Chimney Sweep Chimney Sweep

Chimney Sweep - Slot

Hrát si Chimney Sweep

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Chimney Sweep
Software IconSoftware: Endorphina
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 10/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny

Chimney Sweep Průběh hry Kominík je v naší době poměrně vzácné povolání. Ne každý den potkáte člověka, který se živí čištěním potrubí. Endorfina se rozhodla vyplnit tuto mezeru v seznamu profesí vytvořením nového slotu Chimney Sweep.

Originalita automatu spočívá nejen ve výběru neobvyklého příběhu, ale také ve výběru hlavní postavy. Na kominické povolání jsme zvyklí jako na mužskou záležitost. Poskytovatel hry se ale rozhodl jinak a pěknou blondýnku představil jako dělnici. Díky těmto funkcím je Chimney Sweep ještě zajímavější.

Označení symbolů

Nový vývoj Endorfiny překvapil uživatele nápadným dějem a nestandardní hrdinkou. Na výherních liniích se tvoří kombinace jasných a originálních symbolů. Každý z nich přináší určitý faktor. Jejich hodnotu můžete vidět ve výplatní tabulce. Ve stejné sekci můžete zjistit, do jakých kategorií jsou obrázky rozděleny.

První obsahuje obvyklé tematické ikony:

  • Vrabci;
  • Prasátko
  • Zlatý kohout;
  • Rainbow;
  • Velká podkova.

Kromě nich se na vytváření výherních kombinací mohou podílet speciální symboly, které plní další funkce. Ve hře Chimney Sweep jsou prezentovány ve tvaru:

  • Scatter – Krb;
  • Divoký symbol – Dívka kominík.

Tradiční symboly karet v podobě devítek, krále, esa, dámy, desítek a kluků doplňují seznam.

Bonusová hra

Chimney Sweep Průběh hry Kromě uvítacích bonusů poskytuje emulátor možnost zúčastnit se bonusového kola. V tomto případě je reprezentována, u mnoha výherních automatů uvedeného poskytovatele tradičně, rizikovou hrou. Při otevření tohoto kola buďte připraveni získat dvojnásobné multiplikátory nebo prohrát sázky. Ke spuštění další hry stačí provést úspěšnou rotaci.

Poté se na obrazovce otevře pole, kam je umístěno 5 hracích karet. Všechny kromě jednoho jsou v uzavřené poloze. Karta, jejíž hodnota je zobrazena hráči, patří dealerovi. Takové kolo vám umožní vyhrát zdvojnásobení v Chimney Sweep, pokud si hráč vybere kartu s vyšší nominální hodnotou než dealer. Pokud vyhrajete, budete vyzváni k vyzvednutí odměny nebo pokračování v kole. V případě ztráty si dealer vezme poslední cenu.

Průběh hry

Chimney Sweep Průběh hry Emulátor nabízí každému zkusit štěstí ve vzrušující hře, která se vyznačuje vysokým procentem plateb. Hráči ocení nejen kvalitní grafiku a originální děj, ale také vcelku jednoduchou hratelnost. Všechna nastavení lze provést intuitivně. Existuje několik jednoduchých tlačítek pro úpravu parametrů, která lze snadno najít.

Během hry musíte vytvořit výherní řetězce na standardním hracím poli. Tento prvek je prezentován v podobě 5 tradičních bubnů. Na cívkách je 10 aktivních výherních linií. Pole má 15 buněk pro symboly. Hráč může upravit velikost sázky a počet pásem.

Výplatní schéma:

  • Krb – od 2 do 500 mincí;
  • Kominík – od 10 do 9000 mincí;
  • Symboly karet – až 125 mincí;
  • Prasátko a vrabec – od 2 do 750 mincí;
  • Duha a Zlatý kohout – od 15 do 250 mincí;
  • Velká podkova – od 20 do 400 mincí.

Procento návratových sázek (RTP) ve hře je 96 %.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Chimney Sweep
Všechny hry výrobce Endorphina
Back to top