Christmas Tree Christmas Tree

Christmas Tree - Slot

Hrát si Christmas Tree

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Christmas Tree
Software IconSoftware: Yggdrasil Gaming
RTP IconRTP: 96.40%
Volatilita IconVolatilita: Vysoká volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 27/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x25 000
Funkce IconFunkce: Free spiny

Christmas Tree Průběh hry Automat Christmas Tree byl vydán společně společnostmi Truelab a Yggdrasil Gaming. Vznikl v předvečer Vánoc, takže vývojáři zvolili vhodné téma. Slot byl spuštěn 6. prosince 2020. Vývojáři implementovali vysoké RTP (96,4 %). Chcete-li se seznámit s funkcemi, doporučujeme vám přehrát ukázku ve Christmas Tree.

Recenze slotu na vánoční stromeček

Základem děje se staly vánoční svátky, čekání na dárky od Ježíška a hraní sněhových koulí u stromečku. Ve hře Christmas Tree Průběh hry žádné kotouče a žádné výherní linie. Symboly jsou umístěny na trojúhelníkovém stromu, vypadnou v následujícím pořadí: 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 (počet prvků je uveden od horních obrysů). Pro sázku si můžete vybrat od 0,4 do 40 eur, abyste nakonec dostali 25 000krát více.

Jak hrát slot Christmas Tree

Hra Christmas Tree je neobvyklá. Kombinace cen jsou vypláceny ve skupinách. K tomu musí na hrací pole padnout 5 až 27 stejných prvků. Hlavní podmínkou je umístění ikon na sousedních pozicích. Symboly se platí a odstraňují a na jejich místě se objevují nové obrázky.

Hlavními prvky jsou vícebarevné vánoční koule, vánoční lízátka, bonbóny, figurky andělů Christmas Tree Průběh hry a obrázky Santa Clause. Hra poskytuje Wild. Vyrábí se ve formě vánoční koule se zasněženým domečkem uvnitř. Wild doplňuje shluky o finanční odměnu. Také byl použit náhodný prvek. Když vypadne na pole, změní se v jeden ze symbolů.

Pokud neexistuje žádný vítězný cluster, lze aktivovat bonusovou možnost „Blizzard“. Pokrývá 3 až 9 prvků, odstraňuje je z pole a nahrazuje je novými. Takto lze vytvořit seskupení cen.

Výplatní tabulka

  • fialové, modré a zelené koule – x0,1-x1500; Christmas Tree Průběh hry
  • Vánoční cukroví – 0,2–x3 000;
  • cukroví – 0,3–x4 500;
  • zvonek – x0,4-x6000;
  • anděl – x0,7-x10 500;
  • Santa Claus – x1–x15 000.

RTP (procento návratnosti z celkové částky sázek) – 96,4 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Christmas Tree
Všechny hry výrobce Yggdrasil Gaming
Back to top