro aktivaci výherního režimu stačí nasbírat alespoň 3 Scattery na hracím poli. Mohou spadnout kdekoli na hřišti. V důsledku toho mohou hráči získat 8 až 20 roztočení zdarma. Prostředky casina jsou součástí procesu čerpání a sázka zůstává nezměněna. Pokud se napojíte, vytvoříte řetězce, ve kterých je divoký symbol, platby ve hře Little Panda se násobí 2 nebo 3krát.

Průběh hry

Little Panda Průběh hry Zvláštnosti hry emulátoru je, že má rozšířenou sázku. Zde můžete vsadit až 400 mincí na zatočení. Před zahájením zahájení se doporučuje podívat se do sekce informací a zjistit platební podmínky. Tento vývoj je univerzální a je k dispozici v různých verzích. Můžete hrát v demo režimu a také zkusit štěstí v kasinech se skutečnými sázkami. V obou modelech je hrací pole plynuo v podobě 5 válců. Počet způsobů, jak vytvořit řetězce cen, je 1024.

Výplaty:

  • Rozptyl – od 800 do 8000 mincí;
  • Žába – od 500 do 1500 mincí;
  • Květiny – od 200 do 1200 mincí;
  • Symboly karet – od 50 do 1000 mincí;
  • Panda s čínskými holemi – od 100 do 3000 mincí.

Procentuální návratnost RTP je 96 %.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Little Panda
Všechny hry výrobce Endorphina
Back to top