Pumpkin Smash Pumpkin Smash

Pumpkin Smash - Slot

Hrát si Pumpkin Smash

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Pumpkin Smash
Software IconSoftware: Yggdrasil Gaming
RTP IconRTP: 96.50%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 20/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: 1000
Funkce IconFunkce: Free spiny Lepkavé divočiny

Pumpkin Smash Průběh hry Oslava Halloweenu je vždy spojena se spoustou vzrušujících aktivit a originální výzdobou budov a domů. Z tohoto důvodu se tato událost často stává dějištěm filmů, knih a videoher. Yggdrasil Gaming se také rozhodl držet krok a vytvořil tematický herní automat Pumpkin Smash.

V novém slotu je vše promyšleno do nejmenších detailů. Design je vyroben v tmavých sytých barvách a jako hlavní postavy jsou použity obrázky strašidelných lebek různých barev. To vše vytváří jedinečnou atmosféru úžasné a zároveň zábavné dovolené.

Označení symbolů

Všechny ikony použité ve slotu jsou uvedeny v tabulce výplat. V této sekci můžete nejen zvážit vzhled každého z nich, ale také zjistit jejich význam. K vytváření výherních kombinací se používají základní tematické symboly, mezi které patří:

  • Lebka je červená;
  • Lebka je zelená;
  • Lebka je fialová;
  • Lebka je modrá.

Tento seznam lze také doplnit o ikony s barvami karet (Pika, Klub, Srdce a Tamburína). Jsou málo placeni. Ti, kteří chtějí na Pumpkin Smash vyhrát opravdu velké sumy, by měli věnovat pozornost speciálním symbolům:

  • Nápis Wild – Wild symbol;
  • Dýně – Scatter.

Tyto dva obrázky spouštějí další režimy.

Bonusová hra

Pumpkin Smash Průběh hry Vývojáři hry Pumpkin Smash si dýni jako speciální symbol nevybrali náhodou. Koneckonců, je to on, kdo aktivuje výherní kolo věnované této konkrétní rostlině. Pokud se kdekoli na hracím poli objeví dva Scattery, spustí se bonusová hra Pumpkin Smash.

V důsledku aktivace se otevře další obrazovka, na které se objeví dýně. Úkolem uživatele je náhodně je rozbít. Každý takový obrázek skrývá různá ocenění, která jsou okamžitě přiřazena hráči.

Zatočení zdarma a výplatní poměry se používají jako ceny. Maximální výše výher může dosáhnout několika stovek sázek. Pokud jde o bezplatná otočení, provádějí se z peněz casina pomocí multiplikátorů (až 7).

Průběh hry

Pumpkin Smash Průběh hry Seznámení s herním automatem by mělo začít s pravidly hry. Můžete hrát v různých verzích: zdarma a bez registrace (demo režim) a se skutečnými sázkami (plná verze). Pokud jste začátečník, měli byste zvolit první možnost. Bez ohledu na verzi, kterou si vyberete, musíte na hracím poli vytvořit kombinace s dvaceti pevnými liniemi.

Všechny jsou umístěny na 5 standardních bubnech. Řádky ve slotu jsou pevné, takže jejich počet nelze změnit. Uživatel potřebuje pouze nakonfigurovat velikost sázek a určit nominální hodnotu mincí. Hráč může vsadit od 0,005 do 5 kreditů na každou dráhu.

Výplaty se vypočítávají s přihlédnutím ke koeficientům symbolů:

  • Fialové lebky – od 40 do 800 mincí;
  • Červené lebky – od 50 do 1000 mincí;
  • Modré lebky – od 20 do 500 mincí;
  • Zelené lebky – od 30 do 600 mincí.
  • Odznaky karet – od 4 do 100 mincí.

Procento RTP je 96 %.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Pumpkin Smash
Všechny hry výrobce Yggdrasil Gaming
Back to top